Dětské naschvály

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7661
24.4.10 10:36

Dětské "naschvály" - pro pobavení

Tak jsem dneska ráno převlíkala malou a ta mi opět předvedla svůj oblíbený trik - při oblíkání trička s dlouhým rukávem mi v půlce rukávku roztáhne všechny prsty doširoka.
Musím říct, že mě překvapila, obvykle totiž tuhle parádičku předvádí ve chvílích, kdy s oblíkáním chvátám (např. když jdeme někam načas a samozřejmě nestíháme). Je mi jasné, že to ještě není vědomě naschvál, ale dovede to vytočit moc hezky. :mrgreen:
Co vaši caparti, jaké mají na vás triky? Nemyslím tím opravdový vzdor a vztekání, ale spíš takovéhle „roztomilé“ zvyky.
Pochlubte se, ulevte si… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
24.4.10 10:41

co třeba počůrat mamince hlavu, když se pod přebalovákem sklání do koše s plenou? ale to asi naschvál nebyl :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
24.4.10 10:47

Krmení. Vše je čisté - pusinka, bryndák, maminka, pultík - a najednou přijde poslední lžička jogurtu ( ještě já blbá hlásím áááááá poslednííííí) a Bardotka udělá PACI PACI do té poslední porce a je to všude.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.4.10 10:49
Pudloslava píše:
co třeba počůrat mamince hlavu, když se pod přebalovákem sklání do koše s plenou? ale to asi naschvál nebyl :-)))

:lol: :lol: :lol:
A jseš si jistá, že nebyl? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.4.10 11:31

po ukňouraném dopoledni usne u kojení (lezou nám zoubky). Já s ním ještě aspoň 5 minut sedím na gauči, než jsem si opravdu jistá, že je „úplně tuhoň“ a pak ho jdu uložit do postýlky. Položím, přikreju dekou, udělám krok od postýlky, když najednou řekne to svoje podivné čiči, sedne si a vypadá, jako kdyby zrovna ani nespal. Naschvál to není, ale naštve to fest :mrgreen:
Pak oblékám bodýčko s dlouhým rukávem. Obléknu jeden rukáv, začnu s druhým a on se mi vyvlékne z prvního. Tak to udělá několikrát, než mu tedy půjčím ty klíče, aby se věnoval něčemu jinému, než bojkotu oblékání :lol:
Přileze ke kocourovi a kouká, co já na to. Sedí u něj dobu (a já jen čekám, kdy ho zatahá, abych ho opravila, že to kočičku bolí) a když se pořád chová ke kocourkovi hezky, tak řeknu „ty jsi hodný chlapeček, uděláš kočičce malá?“ a v tu chvíli chudák kocour schytá jednu pěstí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
24.4.10 11:38

KAKIKA nemáš doma moje dítě?. Nám to se spaním dělá večer tak 10× a manžel mi pak ještě říká, že teda určitě ospalý není, když se pak tak směje :cert: .
Jinak u nás je oblíbené to, že zapnu plínu a než stačím natáhnout kalhoty, tak je plína dole a přebalovák počůranej.
Potom štěpán stráááááášně rád krmí maminku, takže jídlo předžvejká, do pusiny si strčí ruku a jídlo putuje z jeho pusy do mojí. A pak samozřejmě prskání, to ho naučil starší brácha a jde mu taky moc hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.4.10 11:48

Levi, jsem si jistá, že je můj :lol:
Ale s tím krmením jsi mi připomněla, že mi poslední dobou stávkuje s oběděm, takže krmí taky on mě (naštěstí jen rýžovými křupkami) a naoplátku se nechá krmit i on. Jenže na jeden jeho oběd já musím „sežrat“ skoro půl pytlíku těch rýžovin :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.4.10 14:16

Sestřin mladší „výhonek“ si asi v jedenácti měsících osvojil jedent rik. Když šli na nákup, oblékla ségra napřed jeho (samozřejmě i s obutím) a pak se dovypravila sama. Jenže před dokončením obouvání se ten šikula vždycky postavil před ni, objal jí stehno a visel na něm jak klíště. A měl z toho prču. No a ségře trvalo docela dlouho, než se konečně obula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
24.4.10 18:43

Podle metriku vidite,ze mam dve deti, Klara se prave uci chodit bez pliny a tak kdyz zahlasi bobek! vsechno odhazujeme a letime pro nocnik… Ted naposledy v zoo stala na prolezacce, ja kojila a Klara krici na cele hriste: Bobek! Honeeem! Chudaka mimco jsem odtrhla, za behu schovavala prso a nesla Klaru na travu…a nic…tak jsem ji pustila, Majdu zacla kojit, Klara vylezla na skluzavku a vola: Bobek! Honeeem! Tak znovu. Ja zpocena, mimino nastvany a zase nic… Oblekla jsem ji do tretice, prilozila k prsu rvouci mimino a Klara zmizela z dohledu. Tak jdu za ni a ona s usmevem hlasi: Bobek! Samozrejme v kalhotkach :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.4.10 23:15

U nás to je teď každý den něco :lol:

Pravidelně - když jsme venku, tak se pochopitelně snažím minimalizovat počet věcí, které tam sní. Ale zase chci, aby si tam trošku polozil, prozkoumal si, co najde (kamínky, klacíky, kytky - teď mluvím hlavně o zahradě). Takže ho nechávám, aby si bral, co chce a prohlížel, ale hlídám. Celkem brzo zjistil, že když si přiblíží ruku k puse, tak nevidím, jestli tam něco má nebo ne, honem vyskočím a volám „ne do pusy!“ :lol: Jak to u nás vypadá, asi chápete :mrgreen: Já lítám jak blázen a Samík z toho má děsnou prču :lol:

Nedávno mi zase vyhazoval dudlík z kočáru (měl spát). Poprvé jsem myslela, že mu náhodou spadl. Podruhé už po mně šibalsky pomrkávala potřetí se mohl umlátit smíchy :lol:

Věci, jakože si mi sedne na postel, když má zrovna namazaný zadek rybilkou, pouští z jídelní židličky na zem lžičku, pití a jiné věci, otvírá u našich skříňky, o kterých ví, že je otvírat nesmí (a stejně tam s šibalským pohledem a veselým pištěním vždycky letí, i když volám nenene), ani nezmniňuju :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
24.4.10 23:57

V poslední době naše „mladá“ vyrukuje s nějakou perlou při oblékání do školky. Neustále řešíme, že chce tričko s obrázkem a punčošky jako má Natálka. Nedávno mi řekla, že tohle tričko si nevezme, protože má na něj ALERGII - ve třech letech :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.10 01:18

tak my pravidelně, když jsme s malou v obýváku a je tam i manžel, tak se kulišácky podívá a jakože začne odlízat pryč na chodbu, ale po očku se dívá jestli už se za ní chystáme vyběhnout, když ne, tak se kousek vrátí, řekne třeba tata a zase odlízá, po tom za ní manžel vyrazí po 4 a ona zrychlí, leze rychlostí blesku pryč a vesele u toho výská. Pokud za ní nejde i přes její upozornění, odleze pryč a vyvede tam něco, co nemá - např. odtrhnla lištu od lina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.12.12 21:35

Dobrý den, tady ty naschvály co čtu tak bych je velmi ráda zaživála. já mám bohužel trošku jiné. Mám doma 6letou dcerku, bohužel nám to s exmanželem nevyšlo tak jsem si po 3rokách našla přítele. Dcerce se věnujem jak jen to jde, přítel je na ní hodný dělá vše co by normalní táta dělal, ale i tak dělá naschvály typu poškrabání televize, ničení jeho věcí, přestala poslouchat, odmlouvá a tak dalé. já si sní už nevím rady zkoušela jsem jí to vysvětlit po dobrém nepomohlo a tak vždy jak něco podobného provedla dostala na prdel, ale ani to nepomohlo. maminky poradte já už si sní fakt nevím rady. chápu jí celé 3 roky mě měla jen pro sebe a žárlí, ale my už si nevíme vubec rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí