Hodiny a propustka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lakkynon V tom případě se zeptej vedení, co se jim nezdá, že podle píchačky máš vše v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@Lakkynon V tom případě se zeptej vedení, co se jim nezdá, že podle píchačky máš vše v pořádku
Minulý měsíc jsme byl taky u lékaře a problém nebyl. Nevím, teda co se píše na výplatní pásce, ta ještě nedorazila… Ale nikdo nic neříkal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annlady jenže ona je ve zkušebce
,což zrovna 2 celé dny u lékaře v měsíci nemusí být ok vizitka.
Já třeba nemusím nadělat vůbec nic, ale taky bych se snažila na ntb ty 2 hodiny aspoň pracovat v čekárně. Udělat si foresta ráno před odjezdem ještě z domova. Což je samozřejmě dáno povahou práce. Ne vždy to lze.
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše:
@annlady jenže ona je ve zkušebce,což zrovna 2 celé dny u lékaře v měsíci nemusí být ok vizitka.Já třeba nemusím nadělat vůbec nic, ale taky bych se snažila na ntb ty 2 hodiny aspoň pracovat v čekárně. Udělat si foresta ráno před odjezdem ještě z domova. Což je samozřejmě dáno povahou práce. Ne vždy to lze.
No a já se ptám, jak odložíš zdravotní potíže až za zkušebku? Jak? Nechat to „hnít“ a pak hasit větší problém?
Já bych s notebookem na klíně v čekárně neudělala nic, potřebuju k práci hromadu papírů a hlavně se soustředit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše:
Takhle nám to vysvětlovala HR v korporátu, lidi, kteří strávili u lékaře ve stejném městě víc jak 4 hodiny si museli zbytek hodin nahradit.
Vysvetlovat muze co chce, pokud clovek prokaze, ze tam stravil delsi dobu a neslo to jindy, tak nemaji narok na zadne nahrazovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annlady píše:
No a já se ptám, jak odložíš zdravotní potíže až za zkušebku? Jak? Nechat to „hnít“ a pak hasit větší problém?
Já bych s notebookem na klíně v čekárně neudělala nic, potřebuju k práci hromadu papírů a hlavně se soustředit.
Samozřejmě že neodložíš. Ale pokud nechceš o práci přijít, tak jednoduše vyvineš nějaké úsilí v práci navíc, aby vedení nemělo pocit, že si v klídku 2× do měsíce na celý den zdrhneš k lékaři a bude to běžná praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Samozřejmě že neodložíš. Ale pokud nechceš o práci přijít, tak jednoduše vyvineš nějaké úsilí v práci navíc, aby vedení nemělo pocit, že si v klídku 2× do měsíce na celý den zdrhneš k lékaři a bude to běžná praxe.
tak evidentně to zakladatelka dělá a stejně je to málo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše:
Takhle nám to vysvětlovala HR v korporátu, lidi, kteří strávili u lékaře ve stejném městě víc jak 4 hodiny si museli zbytek hodin nahradit.
To je ale jen jejich výmysl, který nemá žádnou zákonnou oporu. Propustka je prostě na dobu nezbytně nutnou, což může být 30 minut i 6 hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lakkynon spravne by se mela propustka tykat doby, kdy mas byt v kancelari. Tzn 9-15. Nicmene pokud je pracovni doba mozna pouze 8-16, tak tam neni moc kdy si to prodlouzit. Zeptej se na personalnim oddeleni, jak to tedy spravne funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit