Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Crystal87 píše:
To byly nervy jsem u toho málem porodila
opatrně, máš ještě čas
![]()
taky jsem si říkala, že to nesmím tak prožívat
![]()
viky23 píše:Crystal87 píše:
To byly nervy jsem u toho málem porodila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to moc k smíchu není jako:)ve čtvrtek nás pustili z nemocnice- předčasný porod nám hrozí tak snad neporodím zítra u finále
![]()
veveruskaa píše:veveruskaa píše:viz vyloučení Jágra ve 3. třetině, měl zlomenou hůl, položil ji a ten švéd o ni sám zakopnul - a oni ho vyloučí
Jo a co mě vytáčelo do vývrtky tak to byli ti pruhovaní - co neměli, to pískali a na fauly kašlali, normálně bych podala stížnost na rozhodčí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No co, hlavně že je to doma
![]()
manisa píše:
Bombastickej hokej![]()
![]()
![]()
Jsem si málem udělala z dítěte blázna![]()
![]()
nám se málem zbláznila kočička
chudě malý
![]()
veveruskaa píše:Crystal87 píše:opatrně, máš ještě čas
taky jsem si říkala, že to nesmím tak prožívat![]()
![]()
mno právě:(a bohuřel diagnoza předčasný porod…asi zítra finále vypustím z programu
![]()
ne ale dneska to kluci fakt zvládli měli štěstí jako nikdy!
veveruskaa píše:veveruskaa píše:viz vyloučení Jágra ve 3. třetině, měl zlomenou hůl, položil ji a ten švéd o ni sám zakopnul - a oni ho vyloučí
Jo a co mě vytáčelo do vývrtky tak to byli ti pruhovaní - co neměli, to pískali a na fauly kašlali, normálně bych podala stížnost na rozhodčí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak až budete podávat tu stížnost, tak já se připojuju
![]()
uz dloooooouho jsem nevidela nase hrat tak jako dnes… bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a malem jsem z tech nervu porodila … uffffffff
Crystal87 píše:viky23 píše:to moc k smíchu není jako:)ve čtvrtek nás pustili z nemocnice- předčasný porod nám hrozí tak snad neporodím zítra u fináleCrystal87 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak na to bacha, to budou ještě větší nervy, to se musíš uklidňovat, že mám dyžtak stříbro a to je taky super ![]()
Jo a jaký jsou to herečky ti švédi, nevím kdo to byl (to byl malý ještě vzhůru), ale jak simuloval, že ho náš praštil hokejkou do obličeje, to byl tedy výkon ![]()
Tak toto byl neskutečný nervák!Fandila jsem tak nahlas,že se mi z toho rozbrečela malá
Bobek můj.Hlasivky mám v dupce a ruce mě bolí od tleskání ![]()
Rozhodčí byli svině několikrát neodpískali očividné fauly,ale i přesto jsme vybojovali postup!!
Takže hoši děkujééém!
![]()
Michaelakkk píše:
no já si akorát dala pauzu od učení a přišla jsem dolů akorát na nájezdy tyjo jestli budu mít stejný nervy u maturity tak ze sebe nevydám ani hlásku
Misko, hele kdy mam drzet pesti? Kolikateho jdes na to?
filad píše:Michaelakkk píše:Misko, hele kdy mam drzet pesti? Kolikateho jdes na to?
no já si akorát dala pauzu od učení a přišla jsem dolů akorát na nájezdy tyjo jestli budu mít stejný nervy u maturity tak ze sebe nevydám ani hlásku
Pak založíme diskusi: Michaelakkk u maturity a budeme doma skandovat a fandit
![]()
holky já byla zralá na infark, navíc mi ještě klárka přesně ve 2 usnula a probrala se v pět, takže jsem si to dokonale užila ![]()
Taky jsme koukaly a učila jsem Lucku křičet dotoho, docela jí to šlo.
Fakt jsem nevěřila že to vyjde. Ale máme radost a budem držet palce zítra.
Zdar!
Bolí mě hlava jako střep, ale koukat jsem se prostě musela.
Byl to teda nářez! Byla už jsem smířená s prohrou a ten šikula Rachůnek to tam dal! ![]()
No, ti rozhodčí, děs!!! Taky bych jim dala 2 minuty za blbost, nejlépe do konce zápasu! ![]()
Být já těhotná, tak u toho taky porodím! ![]()