ADHD a speciální škola

15
21.11.17 15:40

Adhd a specialní škola

:mavam:
máme 12ti letého syna s ADHD, pomalejším vývojem, vývojovou dysfázií a všemi dys
Chodí na normální základku, od první třídy s asistentem.
začínáme v tom pěkně plavat-je v 6 třídě. stále se jenom učí a výsledky jsou nevalné. co se naučí, do měsíce zapomene. já neustále bojuji s učiteli, posílám do školy nové zprávy, kontaktuji je emailem. Myslím, že už jsem vedena jako chronická stěžovatelka. asistentka se v tom motá, neví na čí stranu se vlastně postavit.
nemáte někdo zkušenost se speciální školou v Praze nebo okolí? aby se dostal do rukou pedagogů, kteří poruchám učení rozumí, myslím, že by se mu ulevilo a nám také..syn má problémy s učením, ale chování je v pořádku, tak bych byla ráda, kdyby se dostal mezi podobné děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
482
21.11.17 17:02

Take mam hyperaktivniho syna a chodi do normalni skoly uz od prvni tridy mel vzdycky specialni program nebo-li hodinu navic kde se mu ucitelka venovala do ted sice moc neposedi a to chodi do 9.tridy :D ale jinak znamky ma dobry i teda tu pamet ma dobrou ale asi zalezi na tom jakou formu ma my mame stredni hyperaktivitu a k tomu dyslexii a dysgrafii prej jenze ja mam nekdy pocit ue to v tech poradnach pisou snad uz dneska kazdymu druhymu diteti :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.11.17 17:45

Ve Vokovicky je logoskola primo, s tou dysfazkou minimalne by to tam meli umet..muj nejstarsi zdravy syn je taky v sestce a co uz se ucej, to je mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.11.17 18:12
@Tarjei píše:
Ve Vokovicky je logoskola primo, s tou dysfazkou minimalne by to tam meli umet..muj nejstarsi zdravy syn je taky v sestce a co uz se ucej, to je mazec.

myslíte tuhle školu?
http://www.zsvokovice.cz/
ta mě zajímá, ale na stránkách nemají moc informací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.11.17 18:16

@Kikulinka83 já mám zase pocit, že by si náš kluk zasloužil klidně úlev ve škole více. máme paní psycholožku, ke které chodí od tří let, ta poradně, která dává podněty na individuální plán vždycky něco doporučí a poradna to obratem zamítne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.11.17 08:53

@Dafnee jj…ale blizsi info nemam, asi je lepsi tam cinknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
22.11.17 13:28

Od nás ze školy šli dva kluci na 2. stupeň na www.borovicky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin