hodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
4.10.06 17:06

Ahojky,
Náš Ondra se učil hodiny v první třídě a zvládá je celkem v poho.
Je to výhoda hlavně v tom, že ví v kolik má přijít domů.Kroužky, škola a tak. Jinak si myslím že digi. jsou pro děti samo lepší, ale nevidím důvod proč by se neměli učit ručičkové.
Tak se mějte Eva
Zapoměla jsem Ondrovi je osm. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.10.06 18:06

Ahoj holky tak naše Terezka je ve druhé třídě je jí osm a hodiny umí jen digi ale moc se v tom neorientuje.K vánocům ji babička koupila hodinky ručičkové tak doufám,že se je stihne naučit.Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
9.10.06 18:17

Nevim, deti nemam. Zato si moc dobre pamatuju, kdy sem se naucila hodiny ja. Bylo to, kdyz moje mamka lezela se segrou v porodnici, me bylo 5let. porad sem se taty ptala, kdy uz bude Vecernicek, az ho to tak naprdlo, ze me ty hodiny naucil..... :lol: :lol:
A ze deti neumi hodiny poradne snad ani po absolvovani zakladky muzu potvrdit. Ucim cizi jazyk a jak se k tomu dostaneme, je problem, oni nevedi, kolik je poradne ani cesky. Mam pro ne jako pomucku ty papirove pro nacvik u deti v prvni tride ZS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 08:59

můj syn je na tom podobně|:-)ručičky ani omylem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.5.10 20:46

Ahoj, nečetla jsem teda celo diskuzi, ale malá (půjde v září do školy), pozná celé hodiny (jako:je pět hodin, je jedenáct hodin…) a ještě půlhodiny. To ostatní jí zatím dělá potíže, ale mmyslím, že do nástupu do první třídy to zvládne. Myslím, že poznat hodiny je hodně důležité. Pokud to neumí kluk v šesté třídě, tak je to průšvih (rodičů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí