Jméno holčička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
HolubSima
13.11.23 21:00

@Atisia Mne to přijde šílený, ze se dospele ženě říká zdrobnelinou.

• Citovat
  • Upravit
7221
13.11.23 21:02
@HolubSima píše:
@Atisia Mne to přijde šílený, ze se dospele ženě říká zdrobnelinou.

Hele taky ne. Jsou někteří kterým ani ten základní zdrobněly tvar nejde přes pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
13.11.23 21:02
@andelka83 píše:
Ani jedno. To je každá druhá.

A protože je to každá druhá, tak to znamená, že to není hezký? To je dobrá logika, fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
13.11.23 21:04
@Sofcaaa89 píše:
Ahojky, můžu se zeptat je hezčí jméno Eliška nebo Nela? (Termín máme na duben) :srdce:

Nela. Ale Eliška taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
13.11.23 21:04

Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.11.23 21:07

Taky nejsem ani pro jedno. Ela, Nela to je teď tak časté, že to to těm jménům kazí. Když už tak bych bych volila Elenu(také jich přibývá, ale neni to extrém).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.11.23 21:14

Jsou to obě krásná jména o čemž svědčí právě to, že se dávají tak hojně. Já radši Elišky ;)
Taky jsme dali jméno, které se nám líbí i když víme, že se jich na hřišti, ve škole a kroužcícj sejde hodně…no co, nemusíme být za každou cenu originální a dát jméno, které není tak populární, ale líbit se nám nebude :nevim: Je to každého věc a taky dost subjektivní pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32873
13.11.23 21:17
@Zeoli píše:
A protože je to každá druhá, tak to znamená, že to není hezký? To je dobrá logika, fakt :D

Je to hezké, obecně se mi líbí obě jména. Ale je jich fakt moooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.11.23 21:19
@andelka83 píše:
Je to hezké, obecně se mi líbí obě jména. Ale je jich fakt moooc.

Přesně tak, přijdou mi hezká obě, ale kam jdu, tam slyším Eli, Neli a už to je takové, že je toho moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.11.23 21:30

Eliška nikdy ani ve snu. Když to musí být, tak raději Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.11.23 23:45

Kdyz ty Elinky a Nelinky ma uz doma kazdy :( tak asi teda tu Elisku s pistoli u hlavy, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.11.23 00:07
@HolubSima píše:
Já jsem teda úplně vysazena na Elišky, Sofinky, Emy atd….. nechápu, co se na nich lidem tak líbí. Klidně mi to napište, fakt by mě to zajímalo. Pokud jedno z těchto, tak Nela. Ale za mě radši ještě něco jinyho.

Vzdycky doroste nejaka generace a chce dat svym detem jmena, ktera se za jejiho detstvi nedavala. Takze uz zadne Kateriny a Lucie, ted jsou to Nely a Stelly. Problem je, ze tak uvazuji vsichni. O jmenech Ela, Ema, Mia, Zoe, jsem cetla, ze je pry rychla, dynamicka doba, tak pouzivame kratsi jmena. Ty Elisky jsou zas pro milovniky tradicnich hodnot, Eliska Premyslovna, vsechny ty pohadkove Elisky… Proste se to tak vzdycky sejde a v kazde generaci se dava jen par jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
14.11.23 09:52
@p.Zv. píše:
Vzdycky doroste nejaka generace a chce dat svym detem jmena, ktera se za jejiho detstvi nedavala. Takze uz zadne Kateriny a Lucie, ted jsou to Nely a Stelly. Problem je, ze tak uvazuji vsichni. O jmenech Ela, Ema, Mia, Zoe, jsem cetla, ze je pry rychla, dynamicka doba, tak pouzivame kratsi jmena. Ty Elisky jsou zas pro milovniky tradicnich hodnot, Eliska Premyslovna, vsechny ty pohadkove Elisky… Proste se to tak vzdycky sejde a v kazde generaci se dava jen par jmen.

Velký bum měly i Veroniky měli jsme jich hned 5 ve třídě, Lucie a Nikoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
16.11.23 17:27
@Atisia píše:
Velký bum měly i Veroniky měli jsme jich hned 5 ve třídě, Lucie a Nikoly.

Ano, pravda, na Veroniky bych zapomnela, tech jsme taky mivali ve tride nekolik :palec: Lucie jsem v tom prispevku uvadela. Nikoly me nejak ve skolnich lavicich minuly, ale samozrejme taky znam stejne stare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
16.11.23 17:30
@p.Zv. píše:
Ano, pravda, na Veroniky bych zapomnela, tech jsme taky mivali ve tride nekolik :palec: Lucie jsem v tom prispevku uvadela. Nikoly me nejak ve skolnich lavicich minuly, ale samozrejme taky znam stejne stare.

Já měla ve třídě spolužačky: 2× Terezu, 2× Kristýnu, 3× Kateřinu,2× Anežku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko