Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, můžu se zeptat je hezčí jméno Eliška nebo Nela? (Termín máme na duben) ![]()
@Sofcaaa89 píše:
Ahojky, můžu se zeptat je hezčí jméno Eliška nebo Nela? (Termín máme na duben)
To je tak individuální, ze ti prece nikdo nemuze rict, jaka a jestli jsou hezci jmena. Pro kazdeho je hezke jmeno neco jineho.
To je přece strašně individuální.
Mně se Eliška vůbec nelíbí, nechápu, co je na tom jménu pěkné (bez urážky, píšu, jak to cítím)
Za me Nela, Eliška zní jako zdrobnělina a nehodí se mi tolik na dospělou ženu
Kam se hneme, tak je to samá Elinka nebo Nelinka, takže pokud nechceš, aby ti na zavolání přiběhlo na hřišti 10 dětí, tak dej jiné jméno.
V tomto případě je to asi jedno.
Obě jména ohrané, ale jestli bych si musela vybrat, tak Nela - ta je ohraná trochu méně ![]()
Já jsem teda úplně vysazena na Elišky, Sofinky, Emy atd….. nechápu, co se na nich lidem tak líbí. Klidně mi to napište, fakt by mě to zajímalo. Pokud jedno z těchto, tak Nela. Ale za mě radši ještě něco jinyho.
Sama bych brala Nelu, kdyby nebyla už v rodině
jinak nikde v okolí není.. Naopak dcera má ve třídě čtyři!!! Emy/Emmy
a tři Matyáše
nikdy nevím o kom mi zrovna vypráví.. ![]()
Eliška Škoda, že jich je všude plno (I Nell).
Třetí varianta není?
@HolubSima píše:
Já jsem teda úplně vysazena na Elišky, Sofinky, Emy atd….. nechápu, co se na nich lidem tak líbí. Klidně mi to napište, fakt by mě to zajímalo. Pokud jedno z těchto, tak Nela. Ale za mě radši ještě něco jinyho.
Je to milý, měkký, holčičí. Každá Základní zdrobnělá varianta. Je to miminkovský. ![]()
Elišku jsem taky dlouho chtěla. Pak jich ale bylo všude moooc.
Mne se libi obe. Ja chtela pred 16 lety Nellu nebo Ellie ale manzel zamitl.