Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, řešíme s dcerou střední školu a snažím se najít na internetu nějaká hodnocení. Moc se mi to ale nedaří. Nevíte o nějakých stránkách, kde by se dala hodnocení středních škol najít? Primárně nás zajímá zemědělka v Benešově nebo na Jarově. Pak ještě zvažujeme gymply v Říčanech.
Děkuji.
@Halka hodnocení na strankách je k ničemu. Já bych šla bud na den otevřených dveří a poptat se studentu a nebo si na fc najdi stránky školy tam určitě nějaké současné minulé studenty najdeš a poptej se ji. Daji ty nejlepší a pravdivé hodnocení
Díky za radu, na dny otevřených dveří chodíme, školy samozřejmě prezentují to nejlepší, co mají. Spíš mě zajímalo to hodnocení ze strany studentů. Fc je určitě dobrý nápad, mrknu.
@Halka a na DOD nepotkáváte studenty, se kterými byste si mohli promluvit? co mám zkušenost se svými dětmi, tak většinou je školy do akce zapojují, i když tedy pravda je, že ne vždy.
@sagina potka, ale studenty neřeknou to co řeknou mimo školu. Učitelu je všude spousta a negativní hodnocení školy není dobré v jejich blízkosti. Sama to znám dokonce jsme měli i zakazno mluvit negativně o škole. Jak je znamo tak v každé školy jsou dobré věcí tak i špatné..jen učitele je většinou nevidí a nechtějí aby se o nich mluvilo…
@smajlik345 nevím, my s nimi toho celkem probrali dost, učitelé studentům za zadkem nestáli a nedá se říct, že by nám studenti jenom mazali med kolem úst
to spíš v rámci veletrhu středních škol měli studenti učitele pořád v doslechu. no, a kolikrát se člověk ani ptát nemusí, stačí, když pozoruje.
Zkusila bych na stránkách Cermatu najít úspěšnost studentů při maturitách.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.