Hodnocení porodnic

Ms.H
18.6.10 14:01

Hodnocení porodnic

Milé maminky, nevím, zda jste již narazily na tento web. Mě velmi zaujal, jsou tam snad všechny porodnice u nás. Možná by bylo fajn, kdybyste tam své zkušenosti sdělily i pro ty nastávající maminky. Vaše zkušenosti by jim mohly pomoci při hledání a rozhodování, kde přivedou svoje dětátko na svět.
:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
18.6.10 14:04

Dobré stránky,ale nevím,jestli to není reklama :zed:
Tady na emiminu je hodnocení taky :-) Nevím,jestli je možné vyzdvihovat konkurenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
18.6.10 14:07

:-D Tak to nevím, jestli je to reklama? Já na to narazila náhodou a zaujalo mě to. Jen o tom maminky asi moc neví, protože jak jsem tam nakukovala, tak tam ta hodnocení chybí a tak mě napadlo, že by bylo dobré, kdyby se o tom dozvěděly a ohodnotily.

• Citovat
  • Upravit
5394
18.6.10 14:18

mamčo babčo, bylo by to dobrý, kdyby každá maminka okomentovala svojí porodnici, protože pokud se na nějakou podívám a jsou tam jen tři názory, tak mi to nic nepoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.6.10 14:18

tak myslím si že většina mamin ocení to hodnocení na svém oblíbeném serveru ,což tady na emimi je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
18.6.10 14:22

Oluscha, tu moji tady komentovaly jen dvě maminky…100% doporučují a já jsem tak nějak jiného názoru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.6.10 14:26

Misulo a tys tu svou tady okomentovala?Pokud ne tak bys mela pridat i ty svuj nazor jeste k tomu kdyz je jiny nez ty ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
18.6.10 14:27
Oluscha píše:
tak myslím si že většina mamin ocení to hodnocení na svém oblíbeném serveru ,což tady na emimi je :wink:

Tam jde spíš o hodnocení porodnic, co se týká přístupu k přirozeným porodům, které ne každý preferuje. A to hodnocení je složeno z dost hledisek, takže podrobné. Jen by toho mohly maminky využít a napsat je tam.
:-)

• Citovat
  • Upravit
5394
18.6.10 14:30

Taminka, teď se stalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková