Hodně papá v 14dnech?

141
18.2.14 21:10

hodně papá v 14 dnech ???

Mám 14 denní holčičku a jsme na UM už týden…mlíčko se stratilo, něco málo je ale to nestačí takže jsme na UM Nutrilon. vypije mi 100ml a kolikrát si žádá o přidání. nechci ji samozdřejmě dávat, ale když už je neklidná víc ja hodinu a cucá si prstíky tak ji dám eště 50ml a je spokojená. ským se o tom bavím tak říkají že je to hodně. bojím se abych malé neublížila. ne vždy se hlásí. a už 2 den má tuhou stolici, musím jí pomáhat roztažením dírky a nožičky u břiška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8504
18.2.14 21:13

@mareškaa možná by stálo za to, dokud ještě nějaký mlíko máš, tedy často přikládat k prsu, když je malá jedlík a mlíko by se ti rozjelo…u toho bys pak nemusela hlídat kolik ho vypije nebo nevypije. funguje to na základě zákona nabídky a poptávky - když bude sát, bude se ti víc dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.2.14 21:14

Tak jí přidej :nevim: Nemůžeš přece srovnávat svoje dítě s támhle sousedčiným Pepíkem. Jestli nehází šavle nebo nepřibírá kilo za deset dní, tak má prostě holka apetit :mrgreen: Když se nehlásí, tak jí nech, některý mimina pijou třeba 8×denně 100ml, jiný 5× denně 160ml, výsledek je stejný, jen každýmu vyhovuje něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.2.14 21:15

Dávej kolik prcek chce… dítě má nabírat a pokud má hlad nemá smysl jí pak dávat ještě 50 za hodinu a mixovat jí v bříšku s mlíkem natráveným. Mohlo by jí bolet bříško. Neposlouchej ostatní. Prcek byl jak valibuk ve 4m přes 8 kilo a pak se to stáhlo a na roce měl 10 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
18.2.14 21:16

Ať sní kolik sní ;) Jestli ti pak neblije a nebolí jí z přecpání bříško.. a jestli má problém se stolicí, možná bych zkusila změnit mlíko. Nutrilon hodně dětem nesedne a zacpe je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.2.14 21:17

Hele, dej ji vic rovnou, at vypije, co chce. od prsa ji taky nikdo neodtrhava.

kazdopadne lepsi ji dat rovnou, kolik potrebuje, nez ji pak dat po hodine. UM se nema davat dalsi po min nez 3hod.

mi mala taky vypila nekdy 100 uz ve dvou tydnech. ted ma 2m na posledni piti dala 40ml :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.2.14 21:19

Mám vpáčené bradavky a hrozně to bolelo, než sem začala používat kloboučky. jenže výsledek? pila ahledala a tam skoro nnic :( odstříkávám ale kolikrát z obou prs 10ml… :( a když mi malá pije 100ml tak jako není co řešit mno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.2.14 21:22

Ok děkuju za rady, právě přemýšlím esi nezvednu dávky, ted má 90ml vody a 3 odměrky a a další píšou 120ml vody a 4 odměrky. zítra jdu i k dr tak se optám ale děkuju za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
18.2.14 21:28

@mareškaa Jojo, brečela jsem několik prvních týdnů bolestí, krvavé bradavky, záněty, rágády, ale kloboučky jsem nesnesla ani já ani prcek, kolotoč odstříkávání, kojení, ale já jsem prostě hrozně chtěla, takže jsme to pak rozjeli.´, že jsem mohla kojit půl okesu :mrgreen: nicméně taky bych zkusila změnit mlíčko - moje první UM, co jsem mu dala byl Sunar a měl heozné zácpy, dobře vychází Hipp, po něm stolice skvělá..ale já soudím až ta pokračovací mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.2.14 21:32

Bud v klidu. Malej byl jedlik taky od narozeni. Vsichni jedou podle tabulek :roll: Ty jsi mama, ty vis nejlip jestli ma hlad nebo ne. Davej kolik si rekne. A s tim vyprazdnovanim zkus zmenit UM. Za me ( moje zkusenost ) je Nutrilon hruuuuzaaa!! Malej byl po ni jako zabetonovanej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.2.14 21:41

@mareškaa mě malej tohle pil už v porodnici, doma už 120ml… dej jí kolik chce… a jak píší holky, udělej jí víc najednou ať vypije kolik chce, když se to míchá, může mít bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8577
18.2.14 21:45

Zkusila bych Hipp. Po něm není zácpa a je to kvalitní mléko. Dala bych kolik si sama vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
18.2.14 22:10

A já myslela že nutrilon je nejkvalitnější :think: :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.2.14 22:23
@mareškaa píše:
A já myslela že nutrilon je nejkvalitnější :think: :roll: :,(

je nejdražší, ale nejkvalitnější? To nevim :D moje dítě ne něm taky bylo a už nikdy. Zlatej Sunar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
19.2.14 18:49
@mareškaa píše:
A já myslela že nutrilon je nejkvalitnější :think: :roll: :,(

to bude tou reklamní masáží :lol: Jako určitě není nekvalitní, ale každému prostě sedne něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová