Vyvedli jste dnes někoho aprílem?

28294
1.4.10 09:37

Vyvedli jste dnes někoho aprílem?

Ahoj,

tak 1. dubna, do novin jsem ještě nekoukala, ale určitě tam zas bude jeden článek špek. Pamatuju si, jak kdysi vyšel v brněnských novinách článek o tom, jak se musely a zboraly věže na Petrovské katedrále, protože byly přidány později a kostel pak není čistě gotický :wink: :mrgreen: , bylo to i s fotkou.

Já jsem dnes mužovi nastavila všude o hodinu víc a myslel si, že zaspal…starej trik, jej jak ten ale utíkal do práce! :mrgreen: :mrgreen: Už na to přišel, tak musím být ostražitá, to určitě nenechá jen tak… :lol:

A co vy? Nějaké žertovné aprílové příhody by byly k mání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14106
1.4.10 09:41

suviku: Já nikoho nevyvedla a nikdo zatím mě, ale tvůj nápad s přetočeným budíkem je super, hodím si to do paměti a za rok si manžel užije :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.4.10 09:43

No vidíš, on je apríl. Ani mě to nenapadlo :-D Já si na někoho něco nachystám :think: :lol: A třeba tady ještě chytnu inspiraci :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.4.10 10:15

Právě mi volal manžel, že si zlomil nohu a je u doktora. :mrgreen: Už mi začalo v hlavě šrotovat, když řekl Apríl. :lol: Tomášek tady hned začal vymýšlet, koho vyvede aprílem - už volal dědovi a babičce, že si koupil chameleona. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
1.4.10 10:15

Jé, to jsem dneska úplně zasklila. Ale napíšu, jak jsem se vloni nachytala spíš já sama. Hrozně blbý fór, který jsem nakonec naštěstí neuskutečnila.

Loni 1. dubna jsem jela na kontrolu (těhotenskou), TP byl kolem 21. dubna. Cestou domů mi blesklo, že bych si utáhla z manžela, jako, že už asi rodím. Pak jsem si uvědomila, že tohle už není sranda, takže nic. Jenže ta sranda opravdu přišla - v noci mi začala odtíkat plodovka a ráno 2. dubna jsme jeli do porodky, kde se večer narodila dcera.
Jak se to říká? „Kdo jinému jámu kopá,.....“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takže aprílu zdar, dneska snad někoho ale ještě něčím překvapím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.4.10 10:19
suvik píše:
Já jsem dnes mužovi nastavila všude o hodinu víc a myslel si, že zaspal…starej trik, jej jak ten ale utíkal do práce! :mrgreen: :mrgreen: Už na to přišel, tak musím být ostražitá, to určitě nenechá jen tak… :lol:

Tebe mít doma, děvucho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
1.4.10 11:45

Ahoj, já ne, ale před chvíli jsem četla na FB ve statusu mého syna, že budu babička, tak doufám, že je to APRÍL :mrgreen:
A když ne, tak moje dcera a případné vnouče budou skoro stejně staří 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.4.10 11:58

Já dnes ráno po Šárkou probrečené a probdělé noci ohlásila tatínkovi, že jí vyrostly hned 3 zuby najednou - viditelně si oddechl a jaké pak bylo jeho zklamání, když jsem prohlásila „apríl“ :lol: (mmch už víc jak 14 dnů očekáváme vyklubání alespoň toho prvního zoubku, ale kde nic tu nic - jen ty probdělé noci :-? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
1.4.10 12:34
:lol: :lol:

rano mame jako budik nastavene radio a hned po probuzeni jsem slysela prave v tom radiu zpravu, ze se chysta novy film o V. Havlovi, a ze hlavni roli bude hrat Brat Pitt :-) No chvili mi trvalo, nez mi doslo, ze je Aprila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.4.10 13:01

Mně nachytal ráno manžel. Po odjezdu do práce mi poslal SMS, že když odjížděl, tak si všiml, že mám píchlé kolo. Že jsem musela píchnout včera, když jsme jely s malou z města. Vůbec mě to netrklo a začala jsem řešit, jak pojedem do plavání a jak to kolo opravíme :think: A taky jsem nechápala, jak jsem si toho mohla včera při jízdě nevšimnout, tak jsem začala spekulovat o nějakém hajzlíkovi, který to kolo vypustil nebo prořízl přes noc. Po pár minutách mi manžel napsal, že přeje pěkný první duben. Žádná závratná a úsměvné historka to sice není, ale dostal mě. Jinak já na nikoho nic nechystám.Nnějak chybí inspirace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
1.4.10 14:02

Ahojte, my jsme dnes byli s kolegy na obědě a servírka přišla, že ode dneška neberou stravenky. No skočili jsme jí na to všichni, už jsme začali řešit, že teda budeme muset chodit jinam. Ještě že to byl Apríl :mrgreen: :mrgreen:

Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
1.4.10 14:06

Ano, dneska ráno, že nám paní z cestovky poslala maila, že nám bohužel musí zrušit naší dovolenou, na kterou se těšíme hrozně moc. Zuřil :lol: než jsem bouchla smíchy, že je to Apríl. Budíka si ukládám na příští rok :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.4.10 15:38

ja nejak nemam rada kdyz si me nekdo utahuje takze ja taky na nikoho nic nechystam aby se mi to trikrat nevratilo.a jeste pro jistotu dnes nikomu neverim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
1.4.10 18:58

Já manželovi zavolala, že mi bylo zle, tak jsem si udělala těhotenský test a že byl pozitivní…

Nevyděsil se.

To docela vyděsilo mě… :D:D:D:D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
1.4.10 19:51

jo s tím budíkem to je dobrý, škoda že manžel má budík řízený rádiem odkudsi z němec, takže čas nejde štelovat. ale možná by šlo vypnout signál a pak to ručně posunout :mrgreen: :mrgreen: do příštího roku se nad tím musím zamyslet a prozkoumat to:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí