Je to holčička? 13+3tt

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3264
22.5.19 06:24
@Anonymní píše:
Tady z boku. Ono je to vcelku jedno, hlavně že roste jak má, ale zvědavost no :D

Mam podobnou a sama jsem si tipovala kluka a? Je to holka :-) vydrz. Uz na dalsi kontrole se to dozvis.ale tvou zvedavost chaaaaapu :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.5.19 07:25

@Pocahonta a dle čeho? já tam nic nevidím, takže tipuji 50/50 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
22.5.19 10:38

@dracula-s Intuice - otevřela jsem fotku a hned mi naskočil kluk… Samozřejmě, že je to jen tip. U obou svých dětí jsem pohlaví tipla dle fotky dobře, samozřejmě, že jsem to i nějak vnitřně vycítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 10:52

@Pocahonta Já třeba trpím od začátku těhotenství na akné, mastné vlasy a šíleně hnusnou pleť :D tak si myslím, že je to holka :lol: taky jsme zkoušeli řětízek a taky vycházela holka, nevěřím tomu, ale podvědomě si to taky myslím, uvidíme holt příště no :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
45687
22.5.19 11:25
@Anonymní píše:
@Pocahonta Já třeba trpím od začátku těhotenství na akné, mastné vlasy a šíleně hnusnou pleť :D tak si myslím, že je to holka :lol: taky jsme zkoušeli řětízek a taky vycházela holka, nevěřím tomu, ale podvědomě si to taky myslím, uvidíme holt příště no :nevim: :mrgreen:

To jsou pověry, já měla vždy v těhotenství nejlepší pleť v zivote, krásný pevný vlasy a mám 2 holky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 11:30

@veria Tak, dle studií zrovna tohle doktoři potvrzují, že to tak bývá (samozřejmě nemusí vždy) :D s řetízkem je to samozřejmě pověra :D
Jenže já měla vždy hezké, silné vlasy a celkem čistou plet a najednou se to otočilo a hnus. :lol: uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
3264
22.5.19 14:17
Moje intuice je asi divna :-D v obou pripdech jsem myslela, ze cekam kluka (kdyz jsme klucici rodina a ja jedna z vyjimek). No a nemohla jsem uverit, ze cekam prvni dcerku. Co UTZ od 20tt, to jsem se ujistovala a skalala dva metry vysoko. Pak nastal pri dalsim tehotebstvi poztrat jednovajek :( ale zase jsme v ocekavani a rikam si: ted to bude uz ten kluk. Jen bliju, malo pribiram a jim slane a ryby (u dcery mi bylo dobrr, jedla jsem jen sladke a nabrala 35kg a ted v 25tt mam nahore 5kg) ha! A uz potreti potvrzena zase holka :srdce:
@Anonymní píše:
@Pocahonta Já třeba trpím od začátku těhotenství na akné, mastné vlasy a šíleně hnusnou pleť :D tak si myslím, že je to holka :lol: taky jsme zkoušeli řětízek a taky vycházela holka, nevěřím tomu, ale podvědomě si to taky myslím, uvidíme holt příště no :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.9.23 13:21

Mě doktor řekl už v jedenáctém týdnu že to vypadá na kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
15.9.23 18:35

No hele, bylo by treba videt mocovy mechyr a ten hrbolek, pohlavi se urci dle odklonu te mocove trubice od patere. Samotny hrbolek nic moc nerekne, nekdy i kluci ho maji smerujici dolu a prave to umisteni mechyre vuci hrbolku to upresni. U vas bych rekla, ze ten hrbolek zde ma naznak smerovani nahoru, tedy spise ten kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí