Holčičí jméno pro dceru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
13.11.23 21:44

Holčičí jméno pro dceru

Ahojky v dubnu/kvetnu budu rodit a nejsem si jistá, které jméno bych dala dcerce, pomozte mi prosím vybrat

• Elena
  • Eliška
  • Nela
  • Valerie
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5098
13.11.23 21:46

Elena zni dost rusky…teda nerikam, ze ted musime bojkotovat vse ruske, jen jestli si to uvedomujes.

Zbytek jsou hezka, ale casto davana jmena. Asi bych volila Nelu, Valerie je hezke, ale zkracenina Vali se mi nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
13.11.23 21:49
@Zmatka píše:
Elena zni dost rusky…teda nerikam, ze ted musime bojkotovat vse ruske, jen jestli si to uvedomujes.Zbytek jsou hezka, ale casto davana jmena. Asi bych volila Nelu, Valerie je hezke, ale zkracenina Vali se mi nelibi.

Opravdu?
Existuje verze Valina místo Valerie. To zní víc. A mě se třeba líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
13.11.23 21:50

Valerie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
13.11.23 21:51

Za mě Eliška.
Elena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.11.23 21:52

Elena. Mi se teda víc líbí verze Elen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
13.11.23 21:53
@Emmina123 píše:
Ahojky v dubnu/kvetnu budu rodit a nejsem si jistá, které jméno bych dala dcerce, pomozte mi prosím vybrat
  • Elena
  • Eliška
  • Nela
  • Valerie

no tak asi Valerie, to je z tvého výběru nejhezčí,
ale jinak - nechceš ještě trošku popřemýšlet a vybrat něco jiného?, tyhle jména jsou s prominutím hrozná nuda - jsou to nejčastěji dávaná jména posledních let, prostě kterékoli z nich bude mít 5 holčiček ve třídě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
13.11.23 21:57

Za mě je nejhezčí verze Elen nebo se mi libi Ester :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
13.11.23 21:57

Nejvic se mi libi Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
13.11.23 22:00

Se jmenem Valerie jsem se u deti setkala jen v pripade beloruskych rodicu zijicich v Praze a u par ukrajinskych holcicek, ktere k nam vloni utekly. Ale jmeno je to hezke a nevadilo by mi, ze treba zni rusky.

My mame 4 holky, z toho jednu Elenu. A moje mama mi to jmeno hrozne rozmlouvala, ze je to ukrajinske jmeno. Jinak dceri se libi, jen ji vadi, ze na hristi casto nekdo vola “Eli” a ona nevi, jestli je to na ni. Proste je moc Elisek a Elen (v ruznych variantach).

Elisku bych nedavala. Je to hezke jmeno pro holcicku, ale treba 60leta Eliska mi zni divne. Podobne jako Stepanka, Jindriska, Anezka… Znam jednu cca 40letou s vyraznou nadvahou a velmi problematickou pleti. To jmeno k ni vazne vubec nesedi.

Nela je krasne jmeno. Taky jsem ho mela ve vyberu, ale neproslo pres manzela. A co treba Nina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
13.11.23 22:06

Jmena na E mam rada, ale tyhle zrovna ne :D Elena je takove moc tvrde a jak uz par lidi zminilo, zni to rusky. Eliska je silene caste. Nase mala je Emilia, miluju to jmeno :srdce:

Valerie a Nela jsou pekne, Nela ma podle me hezci zdrobneliny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
13.11.23 22:07
@Janča6 píše:
Se jmenem Valerie jsem se u deti setkala jen v pripade beloruskych rodicu zijicich v Praze a u par ukrajinskych holcicek, ktere k nam vloni utekly. Ale jmeno je to hezke a nevadilo by mi, ze treba zni rusky.

My mame 4 holky, z toho jednu Elenu. A moje mama mi to jmeno hrozne rozmlouvala, ze je to ukrajinske jmeno. Jinak dceri se libi, jen ji vadi, ze na hristi casto nekdo vola “Eli” a ona nevi, jestli je to na ni. Proste je moc Elisek a Elen (v ruznych variantach).

Elisku bych nedavala. Je to hezke jmeno pro holcicku, ale treba 60leta Eliska mi zni divne. Podobne jako Stepanka, Jindriska, Anezka… Znam jednu cca 40letou s vyraznou nadvahou a velmi problematickou pleti. To jmeno k ni vazne vubec nesedi.

Nela je krasne jmeno. Taky jsem ho mela ve vyberu, ale neproslo pres manzela. A co treba Nina?

Nina je dobrá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.11.23 22:12

Určitě bambiliontou Eli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
13.11.23 22:12
@Atisia píše:
Nina je dobrá :palec: :palec:

ano Nina je dobrá, je to z podobného ranku, ale není to okoukané :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
13.11.23 22:13

Elišek, Elenek, Emilek, Emiček a celkově holek se jménem na E jsou mraky, to je neskutečná tuctovka. Nela je taky dost tuctové jméno. Tak vyhrála Valérie, ale dala bych spíš Valentýnu nebo Vandu, když od V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze