Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, na tohle téma jsem zažila pár vtipných i pár trapných situací, tak se chci s vámi podělit a naopak zjistit jaké jsou vaše zážitky.
Já měla třeba vždycky hroznou smůlu že když jsem někoho pomlouvala, tak mi stál zrovna za zády. Takhle jednou přišel do školy novej učitel, mladej, sympaťák, ale měl hrozně krátký nohy, no o přestávce jsme se se spolužačkama bavily na chodbě a já říkám „Teda holky, ten náš novej učitel má nějaký krátký nohy, vypadá jak jezevčík.“ Najednou se za mnou ozvalo „Haf!“ No byl to ten novej učitel a holky se mohly smíchy umlátit.
Naštěstí byl férovej a měl smysl pro humor, takže mi to nedával pak nijak sežrat ![]()
Pak ještě takové jedno trapné nachytání: Jednou jsme s manželem (tehdy ještě přítelem) nemohli na chatě najít kondom, tak jsme si řekli že si teda dáme pozor, no jenže ani jeden z nás nevymyslel kam to teda manžel „pustí“. Takže to na poslední chvíli šlo do peřiny. V tu chvíli nás volala tchýně na oběd a vypadalo to že si pro nás dojde osobně, tak jsme peřinu zmuchlanou hodili na postel, honem jsme se oblíkli a běželi jsme. Pak jsme na to zapomněli a naše velice aktivní tchýně, která nerespektuje soukromí nám šla po obědě samozřejmě poklidit do pokojíku, tak vzala tu peřinu, že ji načechrá a ustele a ejhle, samozřejmě si sáhla. Tak hned běžela za manželem a vynadala mu že měla z toho šok a že jsme čuňata, no když mi to řekl, tak mi bylo pěkně trapně…
Ale co, neměla nám tam lézt ![]()
Ahoj, díky za diskuzi, konečně jsem se zas měla čemu zasmát
Před hodinou jsem si totiž zničila podšívku golfek který jsem si „pracně“ ručně vyprala že vypadají jak nové
![]()
Z trapných situací si vybavuju jen se starším prckem ještě když neuměl mluvit, všechny světýlka byly pi*a a tak jsme jednou procházeli v Baumaxu oddělením světýlek…
Pan prodavač měl naštěstí smysl pro humor
Opravdu netuším kde prcek k tomu slovu přišel ![]()
Hanule No jako lam-picka a picka je asi moc dlouhy a beztak by to vyznelo stejne
![]()
Příspěvek upraven 17.04.10 v 23:24
Hanule, tak snad půjde ta podšívka nějak opravit ![]()
Jinak pěkný s těma světýlkama
To mi připomnělo, když byly bráchovi 2 roky (mně bylo 15), tak jsme ho se starším bráchou vyfasovali na hlídání, měli jsme ho vozit po městě aspoň 3 hodinky, tak jsme jezdili a se starším bráchou jsme si povídali, on mi říkal nějakej vtip, ve kterém zaznělo slovo „mrdej“, no nevím jak to malý bráška pochytil, zrovna tohle, ale několikrát to zopakoval, vysvětlili jsme mu že se to neříká a jeli jsme dál. Najednou šly okolo takové 2 staré paní, zastavily se a říkaly jakého máme v kočárku krásného blonďatého andílka, no náš andílek na ně vykouknul z kočárku a začal křičet velice hlasitě „Mrdej mrdej mrdej!“ Bábinám vylítly oči z důlků, já na nic nečekala, nastartovala jsem kočár a mizela jsem rychlostí, že za mnou zůstala jen čára ![]()
když byli děti ještě malé,hráli si na dvorku a našli u braňky zuby,takovou tu protézu.Povídám fuj co to máte hoďte to do popelnice.Během chvilky jezdili popeláři a poklad zmizel v nedohlednu.Asi za hodinu povídá sousedka ,Jaruško,nenašla si tady zuby,krmila prý pejska přes plot a asi jí tam vypadly. A podruhé
pékali jsme venku buřty a za manželem přišel starší spolupracovník.Naše bodrá sousedka,postarší vdova,aby něco neuniklo přišla v natáčkách zjistit situaci.Zřejmě se jí pán zalíbil tak vyměnila zástěru,sundala natáčky,přičísla a přišla posedět.Dcerka povídá jééé paní XY vy ste se učesala,maminka říkala že vypadáte jako čarodějnice.
mamina44 píše:
když byli děti ještě malé,hráli si na dvorku a našli u braňky zuby,takovou tu protézu.Povídám fuj co to máte hoďte to do popelnice.Během chvilky jezdili popeláři a poklad zmizel v nedohlednu.Asi za hodinu povídá sousedka ,Jaruško,nenašla si tady zuby,krmila prý pejska přes plot a asi jí tam vypadly. A podruhépékali jsme venku buřty a za manželem přišel starší spolupracovník.Naše bodrá sousedka,postarší vdova,aby něco neuniklo přišla v natáčkách zjistit situaci.Zřejmě se jí pán zalíbil tak vyměnila zástěru,sundala natáčky,přičísla a přišla posedět.Dcerka povídá jééé paní XY vy ste se učesala,maminka říkala že vypadáte jako čarodějnice.
Ty děti jsou tak krásně upřímné
![]()
To když se mému synovci poprvé povedlo vykakat do normálního záchodu, tak sestra začala jásat a tleskala a říkala: bravooo a Adáme na to: Netleskej, tady nejseš v cirkuse ![]()
Tak moje starší dcera když měla tak 3 roky zahlásila:
byly jsme s tchýní na pláži a ona si hrála. rozhodly jsme se s tchyňkou opalovat prska a malá na tchyňku: ,, a babičko, proč máš ty plsíčka tak dole a maminka tak nahoře???"
![]()
A ještě jednou šla s mou mamkou do obchodu a té se chtělo na velkou. Tak jí řekla, Denisko honem já musím kakat. Pak stály v řadě u pokladny a denda zahulákala na pokladní přes celý obchod: honéém, nebo se babička pokaká!!
![]()
My si na dětský hlášky budeme muset ještě počkat, ale vzpomínám si na jeden strašlivej trapas, kterej se přihodil mě a manželovi vloni někdy koncem února. Jeli jsme o víkendu ke tcháňatům na oběd, já byla asi v 5. měsíci a bývalo mi dost zle, takže abysme nemuseli někde zbytečně čekat, našli jsme si jízdní řád metra a šli přesně na čas. Stojíme na tom nástupišti, metro pořád nikde, dvě minuty, čtyři, pak už to manžel nevydržel a vlítnul do tý dispečerský kukaně. Normálně je docela kliďas, ale tehdy ho nějak vzal běs a do chuděry dispečerky se pustil, jak prej si to představujou, takhle kašlat na jízdní řád, metro že mělo jet ve dvacetčtyři a už je třicet tři a pořád nic, hlavně ať nezapomenou zase zdražit, takovej bordel že je zadarmo drahej… no hrůza scéna. Pak konečně přijelo metro, tak jsem ho odvlekla, sedli jsme si a jedeme, manžel se ještě chvíli vztekal a závěrem pravil, že ani o sobotě nemá člověk klid. No řeknu vám, když jsem si v tu chvíli uvědomila, že je neděle a že jsme doma koukali na jinej jízdní řád, tak mě úplně oblilo horko studem a skoro, skoro jsem muže donutila jet zpátky a omluvit se tý nebohý paní.
My máme v rodině něco podobnýho, moje škodolibá mamina, jen tak pro pobavení a možná trochu i pro vytočení mé tetičky, se rozhodla, že by mohla naučit malýho bratránka ku.va. Pořád mu to opakovala a nic. Pár týdnů na to jsme jeli na návštěvu znovu a vida, malej poznal a prohlásil - teta ku.va pšijela ![]()
A ještě něco podobnýho se sestřenkou, tenkrát ji byly snad necelý tři roky, do dneška nikdo nepochopil, kde ty slova vzala ( v rodině se mluví celkem slušně ). Přišla ke své mamince, pomazlit se, jko to dělávala běžně, ale v tu chvíli bylo něco jinak - malá položila tetě hlavu na klín a povídá jí - Tak co ty moje malá kun..čko, řeknu vám, všichni byli v šoku
Super diskuze
![]()
Vážně se tu bavím:D Mě zrovna nic nenapadá,ale když napadne,tak taky přispěju
![]()
My byli na svatbe, znel svatebni pochod, svatebcani prichazeli -oddavajici, zenich, nevesta - pak pochod skoncil, oddavajici se nadechl k proslovu a Klara prohlasila: HOTOVO!
Na krizovatce mi chciplo auto a zezadu ze sedacky se ozvalo: HOTOVO!