Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markit.Hl píše:
Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.V rodině sedí mí rodiče a jejich sourozenci, my s bráchou i moje holky. Nám to opravdu vychází. Takže je v plánu ještě jedno dítko, pokud bude moje zdraví OK a chceme to právě zkusit nejdřív koncem roku, kdy bude mít manžel mladší krev![]()
Prostě jsme si řekli, že to zkusíme plánovaně. A uvidíme. Aspoň nás nebude mrzet, když to bude děvče , že jsme se nepokusili. A máme na to 1,5 roku
To je přesně ono
U nás to taky vyšlo u každého ![]()
Ahoj ![]()
Já věřím tomu „plánování pohlaví miminka“ s ovulací - čili styk před OVU - holčička, styk v den OVU chlapeček.. ![]()
Chtěla bych věřit i těm počtům z krve, počítala jsem to na sebe, segru, na moji mamku, na přítele, jeho sestru, přítelova mamka a taťka a výsledek?… Vyšlo to všechno ![]()
Každému se údajně má jaksi měnit krev po 7 letech.. Čí krev je mladší, takové bude pohlaví miminka. U žen se údajně berou v potaz i porody či potraty - kdy se také krev má měnit..
Příklad:
Je mi 31 let, příteli 30. 7,14,21,28,32....... Krev má mladší přítel, protože později dosáhl věku ve kterém se krev mění. Nemám děti, potrat jsem (alespoň o to nevím) neprodělala, tudíž, kdybych otěhotněla, měla bych mít chlapečka ![]()
Jak říkám, ráda bych tomu věřila, protože chci mít děti obou pohlaví…ale…! ![]()
Určitě to nikdy nebude 100% ![]()
O tom otěhotnění podle stravování ženy (či muže??) mnoho nevím, na to si udělám názor až si o tom něco přečtu ![]()
Ale elektrikářům se prý častěji rodí holčičky, tak co svého muže párkrát lehce klepnout proudem? ![]()
Hotaru píše:
Ahoj
Já věřím tomu „plánování pohlaví miminka“ s ovulací - čili styk před OVU - holčička, styk v den OVU chlapeček..
Chtěla bych věřit i těm počtům z krve, počítala jsem to na sebe, segru, na moji mamku, na přítele, jeho sestru, přítelova mamka a taťka a výsledek?… Vyšlo to všechno
Každému se údajně má jaksi měnit krev po 7 letech.. Čí krev je mladší, takové bude pohlaví miminka. U žen se údajně berou v potaz i porody či potraty - kdy se také krev má měnit..
Příklad:
Je mi 31 let, příteli 30. 7,14,21,28,32....... Krev má mladší přítel, protože později dosáhl věku ve kterém se krev mění. Nemám děti, potrat jsem (alespoň o to nevím) neprodělala, tudíž, kdybych otěhotněla, měla bych mít chlapečka![]()
Jak říkám, ráda bych tomu věřila, protože chci mít děti obou pohlaví…ale…!
Určitě to nikdy nebude 100%O tom otěhotnění podle stravování ženy (či muže??) mnoho nevím, na to si udělám názor až si o tom něco přečtu
Ale elektrikářům se prý častěji rodí holčičky, tak co svého muže párkrát lehce klepnout proudem?
Jo a prý snad se berou při počtem z krve i transfuze..? Já nevím…
![]()
krv, kalendare, strava, to su vsetky kraviny a povery. jasne, ze niekomu to vyjde, vsak sanca je 50% ![]()
jedine, co skutocne funguje, je podla ovulacie, ale je to skutocne len o zvyseni pravdepodobnosti.
spermie nesuce XX su pomalsie, ale za to vytrvalejsie. chlapcenske spermie su rychle, ale nemaju taku vydrz. podla statistik z nasej temy posledny styk dva a viac dni pred ovu priniesol vzdy dievcatko ![]()
ALE, musis presne vediet, kedy mas ovulaciu. a to sa dopredu strasne tazko odhaduje, kedze aj pri pravidelnom cykle sa Ti zrovna ten jeden krat moze posunut o den dva a bude to chlapec. ![]()
a este som pocula jednu celkom realnu teoriu, ze chlapi, ktori robia pri radaroch, maju len dievcatka, ze to ziarenie nejako skodi chlapcenskym spermiam.
zeby si chlapovi zacala hladat novu robotu? ![]()
Hotaru, takže kdybych to brala tak, že mě bylo 24 a příteli 33, tak nám měl vyjít kluk, protože měl mladší krev přítel? A kdybych těď chtěla otěhotnět, tak jsem prodělala porod s transfuzí, takže se to bere od začátku a příteli bude 36, tak budu mít krev mladší já a měla by to být holka?
Věřim, že by se to dalo ovlivnit, ale jen přes ovu, 2 dny před ní holka, den před, v ovu a den po kluk. Klučičí spermie jsou prý rychlejší, ale déle přežívají holky, takže když je to před ovu, tak se holky dožijou víc a můžou si v klidu doplout k vajíčku ![]()
Daniella82 píše: říká se, že pokud chceš holčičku,měl by být styk několik dní před ovu,pokud chlapečka,tak v den ovu.My jsme měli jediný styk v měsíci téměř 5 dní před ovulací a povedla se holčička:-)
Jen tomuhle věřím
na ruzné kalendáře výpočty ne ![]()
No my se snažili něco dodržovat a vyšlo nám to opačné co jsme chtěli
Takže takové metody no nevím.
Ale manželova teta tvrdí že má metodu co jí dvakrát vyšla, přesně něvím jak mi to popisovala. Musíš mít pravidelnou menstruaci a nějak že v druhé polovině cyklu je pravděpodobnost na kluka ![]()
Hotaru píše:Každému se údajně má jaksi měnit krev po 7 letech.. Čí krev je mladší, takové bude pohlaví miminka. U žen se údajně berou v potaz i porody či potraty - kdy se také krev má měnit..
Příklad:
Je mi 31 let, příteli 30. - 7,14,21,28,32....... Krev má mladší přítel, protože později dosáhl věku ve kterém se krev mění. Nemám děti, potrat jsem (alespoň o to nevím) neprodělala, tudíž, kdybych otěhotněla, měla bych mít chlapečkaJak říkám, ráda bych tomu věřila, protože chci mít děti obou pohlaví…ale…!
Určitě to nikdy nebude 100%
O tom otěhotnění podle stravování ženy (či muže??) mnoho nevím, na to si udělám názor až si o tom něco přečtu
Ale elektrikářům se prý častěji rodí holčičky, tak co svého muže párkrát lehce klepnout proudem?
Tak obnova krve není údajně, ale opravdu se mění. Jedny verze říkají porody / potraty řešit, ale ty nemají s obměnou krve nic společného.
ELEKTRIKÁŘI - opravdu se toto říká. Manžel je elektrikář a má 2 holky a několik jeho dalších kolegů taky. Tchán je ale TAKY elektrikář a má 2 kluky ![]()
Ono nic není 100%, ale přece jen co kdyby náhodou…
Ani umělé není 100%. Známé zavedli 2 embryjka , kluka a hoplku, tak proč má 2 kluky??
Měli jsme styk v den ovulace, protože byla načasovaná a je to chlapeček. ![]()
Několikrát se mi potvrdilo u známých, co o nějaké ovulaci vědí prd a otěhotněli spíš tak nějak bez hlídání a naprostého časování, že jsou z toho holčičky.
Jinak u nás podle čínských kalendářů holčička, takže to nevyšlo. Podle výměny krve by nám to vyšlo, ale třeba já bych měla podle výměny měla být kluk a jsem ženská. ![]()
Markit.Hl píše:
Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.
Jo, tak takhle mi vychazela holcicka, podle veskerych testu mi vychazela holcicka, jsem starsi nez partner.. timpadem mam mladsi krev… a stejne cekam kluka…
![]()
A jeste jsem zapomnela dodat ze partner je taky elektrikar (vyucen) ![]()
Vsichni mi rikali holku, podle vseho vychazela holka.. i podle jehly na niti nad dlani, jestli to nekdo znate.. ale je to proste kluk…
jak je to mozne…? ![]()
Jinak dny ovu/neovu jsem si nepocitala ![]()
Holky tak s tou krví.. Já píšu „údajně“ proto, že lidská krev se mění dnes a denně
Přece to není tak, že se narodíme s červenýma krvinkama a přesně za 7 let všechny odumřou a vytvoří se nové.. A když už budeme zabíhat do detailů.. Pak by se přece muselo počítat s prvním okamžikem kdy nám v prenatálním vývoji začalo být srdce a od toho okamžiku by se počítalo 7 let.. tzn. pár měsíců před tím než máme 7 narozeniny… I když to je skoro těch 7 let..
Mě to prostě MOJÍ logickou úvahou nesedí.. počítám-li opravdu s tím, že např. červená krvinka má životnost v řádu desítek dnů..
Ale je fakt, že, jak už jsem psala předtím, všem komu jsem to počítala to vychází
Takže babo raď ![]()
Fakt je ten, že se mi véce zamlouvá hlídání OVU dnů a chromozomy yx a xx ( i když ty spermíky my hlídat nemůžeme
) Této teorii věřím.. ale hádám, že je to „chlap od chlapa“… A spermie od spermie.. Třeba zrovna já (která chce chlapečka
) si to pohlídám a budu se tulit v den ovu (pro sichr i další 3 dny poté
) a narodí se holčička
![]()
Zas jsem se do toho zamotala, plácám pátý přes devátý a pak vy z toho prd máte, jak to blbě popíšu ![]()
Dneska bylo na ČT ve Vysoké hře zrovna otázka, jak dlouho „žijí“ červené krvinky. Mění se po čtyřech měsících.