Holčičce krvácí bradavka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8444
10.5.10 19:57

holčičce krvácí bradavka

Nevíte, co by to mohlo být? Dnes před koupáním jsem našla na oblečení malinkou skvrnku od krve na bodyčku, stejnou, jako min. pátek(před 3 dny), hledám po tělíčku, kde má co škráblýho, nebo kde se to bere…a dnes vidím, že je to z bradavky. Zítra samozřejmě volám doktorce, ale nemáte s tím někdo zkušenost, pro uklidnění? Holčičce bude 8m, plazí se, tak jestli to nemá jako roztržený, tu kůžičku, nebo odřený, nebo tak něco… 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
10.5.10 20:04

může mít odřený. rafánek už měl krev v uchu, v nose - podle mě si to dělá nehtama. bradavky jsou citlivé. koukni, jestli to má třeba nějak oteklé, zarudlé, a zkus ji zmačknout trošku prsty, jestli něco vyteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
10.5.10 20:12

nezdála se mi oteklá, jen jako prasklinka tam je uprostřed. Mačkat nebudu, už spí ;) Doufám, že to je jen třeba natržená kůžička, z toho lezení-plazení. Ještě neleze po kolínkách, šoupe bříško, tak snad je to tím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.5.10 20:44

To klidně může být z toho plazení… nebo jste ji mohli nevědomky třeba škrábnout i Vy při zvedání, já tak zrovna minulý týden Marečka nechtěně drápla - zvedala jsem ho, on sebou mrsknul jinak než jsem čekala a už má v podpaží drápaneček jak od kočky :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.5.10 08:48

Verunka kdysi taky měla prasklou bradavku, normálně jsem jí to potírala mateřským mlíkem a ono se to pěkně zahojilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
11.5.10 12:56

Tak to mám natírat ATB mastí Bactroban a voťukávat řepíkem. Je to prasklý. Bůhví z čeho :nevim: Žlázka prej v normálu. A za 3 dny na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.5.10 12:58

nechápu důvod proč na to hned cpát ATB????? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
11.5.10 13:35

Kvůli možné infekci přece. Leze po zemi a má otevřenou ranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí