Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím, co nevíš, ale já vím, že vidím na obou testech po dvou čárkách a tím pádem nejspíš budeš těhotná ![]()
@Kačulísek píše:
Jestli to brát jako pozitivní 😂 🙈
Tak snad víš, že 2 čárky rovná se těhotenství? Nad čím víc špekuluješ? ![]()
@Kačulísek píše:
Jestli to brát jako pozitivní 😂 🙈
Ne, musis pockat, az tam budou 3 carky
@pikola píše:
Ne, musis pockat, az tam budou 3 carky
Si delas srandu, ale pred par mesici tu byla jedna diskuze, kde si zenska myslela, ze musi byt ne dve carky, ale tri carky na testu. Jeji kamoska ji totiz poslala fotku testu se dvema carkami a oznamila, ze je tehotna. A zakladatelka diskuze misto toho, aby kamosce pogratulovala, tak se tu ptala, jak ji rict, ze ty carky musi byt tri a ze tehotna tedy neni. ![]()
Spíše mi přijde, že se @Kačulísek chtěla pochlubit a neměla komu, tak to hodila sem ![]()
@Kačulísek píše:
Ahoj holky 😊Mám pouhé 2dny zpoždění, ale i tak jsem si zkusila udělat test… ale nějak nevím 🤷🏼♀️ co myslíte Vy?
Příbalovej leták si četla? ![]()
@Pitřice asi jo, ale v kazde snazici diskuzi by mela vetsi uspech, kdyby tam tedy proste dala fotku s nejakym komentarem, ze se zadarilo ![]()
Děkuji za vaše odpovědi, ale bylo by nejlepší, kdyby někteří se zdrželi odpovědí 😔 jednoho syna už doma mám, tak vím, jak vypadá těhotenský test… ale ta jedna čárka je taková slabší, tak jsem nevěděla… nikdo se tu nechtěl chlubit!!!
samozřejmě mockrát Vám děkuji
@Kačulísek píše:
Děkuji za vaše odpovědi, ale bylo by nejlepší, kdyby někteří se zdrželi odpovědí 😔 jednoho syna už doma mám, tak vím, jak vypadá těhotenský test… ale ta jedna čárka je taková slabší, tak jsem nevěděla… nikdo se tu nechtěl chlubit!!!
samozřejmě mockrát Vám děkuji
A proč by se někteří měli zdržet odpovědí?
@enyf píše:
Si delas srandu, ale pred par mesici tu byla jedna diskuze, kde si zenska myslela, ze musi byt ne dve carky, ale tri carky na testu. Jeji kamoska ji totiz poslala fotku testu se dvema carkami a oznamila, ze je tehotna. A zakladatelka diskuze misto toho, aby kamosce pogratulovala, tak se tu ptala, jak ji rict, ze ty carky musi byt tri a ze tehotna tedy neni.
Tak tahle diskuze by mě zajímala ![]()
Ahoj holky 😊
Mám pouhé 2dny zpoždění, ale i tak jsem si zkusila udělat test… ale nějak nevím 🤷🏼♀️ co myslíte Vy?