Perličky dětiček :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
20.4.10 16:25

Perličky dětiček :-)

No nevímjestli tady toto téma bylo nebo je ale zakládám :-) Pište sem všechny perličky co vasloví vaše dítka :-) Můj bratr je mu 7 let poslední dobou docela perlí zrovna dneska se mně zeptal když jsme byli na procházce on jel na kole. Míšo máš taky skalní kolo? A myslel tím horské kolo :D a nebo bydlíme v malinkatém městečku spíše vesnici a když jsme byli v Praze tak říkal já bych nechtěl bydlet v těch hotelech jsou moc velký! a myslel tím paneláky :-) a nebo toto je při psaní měl napsat velké CH psace těžko se to popisuje ale napsal ho i s velkým H :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2613
20.4.10 16:37

Ahoj takových pár diskuzí tady už je, ale vždy pobaví.
třeba
 https://www.emimino.cz/…nsich-35225/

Já mám příhodu se svým synem, koukal na pohádku a já si v koupelně fénovala vlasy, přišel za mnou a říká:
„maminko, nic neslyším, když tady ufonuješ“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.4.10 16:57

Tak my jsme včera se synkem povídali a on se mě ptá: Maminko ,máš taky pindíka? Já: Ne Matýsku,já nemám pindíka. On: Aha,ty máš jenom zadeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
20.4.10 18:39

No mě před pár dny pobavilo, když se na mě Maty při ranním oblékání zakoukal, vyvalil kukadla a prohlásil - Mámo, upadne ti břicho! Je teda fakt, že bříško mám na přelom 27. a 28.tt dost velké, ale zatím ho naštěstí po zemi netahám :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
28414
20.4.10 19:23

Mě tuhle jeden kluk ve školce říká, ty máš ale velký (slovo velký zdůraznil) břicho :lol: Říkám, já vím :wink: A on na mě, to budeš mít asi brzy mládě viď ? … A já, asi jo :lol:

A teď v týdnu mi říká syn (byla jsem s ním ve vaně). Mami, miminka ti vylezou dole (ukázal mi mezi nohy), nebo ti rozříznou břicho? Říkám, já ještě nevím, jak se miminkům bude chtít :wink: A on, a z prsou ti budou pít mlíko (ukázal na prsa)? Říkám, snad ano. A on na mě, jéééé to vypadá jako dudlíky a ukázal na bradavky :lol:

Ale za těch 5 let toho člověk slyší spoustu. Děti jsou milí a malí rozumbradové :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.4.10 19:43

Tak me se můj 5-letý Adámek ptá : mami co mají kluci ? Penis ? úplně jsem se zarazila a řekla jsem, vždyt ani nevíš co to je. A on vím je to pindík. No a na to se mě zeptá a co mají holky, tak jsem mu řekla vždyt víš, pipinku a on na to tomu se říká jinak. Zeptej se na to tatinka, tak se ho šel zeptat a ten mu řekl vagína. Doma se o tom nebavíme ale pravděpodobně to má ze školky. Tak jsme zvědaví čím nás příště překvapí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
20.4.10 21:43

Už jsem to psala v jiné diskuzi tak to jen skopíruji :wink:

Tak moje starší dcera když měla tak 3 roky zahlásila:
byly jsme s tchýní na pláži a ona si hrála. rozhodly jsme se s tchyňkou opalovat prska a malá na tchyňku: ,, a babičko, proč máš ty plsíčka tak dole a maminka tak nahoře???" :lol: :lol: :lol:
A ještě jednou šla s mou mamkou do obchodu a té se chtělo na velkou. Tak jí řekla, Denisko honem já musím kakat. Pak stály v řadě u pokladny a denda zahulákala na pokladní přes celý obchod: honéém, nebo se babička pokaká!! :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.4.13 20:57

Perlička z těhu na gyndě

Píšu to jen tak pro pobavení a jestli má někdo podobnou perlu třeba z gyndy :mrgreen:

Stalo se to když jsem byla naposled těhotná. Šla jsem si pro těhu knížku na gyndu.

Vše ok. Doktorka mě vyšetřila a vše v pohodě, ona vypisovala něco do mé karty a pak jí sestřička něco podala, co, to jsem nezaregistrovala.
Pak se na mě doktorka podívala a jen řekla tak maminko máte raka 8o 8o Já v tu chvilku úplně zbledla… Ona hned poznala že je mi nějak šoufl a hned dodala, já tím myslela že to malé bude ve znamení raka :lol: :lol: :lol:

nakonec jsem se tomu společně zasmáli, ale v tu chvíli mi do smícho nebylo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
13.4.13 21:00

@T.Hololinka 8o To je strašný! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.4.13 21:43

Tak dcera když jí byly asi tak 3 roky si kreslila venku a já stála na balkoně a říkám jí co to kreslíš? A dcera odpověděla:TO JE ABSTRAKTNÍ OBRAZ OD NEZNÁMEHO UMĚLCE Z 19 STOLETÍ no je to už pár let, ale tuhle hlášku snad do smrti nezapomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
13.4.13 21:45

Vikčino „moudro“ dne

• Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp a komu se tlačí hov. o do prd.le, ten si musí odskočit. :oops:
    :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.04.13 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
13.4.13 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.4.13 22:06

Můj syn jednou vešel do ordinace (měl tehdy 2,5 roku) a řekl, dobrý den pane doktore, jak jste se vyspal a co to bumbáte kafe nebo čaj? já mám rád caro s mlíčkem a co vy? :zed:.Jeho vyřídilka někdy vážně bere dech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.13 22:20

Tak např. můj synovec miluje pohádku auta (cars).,no a tam je auto jménem Burák, no a takhle jednou si hrál s autíčkem a říká maminko koupíš mi buráka, maminka kývla že ano, no a ten náš malý neposeda byl z toho hotový, že dostane autíčko Buráka, tak řval na lesy, že dostane…Č. raka 8o 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4874
14.4.13 15:47

Petileta dcera mi vypravela, co se ji zdalo. „A pak jsem potkala vla…tedaa vla…no proste lefa!“

Pro triletou je zase hit, ze ma nase kocka blechy. Kdyz jsem dceru mela na ruce, tak mi kouka na krk a pta se, co to tom mam. A ja, ze pihu. „Ne, maminko, to neni piha, to je blecha!“ a nenechala si to vymluvit. Uz se tesim, az bude nekde vypravet, ze ma maminka blechy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí