Hoco Diamond

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
31.8.06 19:48

Hoco Diamond

Ahojky,máte některá z vás tento kočárek?Hodně se mi líbí tak by mě zajímaly vaše zkušenosti,třeba jestli není úzká taška na dítě,vleze se mi do ní fusak?Mimčo čekám v listopadu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hoco Diamond?

Přidejte zkušenost s Hoco Diamond
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
avi
115
1.9.06 08:02

Lalo, já tento kočárek mám od ledna, mimčo se narodilo 1.2. takže fusak se vlezl do tašky v pohodě.Ale popravdě, taška je opravdu úzká,ikdyž si myslím, že pokud čekáš dítko v listopadu, tak zimu byste v ní přečkat měli.Jo a bacha na rozměry kočárku! Kočárek je o 4cm širší než Hoco Big foot a většinou všude na netových obchodech i na oficiálních! stránkách www.hoco.at udávají špatné rozměry, takže pokud bydlíš v paneláku, tak je velká pravděpodobnost, že ho nenarveš do výtahu:-( Navíc jsem už na něm měla 2 reklamace, hned od začátku nedržela boudička a padala dozadu a během asi 14 dnů přestal kočárek brzdit,ale v servisu v Praze,kam jsem ho musela zaslat na svoje náklady,ho vždy rychle a zadarmo opravili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.9.06 12:07

Ahojky, měli jsme Hoco Big foot, nebyl špatný, ale za ty peníze..reklamaci jsme žádnou neměli, jen ta sedačka není nic moc, dítě je moc vysoko a místo golfek se použít nedá. Velký, těžký, neskladný… možná má Diamond jiný mechanismus skládání, nevím, ale Big Foot nic moc.
 Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.9.06 15:40

Díky za názory.Bydlím v paneláku ve 4.patře takže potřebuju,aby se mi tam kočárek vlezl.Ach jooo,já si asi kočár nevyberu a mimi budu vozit rovnou na sáňkách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avi
115
1.9.06 15:54

Lalo, zkus si změřit šířku výtahu. Třeba se vám tam vejde.My ho tam dáme na milimetr.Teda spíš narvem a vyrvem 8O Ale v některých panelácích máme smůlu.Skládá se jako Big foot. Ale koukni na stránky dovozce www.depemo.cz, minulý měsíc tam měli nádherný barvy kočárků Big foot, úplně jsem slintala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.9.06 12:19

Ahojky tak už mám tenhle kočárek doma.Jsem z něho nadšená,do výtahu se vejde akorát.Do provozu ho uvedeme v listopadu tak snad nadšení vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí