Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mroe tak mozna se to mohlo sesit v tom 12 tt…a ne ted, kdy se budeme muset rozhodovat jestli se narodi nebo ne…proc nas na to nikdo neupozornil
![]()
U Papp je důležitá výše te hodnoty v MoM, tu jsi měla kolik? Hodnota mIU/ml nic nenapovi.
@Anonymní píše:
U Papp je důležitá výše te hodnoty v MoM, tu jsi měla kolik? Hodnota mIU/ml nic nenapovi.
děkuji..tu jsem měla 1,44
@Anonymní píše:
@mroe tak mozna se to mohlo sesit v tom 12 tt…a ne ted, kdy se budeme muset rozhodovat jestli se narodi nebo ne…proc nas na to nikdo neupozornil![]()
Predpokladam, ze screening vysel celkove negativni. Ve 12.tydnu se asi vada srdce odhalit neda. Kdybys vedela, ze to tak v urcitych pripadech muze byt, delala bys co? Myslim, ze by ses jen vic stresovala a postup by byl stejny.
To si myslím, ze je super hodnota. Třeba to někdo zkušenější ještě upřesní, ale řekla bych, ze Papp u tebe bylo úplně v pořádku, spis nižší. Doufám, ze to vaše miminko zvládne a bude nakonec v pořádku. ????
Papp ve 12 tt jsem mela 4,04 mlU/ml -popravde jsem si hodnoty ani nehledala kolik mají být..vyšlo mi to celé negativne a já to neřešila.
ale ve 20tt zjistili nemoc srdce u miminka, a ted jsem si na netu četla, že takto vysoké PAPP TO MUŽE MÍT NA SVEDOMÍ…JE TO TAK?