Hodně plodové vody

987
18.5.12 13:02

hodne plodove vody

ahoj jsem ve 30+3tt a vcera mi DR zjistila hodne plodove vody mate stim nekdo zkusenost? vsechno mam v uplnem poradku . na test na cukrovku pujdu as ve ctvrtek. muze se stat neco miminku? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
18.5.12 13:14
  • Citovat
  • Upravit
2195
18.5.12 13:17

pro mimi to nemá vliv…ale budeš mit bolestivější břiško…a myslim že aspo ń 3 týdny před porodem budeš hispitalizovaná na pozorování:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
18.5.12 13:22
@Neprihlasena Jaruna píše:
http://www.porodnice.cz/…plodove-vody

https://www.emimino.cz/…mnion-74975/

Jinak teda ti k tomu dr nic vic nerekla?

ne vubec nic mi k tomu nerekly :cert: :cert: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
18.5.12 13:23

@Luciet2 bolestivejsi brisko??? jak? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
18.5.12 13:32

no že tě bude bolet to břicho hodně celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
18.5.12 13:33

Ahoj, já měla moc plodové vody a u nás to bylo díky VVV :? Ale nejsou to jediné příčiny, nejčastější je infekce.. Tím bych se utěšovala. :kytka: Dneska, co vím, tak bych zkoumala miminko víc, jak je např. veliké? Odpovídá stáří těhotenství? U nás bylo menší. Ale jiná miminka s touto vadou nebyla tak maličká. Vidí doktor žaludek miminka?.. Taky záleží jak moc je té vody přes hranici. :think: Přeji ti, aby to nic nebylo :hug:
No, kdyžtak pošli SZ, řekla bych ti víc.

• Citovat
  • Upravit
4780
18.5.12 13:33

Já jsem měla teď při posledním těhotenství hodně plodové vody. Dr. mi řekla, že to bývá právě u cukrovky a tu jsem neměla, tak říkala, že pokud to není zas katastrofálně hodně, tak se to nějak neřeší. Měla jsem teda obrovské břicho a když mě praskla při porodu voda, tak to bylo opravdu koupaliště. Ale malá je úplně zdravá a nic jí není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.5.12 13:57

@Barborka4 Taky jsem mela hodne plodovky… ale nikdo nic neresil, jen jsem odchazela z porodnice skoro na sve vaze :) Jinak presne jak @Anabellka kdyz mi praskli vodu, tak to bylo koupaliste a pak jeste hodne dlouho tekla :) A mam hodne popraskane brisko, protoze bylo fakt velke. :) Ale o spojitosti s cukrovkou mi nikdo nic nerikal.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
18.5.12 14:52

Hlásím se do klubu. Taky hodně vody, obrovské břicho a jezero při prasknutí - měla jsem to v mžiku až v botách :mrgreen: . Syn je úplně v pořádku (teď je mu 7 let) a druhý den po porodu jsem měla 10kg dole.

• Citovat
  • Upravit
1884
21.11.18 11:31

Mirny polyhydramnion 31tt.

Ahoj, tak jsem taky s bazenem v brise :think:
Vse bylo zatim OK, az ve 30+3 doktor zjistil vetsi mnozstvi vody. Uklidnoval me, ze se to obcas stava, ze to neni nijak extremni a ze za 2 tydny uvidime (no, moc me to neuklidnilo, protoze v okoli vim jen o jedne mamine co to mela a syn byl dost nemocny, ale operacema to vse opravili). Takze na jednu stranu se snazim byt klidna, ale na druhou to moc nejde.
Bricho mam bolestivejsi nez pri 2predchozich tehotenstvich, mam ho taky jak balo (mam snad vsechny kila jen na brise - a to mi rika spousta lidi). Vycetla jsem toho hodne a kdyz pominu, ze miminko muze mit VVV, a ze to je proste jen tak (coz pise hodne mamin), tak me desi ten tlak o kterem se pise. Ze hodne vody tlaci a byvaji predcasne porody. Ja nejsem moc dlouho po sekci a myslim, ze na tu jizvu to asi bude trochu napor :think: uz tak jsem se bala, aby jizva vydrzela, a ted se bojim 100× vic. Samozrejme jsem se na to nezeptala doktora, vubec me to v tu chvili nenapadlo :roll: a jelikoz jsem teda otehotnela brzy po sekci, tak mi uz na zacatku rikal, at se snazim setrit (coz s batoletem moc nejde). Ma treba setreni se taky nejaky pozitivni vliv na to velke mnozstvi vody? Ze kdyz budu vic lezet, tak me to bude min tlacit a vydrzim tehotna dyl? :lol: asi jsou to dementni dotazy, ale nejak mi to vrta hlavou uz par dni. Jestli donutit chlapa si KONECNE vzit par dni dovci (ma jeste celou letosni) a trosku si odpocinout, nebo je to zbytecne a klidem si stejne nepomuzu? A mate nekdo zkusenost s tou hospitalizaci? Vazne se to dela? Abych byla pripravena fakt na vsechno. No, na VVV ktera by nesla lecit pripravena nejsem, to je pro me uplne nepredstavitelne. Porad si rikam, ze to bude dobre a mimco bude zdrave.
Jeste dodam, ze mimco bylo na kontrole o tyden vetsi (celou dobu odpovidalo presne a ted je vetsi, coz nevidim jako problem, jen abych napsala vsechno).
Dekuji za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
21.11.18 11:39

Slyšela jsem o jednom případu a té paní část plodové vody nějak odebírali. Nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
21.11.18 11:48

Mela jsem vice vody ke konci tehotenstvi, ve 32. tt na screeningu jeste ne. Mela jsem i vetsi dite. Rodila jsem 40+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.11.18 11:49

@1mila2 A na kontrolách bylo mimčo v pořádku? Myslím screeningy. Tam by se na vvv přišlo. A krev na začátku byla taky v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
21.11.18 12:00

Mela jsem hodne vody taky asi az na konci. Rikala mi to doktorka az na kontrolach v porodnici. Porod vyvolavanej tyden po terminu, malej ok s normalni vahou. Ja teda podstupovala i amniocentezu, coz spoustu vad vyloucilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí