Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj zeny
,mam mesicni holcicku a jsem vetsinou sama doma. Poradte nejake krasny filmy nejlepe komedie!
Takove u kterych se fakt zasmeju. Moc dekuji za napady
![]()
cokoliv s Leslie Nielsnem! ![]()
Jinak, já, když jsem kojila, tak u mě jednoznačně vedli Simpsnovi, shlédla jsem všechny série ![]()
Ja mam moc rada film Son of Rambow - Syn ramba. Je to detska romanticka komedie.
Tak já zase můžu všechny filmy ze Stevem Martinem,hlavně ty rodinné
např.:Hlava rodiny 1 i 2, Dvanáct do tuctu, Dům naruby, Burani ve městě atd.
Ja uz i v tehotenstvi ( ke konci - doma ) a pak jeste ze zacatku s mimcem cca 1-2 mesice opakovane cucela na Pratele!!!! V originale, ptz se mi nelibi dabing, je to muj nejoblibenejsi sitcom..
muzu na to koukat porad dokola a stale me to rozesmeje.. ![]()
eva76 píše:
cokoliv s Leslie Nielsnem!
Jinak, já, když jsem kojila, tak u mě jednoznačně vedli Simpsnovi, shlédla jsem všechny série
Na Simsny taky koukam
Jsou bozi
![]()
Mihaicka píše:
Ja uz i v tehotenstvi ( ke konci - doma ) a pak jeste ze zacatku s mimcem cca 1-2 mesice opakovane cucela na Pratele!!!! V originale, ptz se mi nelibi dabing, je to muj nejoblibenejsi sitcom..muzu na to koukat porad dokola a stale me to rozesmeje..
Jsi moje krevni skupina, Friends jsem videla snad kazdou serii aspon 5×. Akorat v dabingu.Jak si sehnala v originale? Tak bych to taky rada videla. Koukam jen na YOUTUBE,ale to jsou jen uryvky.
Já fandím Žhavým výstřelům
Na odreagování a zasmání to u mě funguje bezvadně!
Teď dávali Ramba, přítel na to čučel a byl na mě celkem naštvaný, protože jsem se mohla umlátit smíchy, jak mi naskakovaly ty hlášky z výstřelů… ![]()
A ještě se mi vybavuje třeba Eurotrip, taky docela švanda=)
Výborná komedie je Norbit
Jinak já mám přátele stažený z ulož to a všechny díly, trvalo to dlouho no, ale mám to vypálený, takže nemusím sedět u pc.
bombdina píše:Mihaicka píše:Jsi moje krevni skupina, Friends jsem videla snad kazdou serii aspon 5×. Akorat v dabingu.Jak si sehnala v originale? Tak bych to taky rada videla. Koukam jen na YOUTUBE,ale to jsou jen uryvky.
Ja uz i v tehotenstvi ( ke konci - doma ) a pak jeste ze zacatku s mimcem cca 1-2 mesice opakovane cucela na Pratele!!!! V originale, ptz se mi nelibi dabing, je to muj nejoblibenejsi sitcom..muzu na to koukat porad dokola a stale me to rozesmeje..
Pokud mas koupeny original DVD tak tam si vyber jazyk, urco tam bude anglina. Ja jsem si celou serku koupila v zahranici, takze jsem to vubec neresila.
Zhave vystrely zboznuju!!!!
![]()
** Mihaicka** prave,ze mam vsechny serie vypaleny ale v cestine. Nejak to zkusim, miluji v originale Rossuv hlas. ![]()
SiMiikk píše:
Výborná komedie je NorbitJinak já mám přátele stažený z ulož to a všechny díly, trvalo to dlouho no, ale mám to vypálený, takže nemusím sedět u pc.
Norbit,jsem nevidela tak to kouknu. Diky ![]()
bombdina píše: ** Mihaicka** prave,ze mam vsechny serie vypaleny ale v cestine. Nejak to zkusim, miluji v originale Rossuv hlas.
presne
50× a stále poprvé, ledově ostří, staré dobré žhavé výstřely a já třeba za těhotenství sjela celý přátele, krok za krokem, teď koukám na jak jsem poznal vaší matku.
lleennttiillkkaa píše:
50× a stále poprvé, ledově ostří, staré dobré žhavé výstřely a já třeba za těhotenství sjela celý přátele, krok za krokem, teď koukám na jak jsem poznal vaší matku.
Jasne diky, Jak jsem poznal vasi matku je super sitcom, videla jsem 4 serie, a uz jsou pry dalsi. Jdu stahovat. ![]()