Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nedá mi to, abych se nezeptal: jakou pohádkovou postavičku si oblíbily vaše děti? A proč zrovna tuto? Jakou jste měly oblíbenou v jejich věku vy…?
nase terez kouka na simpsny..ale to zati jen z toho duvodu ze je to pekne barevny
ja mela nejradej soptika ![]()
Kuba měl dlouho oblíbenýho krtečka .) Pak to je Pat a Mat, Štaflík a Špagetka, Bořek stavitel. Poslední dobou jedou nejvíc asi Pat a Mat. Ale proč, to nikdy neřekl .) Asi proto že je sám takový Patla Matla ![]()
Já v tomhle věku měla oblíbeného tak maximálně Rumcajse na gramofonový desce
Vlastně ještě Rákosníčka, Hurvínka a Křemílka s Vochomůrkou.
No můj spolužák tak dlouho na základce vykřikoval „Budu požárníkem!“, až mu ta přezdívka zůstala natrvalo… Brzo bude dědkem, ale my co jsme s ním jezdili na čundry mu ani jinak neřekneme… ![]()
Ahoj, u nás teď frčí Kamarád Timmy, Peppa Pig a Malá princezna a cituje je všechny
Já mám ráda Pata a Mata
… Juro, a Tvoje oblíbená je která?
Jééé, pardon, sám jsem se zapomněl vyjádřit… Já jsem v necelých třech letech zbožňoval loupežníka Rumcajse, jak pěkně střílel z pistole… A taky vodníka Česílka a kapra Osmikiláče, no a taky Křemílka a Vochomůrku… To to letí, já nejsem tak starý, jenom tolik pamatuju… ![]()
Domíšek má ráda zrovna co běží na obrazovce nebo DVD..teď sleduje Příběh žraloka..každý den…
Soptíka si taky pamatuji…asi v té době Smurfi-Šmoulové
Já milovala soptíka,jáju a Páju,Rákosníčka,šmoulíky,
Malému pouštím to samé + prasátko pepinu ![]()
Juro tak mě napadlo nechceš to vědět aby si věděl na co lákat děti?
To je samozřejmě vtip,jen reaguji jak si někde psal že si byl obviněn v dětském kolektivu
Kamčo dobrýýýý…
![]()
Já se na to ptám hlavně proto, že sám užcítím, že jsem vědomostně „out“… Přijedu ke kamarádovi do Adamova a jeho tříletá dcerka začne vytahovat pohádky… Tak u Krtečka a Pošťáka Pata se ještě chytám, ale dál už moc ne… Ještě že nemají Jetix, MiniMax ani podobný kanál, to bych bylúplně tam co Baťa s dřevákama… ![]()
U nas leti to stejne co u Bohunky,cili Krtek,Fanousek a Fanynka a Telettubies.
Ale na telku moc nekouka,jen rano a odpo Kouzelna skolka a DVD jsou jen velmi vyjimecne.
Kamco ta poznamka dobry
Juro nic ve zlem.
U nás taky Fanynka a František, Krteček, Maková Panenka s motýlem Emanuelem a Broučci. Jinak právě běžící Včelka Mája. Z Minimaxu: Mrkvička, Yakari a malí poníci.
Tak to jsem zvědavý, která postavička bude mít nakonec navrch… ![]()
Tak Markulka ještě žádný pohádky nesleduje (my ani nemáme televezi
), ale už ji naočkovávám (má 3 pyžama
) mou nejoblíbenější pohádkovou postavou. Tou je Medvídek Pú
.
Juro Ty máš kamaráda v Adamově? Já tu bydlím
.
U nás frčí dvojice: medvědi od kolína, Bob a Bobek a Ája a Maxipes, Spejbl a Hurvínek, Pejsek a kočička, jen Křemílek s Vochomůrkou se nějak nechytli a Pat a Mat jsou „mamlasové“ (taky jsem to tak v dětství měla), ale oblíbení. A taky Ládínek Smolík. A hlavní hrdinové celovečerních pohádek (Leontýnka z Ať žijí duchové!, Popelka Libuška Šafránková…). A Zahrada (máme DVD i na CD). Takže zhruba to co já kdysi. Moji favoriti byla ještě Bludička (Víla Ágne, housenka Mayvys a zlá bedna Edna) a taky malá čarodějnice. A ktomu spousta audio pohádek, teď vedou Děti z Bulerbynu a Kniha džunglí. A věc, kterou jsem já jako dítě neměla: Skopičinky malíře Libora Vojkůvky, nádherný fantazijní příběh, hraný s animacemi.
Z „mezinárodních“ tak Felix, Elmo a Bohoušek ze Sesamme Street a začínáme pouštět Byl jednou jeden život.
Další umělohmotný shit co se na nás valí z Minimaxu a spol. kritizujem a děti to nebere (darované DVD s Kittynou skončilo jako podložka na malování v dětském koutku našeho fitka).
Je toho dnes spousta a při cenách kvalitní dětské produkce je to pohoda.