Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,četla jsem,že se dá ovlivnit pohlaví dítěte ještě před početím.Chtěla jsem se vás zeptat jestli jste některá něco dodržovala a vyšlo vám vaše vytoužené pohlaví?
Mám už dva kluky a strašně moc bych si přála třetí holčiku ![]()
ahoj ppusino, na tohle téma už tady pár diskusí je, tak zkus zalovit.
Jinak si já osobně myslím, že to moc nefunguje… kdyby byla nějaká „zaručená“ metoda, určitě by se TO vědělo ![]()
Tak nezoufej a „troufej“, já teď po dvou holkách, čekám kluka
a to jsem mu moc nadějí nedávala … ![]()
ahoj, za sebe muzu rict, ze to nefunguje - podle cinskeho kalendare jsme meli pocit holcicku a cekame chlapecka:)
Tak to moc gratuluji ![]()
Jen mě zajímá jestli se to někomu povedlo,jestli se to dá aspon trošku ovlivnit.
Já bych byla štěstím bez sebe,kdyby se nám povedla holčička,ale nejdůležitější je,aby mimi bylo zdravé
![]()
tinaa píše:
ahoj, za sebe muzu rict, ze to nefunguje - podle cinskeho kalendare jsme meli pocit holcicku a cekame chlapecka:)
Já bych právě více věřila třeba na tu stravu nebo na ovu.
Podle kalendářů bych měla mít prvního kluka a druhou holčičku a mám dva kluky ![]()
říká se, že pokud chceš holčičku,měl by být styk několik dní před ovu,pokud chlapečka,tak v den ovu.My jsme měli jediný styk v měsíci téměř 5 dní před ovulací a povedla se holčička:-)
tak já si myslím,že to asi neovlivníš,aspoň na to nevěřím.O pohlaví rozhoduje spermie,která pronikne k vajíčku-resp. jaký nese chromozom-jestli XY nebo XX.
Daniella82 píše: říká se, že pokud chceš holčičku,měl by být styk několik dní před ovu,pokud chlapečka,tak v den ovu.My jsme měli jediný styk v měsíci téměř 5 dní před ovulací a povedla se holčička:-)
To jsem právě slyšela,tak jsem chtěla vědět jestli to někomu vyšlo ![]()
Tak to moc gratuluji ![]()
Já věřím, zkoušela jsem vícero věcí a je to holka, plánovaná po dvou klucích ![]()
(strava, kalendář z patentní medicíny, ovulace)
Podle mně funguje jenom to s ovu ale ani to není stopro ale aspon se podle mne muze zvysit pravdepodobnost ![]()
Ségra to počítá nějak podle krve,tvrdila že to bude holka od začátku a taky byla
Vždycky ji to vyjde tak nevím no ![]()
Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.
V rodině sedí mí rodiče a jejich sourozenci, my s bráchou i moje holky. Nám to opravdu vychází. Takže je v plánu ještě jedno dítko, pokud bude moje zdraví OK a chceme to právě zkusit nejdřív koncem roku, kdy bude mít manžel mladší krev
![]()
Prostě jsme si řekli, že to zkusíme plánovaně. A uvidíme. Aspoň nás nebude mrzet, když to bude děvče , že jsme se nepokusili. A máme na to 1,5 roku ![]()
Marlenka11 píše:
Já věřím, zkoušela jsem vícero věcí a je to holka, plánovaná po dvou klucích
(strava, kalendář z patentní medicíny, ovulace)
Moc gratuluji
a tiše závidím ![]()
Co to je za kalendář?O něm jsem ještě neslyšela ![]()
Kolik dní před ovu jste to zkoušeli?Co jsi jedla?
Markit.Hl píše:
Znám jednu „možnost“ . Je to dle stáří krve. Co 7 let se ti obmněňuje krev. A ten, kdo má v době početí mladší krev, toho pohlaví má dítko mít.V rodině sedí mí rodiče a jejich sourozenci, my s bráchou i moje holky. Nám to opravdu vychází. Takže je v plánu ještě jedno dítko, pokud bude moje zdraví OK a chceme to právě zkusit nejdřív koncem roku, kdy bude mít manžel mladší krev![]()
Prostě jsme si řekli, že to zkusíme plánovaně. A uvidíme. Aspoň nás nebude mrzet, když to bude děvče , že jsme se nepokusili. A máme na to 1,5 roku
Já jsem si to jednou počítala podle krve a myslím,že mi vyšel jen jeden,druhý měl být holka ![]()