Holčička nebo chlapeček?

1728
3.3.11 17:35

Holčička nebo chlapeček?

Ahoj holky,četla jsem,že se dá ovlivnit pohlaví dítěte ještě před početím.Chtěla jsem se vás zeptat jestli jste některá něco dodržovala a vyšlo vám vaše vytoužené pohlaví?
Mám už dva kluky a strašně moc bych si přála třetí holčiku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
3.3.11 17:39

ahoj ppusino, na tohle téma už tady pár diskusí je, tak zkus zalovit.
Jinak si já osobně myslím, že to moc nefunguje… kdyby byla nějaká „zaručená“ metoda, určitě by se TO vědělo :wink:

Tak nezoufej a „troufej“, já teď po dvou holkách, čekám kluka :mrgreen: a to jsem mu moc nadějí nedávala … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.3.11 17:43

ahoj, za sebe muzu rict, ze to nefunguje - podle cinskeho kalendare jsme meli pocit holcicku a cekame chlapecka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 17:44

Tak to moc gratuluji :kytka:
Jen mě zajímá jestli se to někomu povedlo,jestli se to dá aspon trošku ovlivnit.
Já bych byla štěstím bez sebe,kdyby se nám povedla holčička,ale nejdůležitější je,aby mimi bylo zdravé :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 17:45
tinaa píše:
ahoj, za sebe muzu rict, ze to nefunguje - podle cinskeho kalendare jsme meli pocit holcicku a cekame chlapecka:)

Já bych právě více věřila třeba na tu stravu nebo na ovu.
Podle kalendářů bych měla mít prvního kluka a druhou holčičku a mám dva kluky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
3.3.11 17:52

říká se, že pokud chceš holčičku,měl by být styk několik dní před ovu,pokud chlapečka,tak v den ovu.My jsme měli jediný styk v měsíci téměř 5 dní před ovulací a povedla se holčička:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.3.11 18:00

tak já si myslím,že to asi neovlivníš,aspoň na to nevěřím.O pohlaví rozhoduje spermie,která pronikne k vajíčku-resp. jaký nese chromozom-jestli XY nebo XX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 18:05
Daniella82 píše: říká se, že pokud chceš holčičku,měl by být styk několik dní před ovu,pokud chlapečka,tak v den ovu.My jsme měli jediný styk v měsíci téměř 5 dní před ovulací a povedla se holčička:-)

To jsem právě slyšela,tak jsem chtěla vědět jestli to někomu vyšlo :wink:
Tak to moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
3.3.11 18:06

Já věřím, zkoušela jsem vícero věcí a je to holka, plánovaná po dvou klucích :mrgreen:
(strava, kalendář z patentní medicíny, ovulace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
3.3.11 18:09

NO je pravda, že my měli styk přesně v den ovu a je to kluk :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
3.3.11 18:11

Podle mně funguje jenom to s ovu ale ani to není stopro ale aspon se podle mne muze zvysit pravdepodobnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
3.3.11 18:12

Ségra to počítá nějak podle krve,tvrdila že to bude holka od začátku a taky byla :-D Vždycky ji to vyjde tak nevím no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.3.11 18:13

Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.

V rodině sedí mí rodiče a jejich sourozenci, my s bráchou i moje holky. Nám to opravdu vychází. Takže je v plánu ještě jedno dítko, pokud bude moje zdraví OK a chceme to právě zkusit nejdřív koncem roku, kdy bude mít manžel mladší krev :D :D
Prostě jsme si řekli, že to zkusíme plánovaně. A uvidíme. Aspoň nás nebude mrzet, když to bude děvče , že jsme se nepokusili. A máme na to 1,5 roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 18:14
Marlenka11 píše:
Já věřím, zkoušela jsem vícero věcí a je to holka, plánovaná po dvou klucích :mrgreen:
(strava, kalendář z patentní medicíny, ovulace)

Moc gratuluji :palec: a tiše závidím :wink:
Co to je za kalendář?O něm jsem ještě neslyšela :nevim:
Kolik dní před ovu jste to zkoušeli?Co jsi jedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
3.3.11 18:16
Markit.Hl píše:
Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.V rodině sedí mí rodiče a jejich sourozenci, my s bráchou i moje holky. Nám to opravdu vychází. Takže je v plánu ještě jedno dítko, pokud bude moje zdraví OK a chceme to právě zkusit nejdřív koncem roku, kdy bude mít manžel mladší krev :D :D
Prostě jsme si řekli, že to zkusíme plánovaně. A uvidíme. Aspoň nás nebude mrzet, když to bude děvče , že jsme se nepokusili. A máme na to 1,5 roku :D

Já jsem si to jednou počítala podle krve a myslím,že mi vyšel jen jeden,druhý měl být holka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí