Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může se vám ucpavat lymfaticky systém, např. Nejvíce v břiše tzv. Lymfaticka kapsa. Jinak bych vám doporučila přednášky a vedlejší účinky antikoncepce.
S břichem mám taky problém. Jsem jinak celkem štíhlá, ale to břicho
. Někdy je krásně ploché, jindy musím známým vysvětlovat, že opravdu nejsem těhotná
.
@Bandii Já právě také ale teď nějak začlo růst jak si tělo zvyká do toho v něm občas mam tlak a už se těším až si tělo zvykne🙏🏻 😅
Ne, po antikoncepci se nepřibírá, je to jen vedlejší účinek toho, že podporuje chuť k jídlu. Já ji brala 8 let a břicho jsme nikdy neměla i přesto, že jsme měla kolem 75-80 kg/170cm. Břicho jsem měla ploché, jen jsme přibrala na jiných místech.
@Aduš8 píše:
Ne, po antikoncepci se nepřibírá, je to jen vedlejší účinek toho, že podporuje chuť k jídlu. Já ji brala 8 let a břicho jsme nikdy neměla i přesto, že jsme měla kolem 75-80 kg/170cm. Břicho jsem měla ploché, jen jsme přibrala na jiných místech.
Osobně mám po antiko spíš nechutenství, dokonce jsem i zhubla. Ale břicho jako těhule. ![]()
@Bandii přesně každý reaguje jinak, já jsem se toho zbavovala jak jen rychle to šlo… změna postavy, šíleně nateklý obličej, všude plno akné a neustále mi bylo zle bod žaludku ale nafouklá jsem byla jak pátrací balón… doteď to není úplně ok
@Bandii píše:
Osobně mám po antiko spíš nechutenství, dokonce jsem i zhubla. Ale břicho jako těhule.
Já to mam taky tak. Váha stejná jako předtím ale to břicho to je děs