Svědění prdelky u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
9.5.10 22:05

Svědění prdýlky

Ahoj holky, velké rádkyně. Chtěla jsem Vás poprosit o radu, kdo takové problémy s dítětem měl.
Od včerejška si dcera stěžuje na svědění prdýlky, V noci hrozně špatně spala, pořád se převalovala. Dnes to samé. pořádně jsem ji vysprchovala a namazala tak to bude lepší. Můžete poradit co to je. Ve stolici žádné červíky (roupy) nemá. Kontroluju snad každé hovínko :nevim: které vyprdne. máme doma psa a taky hodně chodíme na pískoviště jak doma tak i na hřiště. Ruce si taky umýváme. Máme zajít dr.?
Prosím poraďte. Děkuju moc za odpovědi. Jana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
9.5.10 22:22

Nemám zkušenost s dítětěm, ale co si pamatuju na svoje dětství, tak mi v noci mamina ten zadek prohlížela baterkou, že ty červi lezou ven a kladou vajíčka… Ve stolici to ještě nemusí být, až když se dostanou na to léky…
Já bych k dr zašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.5.10 22:48
kamiŠ píše:
Nemám zkušenost s dítětěm, ale co si pamatuju na svoje dětství, tak mi v noci mamina ten zadek prohlížela baterkou, že ty červi lezou ven a kladou vajíčka… Ve stolici to ještě nemusí být, až když se dostanou na to léky…
Já bych k dr zašla…

Já vím, že se s baterkou má prdelka při svědění kontrolovat (ale ze svého dětství si to nepamatuju) - zkusila jsem si to teď představit a musím přiznat, že mě ta představa docela pobavila :) Nemyslím to jako výpad ani sexuálně, jen ta technická realizace by byla asi zajímavá :)

Zakladatelko, také doporučuji preventivní odčervení dítěte.

Ještě mě napadá, neochutnala malá, třeba na návštěvě, něco dráždivého nebo ostrého?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.5.10 23:43

jj, prdýlka se kontroluje s baterkou a náplastí…

taky mě napadlo nějaké dráždivé kořeněné jídlo…

nebo vlk, ale tak to jsi asi vyloučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
10.5.10 08:37

zajděte k doktorce dostanete náplasti na dupku a flaštičku na odběr stolice - (ve stolici nebývají červíci spíš jen jejich výměšky - posílá se to do laboratoře). :palec:

Nemá dítko i kruhy pod očima? To prý taky bývá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.5.10 22:20

Ahoj holky, děkuju za rady. U dr. jsme byly a ta nám dala prášky a za čtrnáct dní další. Už je to lepší a spí celou noc. Ta první byla hrozná, jak sebou mlátila. Ostré jídlo dětem nedávám, tak s toho by to určitě nebylo.
Ještě jednou díky za rady. Jana :mavam: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.5.10 22:38

možná z medu

také jsme měli problém se svěděním zadku u malé, nakonec jsme přišli na to že to má po medu. Jakmile si dala med, po pár hodinách jí začal svědit konečník, ale zřejmě už to máte vyřešené… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí