Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
prosím Vás, máte některá zkušenosti se sportovním kočárkem Hoco Scooter?
Děkuju za odpovědi,
Suzetka
Ahoj.
Já osobně ho sice nemám, ale skoro všechny kamarádky ho mají. Jsou s ním celkem spokojený akorát jim vadí, že vanička je dost úzká (já mám Deltim Transformer a je to fakt rozdíl). Všechny mají děti narozené na podzim a v přenosné tašce se tam v zimě moc neohřály. Musely to pak vyřešit dekou. Pokud je dítě cvalík, tak to snad ani nemá cenu (kabela). Taky se mi moc líbí, ale asi bysme neuspěli, protože malej je velkej
. Jinak je to celkem častý a oblíbený kočár. Mají ho skoro všichni, ale to bude tím, že je fakt pěkný ![]()
Asi jsem ti moc nepomohla ![]()
Ahoj holky!
i510 - prosím tě, má tento kočárek přehazovací rukojeť nebo otočnou korbičku? anebo když ho chceš používat od narození (předpokládám ve vložné tašce), tak na mimi nevidíš?
Pokud myslíš Hoco, tak má přehazovací rukojeť. Pokud si ji přehodíš tak, že máš boudu u sebe (vidíš tak akorát korbu), tak je nahoře korby takový okýnko (myslím, že na zip nebo suchý zip) a můžeš si to oddělat, abys na mimi viděla.
Pokud ho chceš používat od narození, tak na něho vidíš. Je i vyšší než co mám já.
Holky to potom řešily tak, že když se jim tam nevešlo mimčo, tak tu korbu vydělaly a v pohodě tam daly deku a ještě dekou přikryly a v pohodě. To, co na kočáře potřebuječ nebo ne a co oceníš víc nebo míň, bohužel zjistíš, až když ho nějakou dobu používáš.
Kola má nafukovací a není problém, když píchneš, tak to zvládneš normální pumpičkou nafouknout. Zkus si někoho odchytnout s kočárkem v parku a zkus to ![]()
Teďka mě napadlo, že jestli chceš, tak se zeptám kamarádky, která ho má jestli by ti o něm něco nenapsala a všechny otázky ti zodpověděla. Napiš e-mailovou adresu a vyřešíme to takto.
Ahojky,
my máme Hoco Big Foot a nemůžu si na něj stěžovat, až na ten nánožník. Nejde prakticky používat, takže teď momentálně pracuju na vylepšení. On je tam totiž moc vysoký límec u toho nánožníku, takže to dítě se tam prostě nevejde.
Je tady spoustu diskuzí o kočárcích Hoco, takl bys tam snad něco našla. Jinak podle mého tenhle typ kočárku - Scooter nemá přehazovací rukojeť, ten náš Big Foot ji přehazovací má. Na boudě je okýnko na zipy, kterým je krásně vidět na spící mimčo. Co se týká velikosti tašky, tak nám vydržela víc než 1/2 roku (což bylo v září), ale to už si malej sedal. Ale je fakt že ke konci tam byl už dost nacpanej a s dekou by to bylo horší. Maminy to řeší tak, že vyndají plastový ztužení z tý tašky, ona je pak prostornější. Scooter taky nemá nafukovací kola. Jízdní vlastnosti Big Foota jsou super, nestěžuju si, on projede všechno. A je taky poměrně lehký asi 15 kg. Složenej je ovšem jako kráva, ale to jsou asi skoro všechny „X“.
Tady přikládám jednu adresu, kde je Scooter
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
Přeju šťastnou ruku při vybírání.
P.S. U toho popisu píšou, že potah je snímatelný, což není pravda, z boudy se sundat nedá, zůstane tam ta výztuha, ale za těch 13 měsíců používání, vždycky stačil jen otřít.
máme barvu Cardinal
Holky, díky za odpověď! Čili Scooter přehaz.rukojeť nemá…
, no zas má to okýnko a je lehký - píšu si ho na seznam ![]()
Mám kočárek Hoco Big Foot a nenašla jsem na něm jedinou chybu. Od miminka až do teď, 1 roku. V zimě bez problémů, teď je z něj sporťák, lehký, dobře ovladatelný v jakémkoli terénu, skladný snadno do auta, opravdu vynikadjicí. M.
![]()
Ahoj, přidávám se. Taky máme už 14 měsíců Hoco Big Foot a je fakt super. Po všech stránkách. Jenom mi vadí ta váha. Čím je malá těžší, když spí, mám problém s ovladatelností kočárku. Po procházce bývám dost nadřená. Ten terén tady u nás k tomu. Takže uvažuji o výměně za Hoco Striker. Má delší plochu ležení, je širší a co je hlavní - daleko lehčí. Jenom nemá nafukovací kola, ale snad ty polyuretanový nebudou špatný. Co vy na to? Neznáte ho některá??? ![]()