Holení vousů u syna

1
13.12.21 20:05

Holení vousů u syna

Dobrý den maminky, potřebovala bych poradit. Případně jestli Vaši partneři by nemohli přidat radu.
Synovi začínají růst vousy -kotlety. Trošku knírek. a brada.
Holení nechce řešit, ale je to nevzhledné.
Co by pro něho bylo nejvhodnější do začátku?
Je to ten typ kluka, který se ráno neučeše, takže žádná zdlouhavá péče u něho nehrozí.
S žiletkou si ho moc neumím představit i když v podpaží se jednou za čas oholí.
Byl by lepší holíc strojek? Kdyby jste měli i nějaký konkrétní, tak dejte klidně odkaz.

Děkuju za Vaše rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Parninas
13.12.21 20:16

Nech ho být než sám začne chtít. To jako když o to nestojí, tak ho budeš holit ty nebo co?

• Citovat
  • Upravit
53518
13.12.21 20:37
@Lucie2611 píše:
Dobrý den maminky, potřebovala bych poradit. Případně jestli Vaši partneři by nemohli přidat radu.
Synovi začínají růst vousy -kotlety. Trošku knírek. a brada.
Holení nechce řešit, ale je to nevzhledné.
Co by pro něho bylo nejvhodnější do začátku?
Je to ten typ kluka, který se ráno neučeše, takže žádná zdlouhavá péče u něho nehrozí.
S žiletkou si ho moc neumím představit i když v podpaží se jednou za čas oholí.
Byl by lepší holíc strojek? Kdyby jste měli i nějaký konkrétní, tak dejte klidně odkaz.Děkuju za Vaše rady.

Kup mu nějaký strojek z reklamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.12.21 20:47

Koupila jsem obyčejný holící strojek elektrický, jednou za čas si chmýří nasucho zvládne ojet i nečančavý typ :) A dál ať už si to nějak namyslí sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
13.12.21 20:50

Chlap si koupil Philips One Blade..nooo, čmajzla sem ho, zkusila a je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.12.21 20:54

Strojek neporadím, když oholí podpaží, obličej zvládne taky. Spíš je otázka, jestli chce. Měla jsem klienty kluky dvojčata. Jednoho bez vousů, druhého s velmi nehezky trčícími jednotlivými vousy. No a když jsme se víc znali, sdělil mi, že si ty vousy pěstuje, protože on má vousy a brácha ne. Takže bych zatnula zuby a počkala, až se rozhodne sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8815
13.12.21 20:56

Philips One Blade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21059
14.12.21 07:10

Taky doporučuju ten one Blade. Na sucho na pár chlupů stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.21 09:30

@Lucie2611 nech to na něm, až bude chtít, tak se oholí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
14.12.21 23:19

Já chápu, že to synkovi asi nesluší, ale nechala bych to na něm. I když dítě není dospělý, je třeba ho v takové věci respektovat. Nebudu diskutovat o tom, že se bude mýt, čistit si zuby, nosit čisté spodní prádlo atd. Ale to, jestli si bude holit vousy přece není otázka ničeho jiného než estetiky. On je teď asi pyšný na to, že mu konečně něco roste, tak mu to nekažte…

Vím, ono to vypadá tak trochu slizce a pro ženy je to extrémně nepřitažlivé (zvlášť pokud je tmavovlasý, u blonďáků to není tak vidět), ale tohle je váš syn, ne muž. Berte to tak. A pokud se na to doopravdy nedokážete dívat, tak mu zkuste nenápadně podsunout tu lež o tom, že když se bude holit, poroste mu toho víc a rychleji. Ale já osobně bych to nedělala a na tu nevzhlednost si zvykla… On si o ten strojek řekne sám, jakmile se mu nějaká fešná spolužačka začne smát, že vypadá blbě. To pro něj bude důležitější názor, než je názor mamky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí