Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tady z boku. Ono je to vcelku jedno, hlavně že roste jak má, ale zvědavost no
Mam podobnou a sama jsem si tipovala kluka a? Je to holka
vydrz. Uz na dalsi kontrole se to dozvis.ale tvou zvedavost chaaaaapu
![]()
@Pocahonta a dle čeho? já tam nic nevidím, takže tipuji 50/50
![]()
@dracula-s Intuice - otevřela jsem fotku a hned mi naskočil kluk… Samozřejmě, že je to jen tip. U obou svých dětí jsem pohlaví tipla dle fotky dobře, samozřejmě, že jsem to i nějak vnitřně vycítila…
@Pocahonta Já třeba trpím od začátku těhotenství na akné, mastné vlasy a šíleně hnusnou pleť
tak si myslím, že je to holka
taky jsme zkoušeli řětízek a taky vycházela holka, nevěřím tomu, ale podvědomě si to taky myslím, uvidíme holt příště no
![]()
@Anonymní píše:
@Pocahonta Já třeba trpím od začátku těhotenství na akné, mastné vlasy a šíleně hnusnou pleťtak si myslím, že je to holka
taky jsme zkoušeli řětízek a taky vycházela holka, nevěřím tomu, ale podvědomě si to taky myslím, uvidíme holt příště no
![]()
To jsou pověry, já měla vždy v těhotenství nejlepší pleť v zivote, krásný pevný vlasy a mám 2 holky. ![]()
@veria Tak, dle studií zrovna tohle doktoři potvrzují, že to tak bývá (samozřejmě nemusí vždy)
s řetízkem je to samozřejmě pověra ![]()
Jenže já měla vždy hezké, silné vlasy a celkem čistou plet a najednou se to otočilo a hnus.
uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
@Pocahonta Já třeba trpím od začátku těhotenství na akné, mastné vlasy a šíleně hnusnou pleťtak si myslím, že je to holka
![]()
No hele, bylo by treba videt mocovy mechyr a ten hrbolek, pohlavi se urci dle odklonu te mocove trubice od patere. Samotny hrbolek nic moc nerekne, nekdy i kluci ho maji smerujici dolu a prave to umisteni mechyre vuci hrbolku to upresni. U vas bych rekla, ze ten hrbolek zde ma naznak smerovani nahoru, tedy spise ten kluk.