Hodí se večeře v Café Imperial? :)

23033
17.10.10 22:16

Hodi se vecere v cafe Imperial?:)

Ahoj daly jste nekdy chlapovi k narozenim to, ze by jste sli na veceri do nejakeho lepsi podniku? napadlo me jit do cafe imperial, ale jeste dostane steely nejake hadriky a parfem… neni to moc?:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
17.10.10 22:19

Já bych řekla až až :wink: . Ta večeře v Imperiálu se mi líbí. Bych mu řekla, hezky se oblíkni a já tě někam zavedu…překvápko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.10.10 22:21

Jestli je to masožravec, tak bych doporučila spíš Ambiente braziliero:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
17.10.10 22:27

Ahojky, včera jsme byli s manželem na večeri v jedné z nejlepších restaurací v ČR (4. místo v TOP 10 nejlepších českých restaurací podle Maurerova výběru GRAND RESTAURANT 2010) - U Kastelána v Brně a musím teda říct, že nic tak suprovýho jsem v životě nejedla. Jako, když si vezmu, že bysme za ty peníze mohli jíst krásně 14 dní, je mě z toho trošku divně, ale na druhou stranu - nelituju! Za mě teda super dárek, a to i pro chlapa, i ti rádi papají. No a jestli je moc haříky, parfém a večeře - to záleží na vašich možnostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.10.10 22:34

on raaad papa:D btw. na ten podnik jenny.fields se podivam diky a vite co je zajimavy? ze ja nikdy tak drahy darky nemam :cert:

mimochoodem taky jsem si uz na zitra vyprala paruku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.10.10 22:47
Monjie píše:
on raaad papa:D btw. na ten podnik jenny.fields se podivam diky a vite co je zajimavy? ze ja nikdy tak drahy darky nemam :cert:mimochoodem taky jsem si uz na zitra vyprala paruku:D

Pro masožravce to stojí za to, je to sněz co můžeš strašně dobrý maso.
Já zas nemám tak originální a nápaditý jako vymýšlím já :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.10.10 22:53

jenny ja googlovala ale nenasla jsem to… jo masozravec a hlavne na steaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.10.10 23:01

Já jsem to blbě napsala :oops: Najdete to tady: http://www.ambi.cz/…asiliero.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.10.10 23:03
jenny.fields píše:
Já jsem to blbě napsala :oops: Najdete to tady: http://www.ambi.cz/…asiliero.php

ale ja tam vidim hodne podniku, ktery vybrat?:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.10.10 23:16

Pro masozraveho manzela rozhodne Ambiente, budete nadseni oba dva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
17.10.10 23:17

co jste si daly a muzete doporucit? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.10.10 23:22

Doporucuju zaplatit plnou castku pro oba, pro mene zrave je varianta zaplatit levnejsi cast, to si chodis pouze k bufetu kde jsou ruzne salaty, sushi, syry., atd.., kdyz zaplatis plnou variantu tak muzes jak bufet tak neomezene maso co vam budou nabizet a proste dokud muzes tak jis a jis a jis.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.10.10 23:36
clovek píše:
Doporucuju zaplatit plnou castku pro oba, pro mene zrave je varianta zaplatit levnejsi cast, to si chodis pouze k bufetu kde jsou ruzne salaty, sushi, syry., atd.., kdyz zaplatis plnou variantu tak muzes jak bufet tak neomezene maso co vam budou nabizet a proste dokud muzes tak jis a jis a jis.....

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
18.10.10 07:35

osobně se mi líbí víc ta u Radnice - příjde mi to prostředí takové intimější, rozhodně zamluvit stůl a jinak vím, že můžeš objednat o dort a oni zazpívají :wink: Jinak taky doporučiju zaplatit komplet a jedna rada - nejdříve se nosí klobásky a teprve pak to nejlepší maso, tak ať se nepřejíte klobáskama a zbyde vám místo i pro mladého býčka atd. a výborný grilovaný ananas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.10.10 08:39
Monjie píše:
jenny.fields píše:
ale ja tam vidim hodne podniku, ktery vybrat?:DDD

Určitě U Radnice na Staromáku :pankac: A zaplatit si celé menu. Je to zážitek :wink: Jestli jste tam nikdy nebyli,tak manžel bude nadšený.
Víno je tam drahé,ale pivo se dá unést :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.