Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Majda má ráda „Pů“ a „Kikima“ - Mickeymouse ![]()
A já měla ráda Gumídky, Ariel mořskou vílu, Rychlou rotu… Jsem mladší ročník
A Edudanta a Francimora!
Kamča.dalmatinka píše:
to myslíš o té zlé televizy?tu jsem měla moc ráda
JJ,zla televize Edna
a tlusta vila,jeste drzela v ruce kouzelnou hulku ![]()
Abra,to se divim,ze dnesni pubosi vubec koukaj na kresleny serialy ![]()
Pipet: Rychlou rotu - a hlavně Gumídky - jsme s velkým gustem sledovali vždycky v neděli na vojně. No proč asi, že jo…
Eemii píše:Kamča.dalmatinka píše:
to myslíš o té zlé televizy?tu jsem měla moc rádaJJ,zla televize Edna
Abra,to se divim,ze dnesni pubosi vubec koukaj na kresleny serialy![]()
a tlusta vila,jeste drzela v ruce kouzelnou hulku
Nj ale ono to moc s dětskou pohádkou nemá společného a ty výrazy tam občas ![]()
ještě jsem si vzpomněla na Maxipsa Fíka a jeho kamarádku Áju a samo o pejskovi a kočičce ![]()
jé těch postaviček bylo a s věkem neubívají spíš naopak ![]()
Křemílek a Vochomurka, Bob a Bobek, Soptík (toho jsem dokonce uměla i namalovat a vlastně i králíky z klobouku), Cipísek, Hurvínek, Pat a Mat, Pučmeloun, Škubánek, Maxipes Fík, … no hlavně z večerníčků a vlastně taky jednu dobu Šmoulové
princezny mě nebraly, to když tak Vinetou a především jeho kůň Ilčí a Šetrhendův Hatátitlá ![]()
Teď se přidaly postavičky z animovaných filmů, např. čtveřice z Madagaskaru, hlavně Glorča
a král Jelimán, nebo šišlavý Sid z Doby ledový
U dcery to jsou hlavně a především princezny a pak večerníčky a všemožné postavy z pohádek. Jedna vyloženě oblíbená není.
S.
Mišuna píše:
Musím říct, že momentálně jsou u nás nejoblíbenější Mrňouskové.
Jeezis, to u nas taky, jak v 19:50 h neprepnu na „mo..“ (moucha
) tak je zle
Rikala jsem si, takova blbost a jak vykoukne za zarovkou pavouk nebo beruska, tak ma nas malej zachvat smichu ![]()
Jinak porad jeste miluje Krtka a Stenatko a cvrcka, ale ted je pomalu dohani ovecka Timmy ![]()
Taky zacal mit rad klucici pohadky typu masinka Tomas nebo auticko Roary, ale nepohrdne ani medvedy od Kolina nebo Borkem, zalezi, v jakym dilu je vic zviratek nebo akce.. ![]()
Ja teda milovala vcelku Maju, jak to bylo napinavy, treba s tim pavoukem a tak
A asi i dalsi, ale to uz si nejak nepamatuju ![]()
No a na Gumidky a Kacerov jsem se koukala taky, i kdyz mi bylo uz temer 14 let
to by me zajimalo, co by tomu rekli dnesni 14ti leti
kdybych jim to pustila ![]()
ZelvaVeruna píše:
No a na Gumidky a Kacerov jsem se koukala taky, i kdyz mi bylo uz temer 14 letto by me zajimalo, co by tomu rekli dnesni 14ti leti
kdybych jim to pustila
Dneska? Pokud by v tom nebyl sex, tak by tě poslali do … však víš kam.
![]()
radúna píše:ZelvaVeruna píše:Dneska? Pokud by v tom nebyl sex, tak by tě poslali do … však víš kam.
No a na Gumidky a Kacerov jsem se koukala taky, i kdyz mi bylo uz temer 14 letto by me zajimalo, co by tomu rekli dnesni 14ti leti
kdybych jim to pustila
![]()
![]()
Maximalne bych mohla argumentovat sexy Gedzitkou, ta se mi fakt libila a chtela jsem mit postavu jako ona
![]()
U nás je to klasika… Sněhurka, Medvídek Pú a Karkulka a to u obou dcer. Ted jim začíná konkurovat Popelka a Žížaláci. Naštěstí se jim nelíbí mnou absolutně nenáviděný Krysáci ![]()
Margott píše:
Tady je ta vílahttp://www.youtube.com/results?…
Jééé to dávali v Magionu (nebo Veze??
) … Margot děkuju moc za připomenutí
![]()
@Margott píše:
Vzpomínáte někdo na Mecháčkova dobrodružství? Jestli se to teda jmenovalo přesně takhle… housenka Agnes, zlá televizní čarodějnice Edna…
Ta Agnes a Edna… Nejmenovalo se to náhodou Bludička? Oldřich Kaiser to tehdy mluvil, ale to je tak co jsem si našel. Ale jsem mladší generace.