Hodnocení středních škol

1762
23.11.17 21:27

Hodnocení středních škol

Ahoj, řešíme s dcerou střední školu a snažím se najít na internetu nějaká hodnocení. Moc se mi to ale nedaří. Nevíte o nějakých stránkách, kde by se dala hodnocení středních škol najít? Primárně nás zajímá zemědělka v Benešově nebo na Jarově. Pak ještě zvažujeme gymply v Říčanech.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
23.11.17 22:16

@Halka hodnocení na strankách je k ničemu. Já bych šla bud na den otevřených dveří a poptat se studentu a nebo si na fc najdi stránky školy tam určitě nějaké současné minulé studenty najdeš a poptej se ji. Daji ty nejlepší a pravdivé hodnocení

• Citovat
  • Upravit
1762
24.11.17 09:48

Díky za radu, na dny otevřených dveří chodíme, školy samozřejmě prezentují to nejlepší, co mají. Spíš mě zajímalo to hodnocení ze strany studentů. Fc je určitě dobrý nápad, mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
24.11.17 10:47

@Halka a na DOD nepotkáváte studenty, se kterými byste si mohli promluvit? co mám zkušenost se svými dětmi, tak většinou je školy do akce zapojují, i když tedy pravda je, že ne vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
24.11.17 11:15

@sagina potka, ale studenty neřeknou to co řeknou mimo školu. Učitelu je všude spousta a negativní hodnocení školy není dobré v jejich blízkosti. Sama to znám dokonce jsme měli i zakazno mluvit negativně o škole. Jak je znamo tak v každé školy jsou dobré věcí tak i špatné..jen učitele je většinou nevidí a nechtějí aby se o nich mluvilo…

• Citovat
  • Upravit
15814
24.11.17 11:26

@smajlik345 nevím, my s nimi toho celkem probrali dost, učitelé studentům za zadkem nestáli a nedá se říct, že by nám studenti jenom mazali med kolem úst :nevim: to spíš v rámci veletrhu středních škol měli studenti učitele pořád v doslechu. no, a kolikrát se člověk ani ptát nemusí, stačí, když pozoruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
24.11.17 18:36

Zkusila bych na stránkách Cermatu najít úspěšnost studentů při maturitách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin