Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Terinasa píše: Více
Tak to si taky myslím. Toto je nejlepší reklama.
@DarkPhoenix píše: Více
Ono to vypovídání je někdy nejvíce, co člověk potřebuje. Za mě super.
@DarkPhoenix píše: Více
jakože klobouk dolů, umět vstřebávat cizí starosti to je v dnešní době umění a dar, myslím, že budeš mít hodně práce ![]()
@DarkPhoenix hodinový manžel ok, ale doprovod a popovídani už by mě asi odradilo.
@Majka41 píše: Více
Děkuji ale stejně to nikdo nevyužije, minimálně se nikdo neozval 😁
Jako nápad dobrý, ale jen jako legální činnost. Jediný nespokojený zákazník z několika set spokojených ti může udělat ze života peklo. Než získáš praxi, tak bys to měl zkusit jako vedlejší činnost, abys nemusel platit pojistné z minimálního vyměřovacího základu. Paušální daň je většinou nevýhodná. Nejjednodušší jsou paušální výdaje. Obecně daň je bezvýznamný výdaj. Poud nemáš příslušné vzdělání a zkoušky pro samostatnou práci, tak některé činnosti nesmíš fakturovat. I když jde o maličkosti, tak bez zkoušek nemůžeš někoho masírovat, dokonce ani vyměnit lustr nebo zapojit plynový sporák.
Nedoporučuji zakladatele. Potřebovala jsem pomoct s nákupem a poprosila sem, jestli by mi nákup dokázal vzít za své, protože se teď nikam nedostanu a peníze posílat cizímu člověkovi nebudu a že prej se omlouvá ale na podvod neskočí a že nikomu nebude z vlastního kupovat nákup ![]()
Příspěvek upraven 31.05.26 v 19:29
@Tvrdohlavasan píše: Více
Ze bys dostala podobnou zprávu jako já?
@Venetia píše: Více
Potřebovala jsem pomoct s nákupem a poprosila sem, jestli by mi nákup dokázal vzít za své, protože se teď nikam nedostanu a peníze posílat cizímu člověkovi nebudu a že prej se omlouvá ale na podvod neskočí a že nikomu nebude z vlastního kupovat nákup ![]()
@Tvrdohlavasan píše: Více
Aha, tak to je něco jiného
Proč neobjednas přes rohlík? Donesou ti to až do bytu