Hodinový manžel?

24.5.26 00:50

Hodinový manžel?

Zdravím,
Pokud to sem nepatří tak se moc omlouvám… Upřímně tento příspěvek píšu na popud kamarádky, která tvrdí že jsem v některých ohledech poměrně šikovný a zručný a že prý je škoda to nepředat dál… a že se aspoň zároveň budu muset trochu otrkat a zbavit studu 😅 takženabízm i masáže, společnost, doprovod, mohu býti i vrbou pro online sdílenístarostí atd 😅 Nechal sem se ukecat a asi nemám co ztratit… stejně to hned zapadne a bude nula reakcí takže o nic nejde… 😅 🤣 🤣

Házím do placu nabídku služeb daleko se říct, hodinového manžela? Jsem schopen udělat spoustu věcí vlastnoručně… atd už se jedná o nějaké zahradničení a práce s udrzbou zahrady, výrobu třeba vyvýšených záhonů na míru ze dřeva, tak ale i základní věci ohledně údržby a péče o dům… Zvládnu úklid, přivrtat něco, vymalovat, uvolnit odpady, pripojit spotřebiče, smontovat nábytek atd. Taktéž dokážu poradit s komunikací a nákupem nemovitostí, s inzercí nemovitosti, dovoz odvoz nábytku atd… Repertoar je vcelku velký a pokud by někdo měl zájem o něco, stačí se ozvat do zpráv, co by bylo potřeba a já se samozřejmě pokusím maximálně vyhovět. Věřím že zvládnu téměř cokoliv co vás napadne. V případě zájmu mi napište prosím :)

Co se peněz týče… nejsem rozhodně žádný odborník který umí vše nejlíp, bezchyb, dokonale… takže si netroufám požadovat nebo určovat nejakou finanční odměnu. Spíše bych to pojal jako možnost potkat nové lidi, třeba nové přátelství? Možnost si zdokonalit své schopnosti a budu rád i jenom za pití a třeba oběd při práci 😅 😁 😁 případně nějakou odměnu, finanční ohodnocení bych nechal na Vašem rozhodnutí a chuti… 🙈

Edit: přidávám místo působnosti. Jsem ze Středočeského kraje ale neni problém Praha ani ústecký kraj a jelikož dost cestuji, spíše se případně zeptejte na dostupnost při poptávce a já Vám napíši, zda jsem schopen dojet nebo je to mimo možnosti.

Přidávám i pár fotek co jsem našel…
Děkuji,
Petr, 28 let

Příspěvek upraven 24.05.26 v 12:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36208
24.5.26 00:59
@DarkPhoenix píše: Více

A funguješ od Aše až po Břeclav, co? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.26 01:00

@jege to asi zase ne… ale jsem i kvuli práci poměrně mobilní takže to záleží na domluvě… ale třeba Morava neni reálná… ale chápu, kam tím míříte a děkuji za propíchnutí 😁

Upravím to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.5.26 05:21

@DarkPhoenix 58471789
Já Ti fandím.
Dělám takto elektro. Jen okolo bydliště.
Peníze vždy řeknu ať mě ohodnotí a lidičky dají vždy asi tak mou představu a to sami. Takže toto dobrý.
A ty co se týče působnosti Středočeský bude dobrý. Tam bude lidí, co budou něco potřebovat asi dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.26 06:27
@Steve718 píše: Více

Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5706
24.5.26 07:16

Máš na to nějakou živnost nebo to budeš dělat na černo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.26 07:21
@Lil Kitkatt píše: Více

Zatím ičo nemám protože je to spontánní nápad a ani nevím zda by to mělo šanci. Každopádně v řádu 14 dní si dělám ičo kvůli chovu zvířat, práce se dřevem a drobný prodej a ještě pár volných živností tak tam chci přidat vše co by se mohlo hodit. Je škoda to tam rovnou nepřidat… než to přidávat později a zbytečně platit poplatky navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
24.5.26 08:55
@DarkPhoenix píše: Více

Jako fuška je to nejlepší.
Pokud na IČO tak bych šel do paušální daně nebo do fixních nákladů a tím, že jsi jako řemeslo- služby tak by mohlo být i 80% paušálních nákladů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.26 11:19
@Steve718 píše: Více

Děkuji za typ ale očividně to nebude ani potřeba 😅 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.5.26 11:32

A umíš i elektro? Jednoduché- vyměnit vypínač, zapojit lustr a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.26 11:41
@Alyss2 píše: Více

Základy by neměly být problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.26 11:41

Když je potřeba, vyměním si koncovky u kabelu, zapojím svorkovnice atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42465
24.5.26 12:06

@DarkPhoenix ahoj, já ti fandím, patřím k těm ženám, co uvaří a upečou všechno, jsem šikovná na ruční práce, ale sama ani hřebík nezatluču a na zapojení televize jsem si taky musela pozvat kamaráda, když jsem byla ještě sama. Takže mě by se v té době tvé služby hodily…a určitě je nás víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.26 12:16
@Betty MacDonald píše: Více

Zdravím, Mockrát děkuji, vážím si toho 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
24.5.26 12:21

Určitě si uložím… Praha