hokej Česko - Švédsko!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10704
22.5.10 17:13

Bombastickej hokej :dance: :dance: :dance: :dance:
Jsem si málem udělala z dítěte blázna :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.5.10 17:14
Crystal87 píše:
To byly nervy jsem u toho málem porodila :lol:

opatrně, máš ještě čas :wink: :lol:
taky jsem si říkala, že to nesmím tak prožívat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
22.5.10 17:14
viky23 píše:
Crystal87 píše:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :palec:

to moc k smíchu není jako:)ve čtvrtek nás pustili z nemocnice- předčasný porod nám hrozí tak snad neporodím zítra u finále :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
22.5.10 17:15
veveruskaa píše:
veveruskaa píše:
Jo a co mě vytáčelo do vývrtky tak to byli ti pruhovaní - co neměli, to pískali a na fauly kašlali, normálně bych podala stížnost na rozhodčí :pocitac: :pocitac: :pocitac:
viz vyloučení Jágra ve 3. třetině, měl zlomenou hůl, položil ji a ten švéd o ni sám zakopnul - a oni ho vyloučí :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

No co, hlavně že je to doma :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
manisa píše:
Bombastickej hokej :dance: :dance: :dance: :dance:
Jsem si málem udělala z dítěte blázna :mrgreen: :lol: :mrgreen:

nám se málem zbláznila kočička :think: :lol: chudě malý :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
veveruskaa píše:
Crystal87 píše:
opatrně, máš ještě čas :wink: :lol:
taky jsem si říkala, že to nesmím tak prožívat :lol: :lol: :lol:

mno právě:(a bohuřel diagnoza předčasný porod…asi zítra finále vypustím z programu :lol: :lol: :lol:
ne ale dneska to kluci fakt zvládli měli štěstí jako nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.5.10 17:16
veveruskaa píše:
veveruskaa píše:
Jo a co mě vytáčelo do vývrtky tak to byli ti pruhovaní - co neměli, to pískali a na fauly kašlali, normálně bych podala stížnost na rozhodčí :pocitac: :pocitac: :pocitac:
viz vyloučení Jágra ve 3. třetině, měl zlomenou hůl, položil ji a ten švéd o ni sám zakopnul - a oni ho vyloučí :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Tak až budete podávat tu stížnost, tak já se připojuju :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336

uz dloooooouho jsem nevidela nase hrat tak jako dnes… bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a malem jsem z tech nervu porodila … uffffffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
Crystal87 píše:
viky23 píše:
Crystal87 píše:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :palec:
to moc k smíchu není jako:)ve čtvrtek nás pustili z nemocnice- předčasný porod nám hrozí tak snad neporodím zítra u finále :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak na to bacha, to budou ještě větší nervy, to se musíš uklidňovat, že mám dyžtak stříbro a to je taky super :palec:
Jo a jaký jsou to herečky ti švédi, nevím kdo to byl (to byl malý ještě vzhůru), ale jak simuloval, že ho náš praštil hokejkou do obličeje, to byl tedy výkon :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
22.5.10 17:17

Tak toto byl neskutečný nervák!Fandila jsem tak nahlas,že se mi z toho rozbrečela malá :oops: :-D Bobek můj.Hlasivky mám v dupce a ruce mě bolí od tleskání :-)
Rozhodčí byli svině několikrát neodpískali očividné fauly,ale i přesto jsme vybojovali postup!!
Takže hoši děkujééém! :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
22.5.10 17:18
Michaelakkk píše:
no já si akorát dala pauzu od učení a přišla jsem dolů akorát na nájezdy tyjo jestli budu mít stejný nervy u maturity tak ze sebe nevydám ani hlásku :-)

Misko, hele kdy mam drzet pesti? Kolikateho jdes na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.5.10 17:19
filad píše:
Michaelakkk píše:
no já si akorát dala pauzu od učení a přišla jsem dolů akorát na nájezdy tyjo jestli budu mít stejný nervy u maturity tak ze sebe nevydám ani hlásku :-)
Misko, hele kdy mam drzet pesti? Kolikateho jdes na to?

Pak založíme diskusi: Michaelakkk u maturity a budeme doma skandovat a fandit ;) :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.5.10 17:20

holky já byla zralá na infark, navíc mi ještě klárka přesně ve 2 usnula a probrala se v pět, takže jsem si to dokonale užila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
22.5.10 17:24

Taky jsme koukaly a učila jsem Lucku křičet dotoho, docela jí to šlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fakt jsem nevěřila že to vyjde. Ale máme radost a budem držet palce zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.5.10 17:25

Zdar!

Bolí mě hlava jako střep, ale koukat jsem se prostě musela.

Byl to teda nářez! Byla už jsem smířená s prohrou a ten šikula Rachůnek to tam dal! :potlesk:

No, ti rozhodčí, děs!!! Taky bych jim dala 2 minuty za blbost, nejlépe do konce zápasu! :zed:

Být já těhotná, tak u toho taky porodím! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky