Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, neznáte někdo nějaký lak z drogerie, který se jen tak neoloupe? Jakmile si totiž nalakuju nehty, hned druhý den už to je tahové nic moc. Pošlete klidně i foto značky, děkuji ![]()
Podle mě to není lakem, ale nehtama, plus tím, co děláš. Já mám měkké nehty a oloupe se mi úplně každý lak, už sem vyzkoušela desítky různých druhů. Jak mám nehty mekke, tak stačí třeba ťukat do klávesnice a on se odrolí, nedej bože třeba jít dělat vetsi úklid, mýt nádobí apod ![]()
A jak si nehty lakuješ? Odmastíš ho, dáš podklad, dvě vrstvy laku a vrchní tvrzení? Mě hodně dobře drží jedna řada laků od Dermacolu. Je to 5day stay. Ten mám problém i odlakovat. Používám ho na nehty u nohou.
@nozu píše:
A jak si nehty lakuješ? Odmastíš ho, dáš podklad, dvě vrstvy laku a vrchní tvrzení? Mě hodně dobře drží jedna řada laků od Dermacolu. Je to 5day stay. Ten mám problém i odlakovat. Používám ho na nehty u nohou.
Ano, souhlas, z drogeristicjych tento drzi nejlepe. Ale oprabdu zalezi na tom, co delas, me se to taky loupe, pac pracuju rukama, doma porad taky na neco saham. No, nenadelas nic
Jak psal někdo nademnou. Jde o to, co děláš. Já nesmím dělat manuální práce. Jakože mýt nádobí, podlahy. I sprcha je problém, protože nehty změknou, začnou se ohýbat a je to v…
Hodně dobře mi drží z Yves Rosher Laky. Ale nějak je měnili, tak to není 100% nevím jak ty nové no…
A začala jsem používat gellak. Na pohodu si ho udělám doma. Jen to víc trvá no… A i ten mi vydrží tak týden…
Jinak já chodím má gelové nehty, nechávám si je dělat krátké a jednobarevné. S nimi můžu přesazovat kytky a drží krásně 4 týdny. Ale není to univerzální řešení a pro každého. Když byly salóny zavřené, nehty jsem si lakovala a strašně mě to nebavilo…
Mne se oloupe i ten nejlepsi nejdrazsi lak a to nic extra nedelam, nadobi nemyju, rukama nepracuju a stejne se mi kazdy lak droli. Takze uz x let nosim gellak, oproti gelovym nehtum vypada prirozene, muzu nosit dlouhe pestene nehty, protoze jsou diky gellaku tvrdsi a neulamou se a drzi to krasne klidne 4 tydny (kdyz pominu odrosty). Takze ja uz se s nejakyma drogerkovyma lakama vubec nezabyvam, je to zbytecne.