Holčička nebo chlapeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2673
3.3.11 18:17
Markit.Hl píše:
Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.V rodině sedí mí rodiče a jejich sourozenci, my s bráchou i moje holky. Nám to opravdu vychází. Takže je v plánu ještě jedno dítko, pokud bude moje zdraví OK a chceme to právě zkusit nejdřív koncem roku, kdy bude mít manžel mladší krev :D :D
Prostě jsme si řekli, že to zkusíme plánovaně. A uvidíme. Aspoň nás nebude mrzet, když to bude děvče , že jsme se nepokusili. A máme na to 1,5 roku :D

To je přesně ono :-D U nás to taky vyšlo u každého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
3.3.11 18:23

Ahoj :-)
Já věřím tomu „plánování pohlaví miminka“ s ovulací - čili styk před OVU - holčička, styk v den OVU chlapeček.. :-)
Chtěla bych věřit i těm počtům z krve, počítala jsem to na sebe, segru, na moji mamku, na přítele, jeho sestru, přítelova mamka a taťka a výsledek?… Vyšlo to všechno :-)
Každému se údajně má jaksi měnit krev po 7 letech.. Čí krev je mladší, takové bude pohlaví miminka. U žen se údajně berou v potaz i porody či potraty - kdy se také krev má měnit..
Příklad:
Je mi 31 let, příteli 30. 7,14,21,28,32....... Krev má mladší přítel, protože později dosáhl věku ve kterém se krev mění. Nemám děti, potrat jsem (alespoň o to nevím) neprodělala, tudíž, kdybych otěhotněla, měla bych mít chlapečka :-)

Jak říkám, ráda bych tomu věřila, protože chci mít děti obou pohlaví…ale…! :-)
Určitě to nikdy nebude 100% :-)

O tom otěhotnění podle stravování ženy (či muže??) mnoho nevím, na to si udělám názor až si o tom něco přečtu :-)

Ale elektrikářům se prý častěji rodí holčičky, tak co svého muže párkrát lehce klepnout proudem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
3.3.11 18:24
Hotaru píše:
Ahoj :-)
Já věřím tomu „plánování pohlaví miminka“ s ovulací - čili styk před OVU - holčička, styk v den OVU chlapeček.. :-)
Chtěla bych věřit i těm počtům z krve, počítala jsem to na sebe, segru, na moji mamku, na přítele, jeho sestru, přítelova mamka a taťka a výsledek?… Vyšlo to všechno :-)
Každému se údajně má jaksi měnit krev po 7 letech.. Čí krev je mladší, takové bude pohlaví miminka. U žen se údajně berou v potaz i porody či potraty - kdy se také krev má měnit..
Příklad:
Je mi 31 let, příteli 30. 7,14,21,28,32....... Krev má mladší přítel, protože později dosáhl věku ve kterém se krev mění. Nemám děti, potrat jsem (alespoň o to nevím) neprodělala, tudíž, kdybych otěhotněla, měla bych mít chlapečka :-)

Jak říkám, ráda bych tomu věřila, protože chci mít děti obou pohlaví…ale…! :-)
Určitě to nikdy nebude 100% :-)

O tom otěhotnění podle stravování ženy (či muže??) mnoho nevím, na to si udělám názor až si o tom něco přečtu :-)

Ale elektrikářům se prý častěji rodí holčičky, tak co svého muže párkrát lehce klepnout proudem? :lol:

Jo a prý snad se berou při počtem z krve i transfuze..? Já nevím… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.3.11 18:40

krv, kalendare, strava, to su vsetky kraviny a povery. jasne, ze niekomu to vyjde, vsak sanca je 50% :mrgreen:

jedine, co skutocne funguje, je podla ovulacie, ale je to skutocne len o zvyseni pravdepodobnosti.

spermie nesuce XX su pomalsie, ale za to vytrvalejsie. chlapcenske spermie su rychle, ale nemaju taku vydrz. podla statistik z nasej temy posledny styk dva a viac dni pred ovu priniesol vzdy dievcatko :srdce:

ALE, musis presne vediet, kedy mas ovulaciu. a to sa dopredu strasne tazko odhaduje, kedze aj pri pravidelnom cykle sa Ti zrovna ten jeden krat moze posunut o den dva a bude to chlapec. :roll:

a este som pocula jednu celkom realnu teoriu, ze chlapi, ktori robia pri radaroch, maju len dievcatka, ze to ziarenie nejako skodi chlapcenskym spermiam.

zeby si chlapovi zacala hladat novu robotu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.3.11 18:40

Hotaru, takže kdybych to brala tak, že mě bylo 24 a příteli 33, tak nám měl vyjít kluk, protože měl mladší krev přítel? A kdybych těď chtěla otěhotnět, tak jsem prodělala porod s transfuzí, takže se to bere od začátku a příteli bude 36, tak budu mít krev mladší já a měla by to být holka?

Věřim, že by se to dalo ovlivnit, ale jen přes ovu, 2 dny před ní holka, den před, v ovu a den po kluk. Klučičí spermie jsou prý rychlejší, ale déle přežívají holky, takže když je to před ovu, tak se holky dožijou víc a můžou si v klidu doplout k vajíčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.3.11 18:46
Daniella82 píše: říká se, že pokud chceš holčičku,měl by být styk několik dní před ovu,pokud chlapečka,tak v den ovu.My jsme měli jediný styk v měsíci téměř 5 dní před ovulací a povedla se holčička:-)

Jen tomuhle věřím :palec: na ruzné kalendáře výpočty ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.3.11 19:04

No my se snažili něco dodržovat a vyšlo nám to opačné co jsme chtěli :nevim: :nevim: Takže takové metody no nevím.
Ale manželova teta tvrdí že má metodu co jí dvakrát vyšla, přesně něvím jak mi to popisovala. Musíš mít pravidelnou menstruaci a nějak že v druhé polovině cyklu je pravděpodobnost na kluka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.3.11 19:07
Hotaru píše:

Příklad:
Je mi 31 let, příteli 30. - 7,14,21,28,32....... Krev má mladší přítel, protože později dosáhl věku ve kterém se krev mění. Nemám děti, potrat jsem (alespoň o to nevím) neprodělala, tudíž, kdybych otěhotněla, měla bych mít chlapečka :-)

Jak říkám, ráda bych tomu věřila, protože chci mít děti obou pohlaví…ale…! :-) Určitě to nikdy nebude 100% :-)

Ale elektrikářům se prý častěji rodí holčičky, tak co svého muže párkrát lehce klepnout proudem? :lol:

Tak obnova krve není údajně, ale opravdu se mění. Jedny verze říkají porody / potraty řešit, ale ty nemají s obměnou krve nic společného.

ELEKTRIKÁŘI - opravdu se toto říká. Manžel je elektrikář a má 2 holky a několik jeho dalších kolegů taky. Tchán je ale TAKY elektrikář a má 2 kluky :D

Ono nic není 100%, ale přece jen co kdyby náhodou… :D Ani umělé není 100%. Známé zavedli 2 embryjka , kluka a hoplku, tak proč má 2 kluky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.3.11 19:12

Měli jsme styk v den ovulace, protože byla načasovaná a je to chlapeček. :-D

Několikrát se mi potvrdilo u známých, co o nějaké ovulaci vědí prd a otěhotněli spíš tak nějak bez hlídání a naprostého časování, že jsou z toho holčičky.

Jinak u nás podle čínských kalendářů holčička, takže to nevyšlo. Podle výměny krve by nám to vyšlo, ale třeba já bych měla podle výměny měla být kluk a jsem ženská. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.3.11 20:32
Markit.Hl píše:
Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.

Jo, tak takhle mi vychazela holcicka, podle veskerych testu mi vychazela holcicka, jsem starsi nez partner.. timpadem mam mladsi krev… a stejne cekam kluka… :cert: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.3.11 20:34

A jeste jsem zapomnela dodat ze partner je taky elektrikar (vyucen) :nevim:

Vsichni mi rikali holku, podle vseho vychazela holka.. i podle jehly na niti nad dlani, jestli to nekdo znate.. ale je to proste kluk…
jak je to mozne…? :nevim:

Jinak dny ovu/neovu jsem si nepocitala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
3.3.11 21:38

Holky tak s tou krví.. Já píšu „údajně“ proto, že lidská krev se mění dnes a denně :-) Přece to není tak, že se narodíme s červenýma krvinkama a přesně za 7 let všechny odumřou a vytvoří se nové.. A když už budeme zabíhat do detailů.. Pak by se přece muselo počítat s prvním okamžikem kdy nám v prenatálním vývoji začalo být srdce a od toho okamžiku by se počítalo 7 let.. tzn. pár měsíců před tím než máme 7 narozeniny… I když to je skoro těch 7 let.. :lol: Mě to prostě MOJÍ logickou úvahou nesedí.. počítám-li opravdu s tím, že např. červená krvinka má životnost v řádu desítek dnů.. :lol: Ale je fakt, že, jak už jsem psala předtím, všem komu jsem to počítala to vychází :lol: Takže babo raď :-D

Fakt je ten, že se mi véce zamlouvá hlídání OVU dnů a chromozomy yx a xx ( i když ty spermíky my hlídat nemůžeme :lol: ) Této teorii věřím.. ale hádám, že je to „chlap od chlapa“… A spermie od spermie.. Třeba zrovna já (která chce chlapečka :-P ) si to pohlídám a budu se tulit v den ovu (pro sichr i další 3 dny poté :lol: ) a narodí se holčička :lol: :nevim:
Zas jsem se do toho zamotala, plácám pátý přes devátý a pak vy z toho prd máte, jak to blbě popíšu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.3.11 21:57

Dneska bylo na ČT ve Vysoké hře zrovna otázka, jak dlouho „žijí“ červené krvinky. Mění se po čtyřech měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí