Porodnice Ústí nad Orlicí

36148
17.6.10 06:50

Porodnice Ústí nad Orlicí

Ahoj, chtěla jsem se zeptat těch, kdo v UnO rodil, jestli musíme absolvovat nějaký kurz, když bych tam chtěla rodit? Nejsme z Ústí.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
17.6.10 09:58

..

Příspěvek upraven 20.08.10 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
květinky
13.7.10 13:59

ne není potřebný žádný kurz a je to tam pohodová porodnice

• Citovat
  • Upravit
220
30.7.10 15:38

Ahojky je možnost jít na kurz je v tom že si prohlídnete porodnici (sály…pokoje atd) po prohlídce se jde do zasedačky a je tam přednáška o epidurálu a cisaři atd…já na tom byla bylo fajn vědět kde budu rodit…a je možnost jít i na kurz o kojení na tom jsem taky byla a byla jsem ráda…ale musí se na oba kurzy objednat…hodně štěstí Ústí je výborná porodnice u druhého mimi se nebudu rozhodovat kam…je to jasné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.8.10 08:12

A dělají se prohlídky sálů samostatně? Bez kurzu?
A kdy jsou ty prohlídky? Na netu jsem nic nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.15 12:43

Ahoj ženy, rodíte některá po novém roce? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.12.15 13:26

:lol: Ahojky ja :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.15 14:17

Kdy máš/ máte termín?? nám to vychází 18.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
5.12.15 18:52

Termín 29.1. prý to možná bude dřív, ale uvidíme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.12.15 10:07

Ahojda. Ja mam TP 9.1. a chystam se tez do Usti.. Doufam, ze to tam bude tak, jak holky pisou v recenzich.. Jsem prvorodicka a mam dost obavy. :-D Co vsechno balite s sebou? Mam pocit, ze mi taska praskne a to tam jeste nemam zupan. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.12.15 12:23

Tak jsme tri a termin po tydnu :mrgreen: to je vtipne :mrgreen:
Neboj co se nevejde priveze rodina. Hlavne bCh si vzala dobry toaletak me se osvedcil kleenex, vlozky, nocni kosili, poporodni kalhotky, zupan, veci osob. hygieny a pro mimi hlavne plinky. Ale ja prvne rodila v Rk, ted maji mit rekonstrukci od 22.1. tak si to jistim v usti. V utery jdeme na kurz, tak budu vedet vic co sebou. Jo a pak vlastne rodinnou anamnezu. Nevim jestli to maji nekde na strankach. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.15 13:38

Taky jsem prvorodička, tak z toho mam docela vítr :-) mam jedno balení poporodních vložek, troje jenorazove kalhotky, klasicke kalhotky, radej nejake ponožky, osobní hygienu, 2košile, 2 ručníky, župan, pantofle, osobní hygienu a jedno balení plen a vlhčených ubrousků, doufam ze to bude vše :-) a tasku pro tatínka s věcmi pro mimčo, kterou pak přiveze.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
11.12.15 15:55

Holky tady jsem zkopirovala odkaz co maji oni na strankach :lol: http://usti.nempk.cz/…jici-maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.12.15 16:38

No nezdá se to, ale je to umění to nacpat do tašky. :D No nebudu to tak hrotit, snad mi kdyžtak přítel doveze.. Platí se tam holky nějaký ten servisní poplatek? Něco jsem někde četla asi o 500,– za vlastní pásy a otce u porodu.
Já z RK jsem, ale Ústí je mi milejší, už jen např. kvůli té vlastní porodní místnosti, tak se chystám tam, pokud nebude vánice a mrznout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.15 17:25

Milé dámy. Chci se s Vámi podělit o mou dnešní a včerejší zkušenost. V naší ordinaci máme jako pana doktora osobně pana primaře. ve 30tt jsme byli na screeningu a tam nám pan primář sdělil, že je vše v pořádku, jen že je miminko o 2tt menší než by mělo být, ale že se s tím nebudeme znepokojovat a pozval si mě na kontrolní měření za 3tt, což bylo včera. ve 30tt jsme měli 1400g a po třech týdnech pouhých 1633. Docela mě vyděsil a poslal mě hned na druhý den do Ustí do nemocnice. že se mám dostavit do rizikové poradny a že pak budeme chytřejší, proč se malému tak špatně vede. Mohu Vám říct, že jsem celou noc nespala a bylo mi od žaludku zle, jak jsem se bála, co s maličkým bude… nicméně v rizikové poradně byla mooc milá a ochotná sestřička, pan doktor Pilař mi udělal ultrazvuk, po kterém pan primář touzil a ptal se mě co se panu primáři nezdálo.. jestli hlavicka, nebo celkový růst…? Řekla jsem že to netuším, ale nejspíš celkový růst, že jsme vlastně s vývojem o 4tt pozadu.. Pan doktor pilař mi řekl že je vše v naprostém pořádku a že náš maličký má 2420g. Netuším jak je možné že na jednom ultrazvuku v jeden den naměrí 1633 a na druhý den na jiném pristroji 2420.. spadl mi obrovský kámen ze srdce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková