Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
S tímto nemám zkušenost. Ale stanování bych oželela. Případné komplikace Ti za to nestojí. Ber to tak, že lidi často ruší plánované akce z různě závažných důvodů. S tím se musí počítat už při plánování, že to nemusí vyjít. Přeji brzké zotavení.
Ahoj, taky mi vytahovali i s řezáním kosti. Dostala jsem antibiotika, léky na bolest a doporučil max výplach heřmánkem. Protože jsem nebyla u doktora, ale zřejmě u “řezníka” tak jsem měla pusu mega oteklou asi týden a bolelo mě to tak 14 dní docela dost. Neměla jsem chuť a náladu vůbec na nic a na stanování bych se teda vykašlala. Ale to musíš vědět asi ty jak ti je a jestli ti to stojí za to ![]()
Chladit. Měla jsem takové ty gelové polštářky, dávala do lednice a zvenku místo chladila.
Ahoj,
Trochu mi to hodilo vidle do ostatních věcí.
před 8 dny jsem byla už podruhé na chirurgii vyřezávat osmičku. Poprvé jsem jedla 4 dny léky na bolest a bylo to pak lepší a do 10 dnů ok. Teď mi museli vzít i kousek kosti a až dneska jsem si poprvé nedala prášek na bolest. Máte nějaké tipy, jak hojení podpořit? Vyplachuju ústní vodou, co mi doporučili na chirurgii, heřmánkový čaj a měla jsem týden i ATB - preventivně. Bolí mě to hlavně při pohybu, ale někdy to začne i samo od sebe. U rány mám i takovou bouličku, ale spíš na boku, tak nevím, jestli nezajít i k zubaři? Ale to se snad ještě vstřebá.
Myslíte, že je šance, že se to do neděle zlepší? Měla jsem domluvenou akci, ale se stanováním, tak nevím, jestli v takovém stavu jet kvůli chladu v noci.
Díky za rady