Lak na nehty co se neoloupe

26
13.12.21 09:10

Lak na nehty co se neoloupe

Ahoj, neznáte někdo nějaký lak z drogerie, který se jen tak neoloupe? Jakmile si totiž nalakuju nehty, hned druhý den už to je tahové nic moc. Pošlete klidně i foto značky, děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
13.12.21 09:19

Podle mě to není lakem, ale nehtama, plus tím, co děláš. Já mám měkké nehty a oloupe se mi úplně každý lak, už sem vyzkoušela desítky různých druhů. Jak mám nehty mekke, tak stačí třeba ťukat do klávesnice a on se odrolí, nedej bože třeba jít dělat vetsi úklid, mýt nádobí apod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
13.12.21 09:23

A jak si nehty lakuješ? Odmastíš ho, dáš podklad, dvě vrstvy laku a vrchní tvrzení? Mě hodně dobře drží jedna řada laků od Dermacolu. Je to 5day stay. Ten mám problém i odlakovat. Používám ho na nehty u nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
13.12.21 09:31
@nozu píše:
A jak si nehty lakuješ? Odmastíš ho, dáš podklad, dvě vrstvy laku a vrchní tvrzení? Mě hodně dobře drží jedna řada laků od Dermacolu. Je to 5day stay. Ten mám problém i odlakovat. Používám ho na nehty u nohou.

Ano, souhlas, z drogeristicjych tento drzi nejlepe. Ale oprabdu zalezi na tom, co delas, me se to taky loupe, pac pracuju rukama, doma porad taky na neco saham. No, nenadelas nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
13.12.21 09:36

Jak psal někdo nademnou. Jde o to, co děláš. Já nesmím dělat manuální práce. Jakože mýt nádobí, podlahy. I sprcha je problém, protože nehty změknou, začnou se ohýbat a je to v…

Hodně dobře mi drží z Yves Rosher Laky. Ale nějak je měnili, tak to není 100% nevím jak ty nové no…

A začala jsem používat gellak. Na pohodu si ho udělám doma. Jen to víc trvá no… A i ten mi vydrží tak týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
13.12.21 12:51

Jinak já chodím má gelové nehty, nechávám si je dělat krátké a jednobarevné. S nimi můžu přesazovat kytky a drží krásně 4 týdny. Ale není to univerzální řešení a pro každého. Když byly salóny zavřené, nehty jsem si lakovala a strašně mě to nebavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.12.21 14:08

Mne se oloupe i ten nejlepsi nejdrazsi lak a to nic extra nedelam, nadobi nemyju, rukama nepracuju a stejne se mi kazdy lak droli. Takze uz x let nosim gellak, oproti gelovym nehtum vypada prirozene, muzu nosit dlouhe pestene nehty, protoze jsou diky gellaku tvrdsi a neulamou se a drzi to krasne klidne 4 tydny (kdyz pominu odrosty). Takze ja uz se s nejakyma drogerkovyma lakama vubec nezabyvam, je to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí