Komedie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10679
5.5.10 10:10

Komedie

Ahoj zeny :-D ,mam mesicni holcicku a jsem vetsinou sama doma. Poradte nejake krasny filmy nejlepe komedie! :mrgreen: Takove u kterych se fakt zasmeju. Moc dekuji za napady :palec: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
5.5.10 10:12

cokoliv s Leslie Nielsnem! :mrgreen:
Jinak, já, když jsem kojila, tak u mě jednoznačně vedli Simpsnovi, shlédla jsem všechny série :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fellix
5.5.10 10:18

Ja mam moc rada film Son of Rambow - Syn ramba. Je to detska romanticka komedie.

• Citovat
  • Upravit
3011
5.5.10 10:19

Tak já zase můžu všechny filmy ze Stevem Martinem,hlavně ty rodinné :wink: např.:Hlava rodiny 1 i 2, Dvanáct do tuctu, Dům naruby, Burani ve městě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
5.5.10 10:25

Ja uz i v tehotenstvi ( ke konci - doma ) a pak jeste ze zacatku s mimcem cca 1-2 mesice opakovane cucela na Pratele!!!! V originale, ptz se mi nelibi dabing, je to muj nejoblibenejsi sitcom.. :palec: muzu na to koukat porad dokola a stale me to rozesmeje.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.5.10 10:27
eva76 píše:
cokoliv s Leslie Nielsnem! :mrgreen:
Jinak, já, když jsem kojila, tak u mě jednoznačně vedli Simpsnovi, shlédla jsem všechny série :pankac:

Na Simsny taky koukam :-) Jsou bozi :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.5.10 10:29
Mihaicka píše:
Ja uz i v tehotenstvi ( ke konci - doma ) a pak jeste ze zacatku s mimcem cca 1-2 mesice opakovane cucela na Pratele!!!! V originale, ptz se mi nelibi dabing, je to muj nejoblibenejsi sitcom.. :palec: muzu na to koukat porad dokola a stale me to rozesmeje.. :wink:

Jsi moje krevni skupina, Friends jsem videla snad kazdou serii aspon 5×. Akorat v dabingu.Jak si sehnala v originale? Tak bych to taky rada videla. Koukam jen na YOUTUBE,ale to jsou jen uryvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.5.10 10:36

Já fandím Žhavým výstřelům :mrgreen: Na odreagování a zasmání to u mě funguje bezvadně!
Teď dávali Ramba, přítel na to čučel a byl na mě celkem naštvaný, protože jsem se mohla umlátit smíchy, jak mi naskakovaly ty hlášky z výstřelů… :mrgreen:
A ještě se mi vybavuje třeba Eurotrip, taky docela švanda=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.5.10 10:38

Výborná komedie je Norbit :mrgreen: Jinak já mám přátele stažený z ulož to a všechny díly, trvalo to dlouho no, ale mám to vypálený, takže nemusím sedět u pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
5.5.10 10:43
bombdina píše:
Mihaicka píše:
Ja uz i v tehotenstvi ( ke konci - doma ) a pak jeste ze zacatku s mimcem cca 1-2 mesice opakovane cucela na Pratele!!!! V originale, ptz se mi nelibi dabing, je to muj nejoblibenejsi sitcom.. :palec: muzu na to koukat porad dokola a stale me to rozesmeje.. :wink:
Jsi moje krevni skupina, Friends jsem videla snad kazdou serii aspon 5×. Akorat v dabingu.Jak si sehnala v originale? Tak bych to taky rada videla. Koukam jen na YOUTUBE,ale to jsou jen uryvky.

Pokud mas koupeny original DVD tak tam si vyber jazyk, urco tam bude anglina. Ja jsem si celou serku koupila v zahranici, takze jsem to vubec neresila.

Zhave vystrely zboznuju!!!! :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.5.10 10:47

** Mihaicka** prave,ze mam vsechny serie vypaleny ale v cestine. Nejak to zkusim, miluji v originale Rossuv hlas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.5.10 10:48
SiMiikk píše:
Výborná komedie je Norbit :mrgreen: Jinak já mám přátele stažený z ulož to a všechny díly, trvalo to dlouho no, ale mám to vypálený, takže nemusím sedět u pc.

Norbit,jsem nevidela tak to kouknu. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
5.5.10 10:52
bombdina píše: ** Mihaicka** prave,ze mam vsechny serie vypaleny ale v cestine. Nejak to zkusim, miluji v originale Rossuv hlas. :lol:

:lol: :lol: :lol: presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
5.5.10 10:55

50× a stále poprvé, ledově ostří, staré dobré žhavé výstřely a já třeba za těhotenství sjela celý přátele, krok za krokem, teď koukám na jak jsem poznal vaší matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
5.5.10 11:00
lleennttiillkkaa píše:
50× a stále poprvé, ledově ostří, staré dobré žhavé výstřely a já třeba za těhotenství sjela celý přátele, krok za krokem, teď koukám na jak jsem poznal vaší matku.

Jasne diky, Jak jsem poznal vasi matku je super sitcom, videla jsem 4 serie, a uz jsou pry dalsi. Jdu stahovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí