Hodně MM

Anonymní
19.3.22 16:51

Hodně MM

Zdravím :poblion:. Chtěla bych se zeptat. Kojím 4 měsíce a vše v pohodě, ale poslední dva dny mám mléka tolik, až se mi na prsou tvoří boule a musím odstříkávat. :) Někdy to i dost bolí, hlavně v noci kdy se mi nechce ve 3 ráno vstavat na odstříkání :mrgreen:. Jakto že se mi začlo tvořit více mléka? Poslední dobou piju jen džusy ale to je blbost co :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
19.3.22 16:56

Nekojí se malý míň, než doteď?
Nebo může přijít růstový spurt, kdy se bude zase kojit více a tělo se připravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 18:18
@Asiina píše:
Nekojí se malý míň, než doteď?
Nebo může přijít růstový spurt, kdy se bude zase kojit více a tělo se připravuje

Nene, pravě že jí víc a víc, to jen ty moje jsou nějaký pomatený :lol:

• Citovat
  • Upravit
6116
19.3.22 18:44
@Anonymní píše:
Nene, pravě že jí víc a víc, to jen ty moje jsou nějaký pomatený :lol:

Pokud se ti tvoří boule, pravděpodobně je někde ucpaný mlékovod. Množstvím mléka to spíše nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
19.3.22 19:01
@SlečnaDahlia píše:
Pokud se ti tvoří boule, pravděpodobně je někde ucpaný mlékovod. Množstvím mléka to spíše nebude.

Pravda, takže hodně z toho prsa kojit, nahřívat suchým teplem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 20:54

Jde o to že já to normálně odsaju a boule zmizi. Ucpane už jsem měla, ale to není ono. Tohle je vyloženě mléko, když tu bouli značku tak začne mléko stříkat. Odsaju za den i 2,5 lahvičky od aventu ty malý. Spis by mě zajímalo čím by ro mohlo být, zda stravou, nebo čím :hug:

• Citovat
  • Upravit
Tuhy_LU
26.4.22 17:07

Je to nějaká změna (zvýšení prijmu dítěte nebo jeho delší spánek) a znamená to, ze ti prsa funguji dobre. Odstrikej jen trochu, aby bolest ustoupila a ono se to za par dni samo upraví. Měla jsem to tak u všech děti. Tak mě to v noci vzbudilo a musela jsem odstrikat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová