Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Kdo jste koukal na hokej, jak se vám to líbilo? Začátek tedy nic moc, ale konec třetí třetiny a vůbec ten zbytek…jsem skoro na infarkt a nemůžu křičet radostí, kluk má horečku a spinká, tak se musím vykřičet tady, tak promiňte, ale Hošííííí děkujeméééééé!!!!!!!!!!!!!
no já si akorát dala pauzu od učení a přišla jsem dolů akorát na nájezdy tyjo jestli budu mít stejný nervy u maturity tak ze sebe nevydám ani hlásku ![]()
Tak to byly nervy ale je to tam
Už jsem nedoufala,nepamatuju takový bombový napínavý hokej
Hlasivky musíme šetřit na zítra
![]()
dívám se na všechny naše utkání od počátku mistrovství
a tohle byly ty největší nervy a zároveň největší euforie nakonec!
Občas jsem si říkala, že ty naši snad usnuly, ale za poslední třetinu si to fiánále vážně zasloužili!
No vykřičeli jsme si tu hlasivky, je u nás extra kvůli mistrovství švagrová s neteří (ve více lidech je to prostě lepší) a ten rachot, co u nás byl, vydal za plný stadion
![]()
Když se šlo na nájezdy slíbila jsem, že když vyhrajeme, udělám k večeři palačinky a naopak ostatní se mnou budou muset zpívat hymnu nahlas … takže jsme zpívali a večer budou palačinky
![]()
náááádhera, doslova nemožné co pžedvedli, já byla smířená s prohrou a oni to tam v 7.posl.vteřině střelí, fakt nemožný, úplně jsem štěstím brečela a pak už jsem hochůmm věřila, že to do toho finále dotáhnou, hoši taky děkuju
![]()
jo a musim dneska rychle vymáchnout dres, páč jsem ho za posledních půl hodiny normálně propotila
![]()
Sledovala jsem od samého začátku a před zápasem jsem si tipla, že vyhrajeme 3:2… sice jsem během normální hrací doby poněkud rezignovala, a před koncem 3. třetiny už ani nedoufala, ale jsme ve finále
![]()
(Ty samostatný nájezdy byly o nervy, ale Vokoun vychytal a kluci dali
)
no, já jsem taky úplně durch ![]()
Ke konci té poslední třetiny jsem už jen tupě zírala na telku a nevěřila jsem, jakým tempem do nich jeli. To bylo vražedný, ukázka fakt špičkového hokeje. Ale musím říct, že mi nakonec švédů bylo líto, protože měli výkon vyrovnaný, fakt hráli dobře. Ale je to naše a to je ještě lepší
![]()
Jo a co mě vytáčelo do vývrtky tak to byli ti pruhovaní - co neměli, to pískali a na fauly kašlali, normálně bych podala stížnost na rozhodčí
![]()
veveruskaa píše:
Jo a co mě vytáčelo do vývrtky tak to byli ti pruhovaní - co neměli, to pískali a na fauly kašlali, normálně bych podala stížnost na rozhodčí![]()
![]()
viz vyloučení Jágra ve 3. třetině, měl zlomenou hůl, položil ji a ten švéd o ni sám zakopnul - a oni ho vyloučí
![]()