Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No určitě, to už si užijete, to už je hezký ultrazvuk, už je to mimi, a budete dělat 3D ultrazvuk? Takhle časně jsou parádní, naše malá se neukázala, dávala ručičku před pusinku. Určitě bude v pořádku. Už dorazila zmrzlina?
Taky jsem dostala chuť, ale můj manžel se na mě asi vyprdne ![]()
To nevím, ale říkej si, že jo, já jsem s malou mluvila, když mi bylo zle a měla jsem strach, tak jsem zavřela oči a povídala jsem jí a představovala si, jak tam plave a co by mi řekla, to zaměstná mozek.
@terinka4444 píše:
To nevím, ale říkej si, že jo, já jsem s malou mluvila, když mi bylo zle a měla jsem strach, tak jsem zavřela oči a povídala jsem jí a představovala si, jak tam plave a co by mi řekla, to zaměstná mozek.
mno jo to jestli ten prcek bude povahou po mě tak by mi ted asi řek že sem pěkná blbka ale co ted nadelam
ale je mi nejak lip jak sem vam napsala,a ten 3D ultrazvuk o to si musim říct nebo jak?když jsme byla na tom prvnim screeningu(nevim jestli to pisu dobre) tak sem videla prsticky a jak se hybe a ted jdu na ten delsi utz .jinak zmrzku už mám doma a pěkně si jí šetřim na farmu jestli to znáš
je to hovadina ale já z nich nemůžu
jinak s tim plaváním sem si to hlavně představovala při sexu
no ale o tom se mi už ted pomalu jen zdá on ten můj trumbelín nějak nechce což mě taky nepřidává ale užž se mi za to omlouval ale že prej od tý doby co jsem v tom tak na to nemá ani pomyšlení
na druhou stranu je zas takovej ošetřovatelskej tak asi ho musim chápat no on to má semnou taky těžký kdž na mě narazí např.v kuchyni mám hlad a plete se mi do cesty a já na něj řvu at vypadne a nebere mi můj snidanovej režim no jak u magorů
![]()
Je to asi blbost, ale když mám špatnou náladu, sjíždím na netu Partičku
Mě to vždycky rozesměje…
Nebo pomazlit nějaké zvířátko a vybrečet se mu do kožichu…
Když jsem byla těhotná já, tak mi pomáhala, horká vana, čokoláda, troška vínka, nějaká hezká písnička na uklidnění, popovídání s prďolkou v bříšku. Nebo mi třeba pomáhalo mazlení se psem. Manžel celý týden pracoval, takže jsem byla přes týden sama
Ale pak mi to vždy vynahradil ![]()
Nalož se do vany, pusť si něco uklidňujícího a běž spát. Ono tě to zase brzy přejde. Zažiješ to ještě mockrát ![]()
Když jsem čekala druhý mimčo, tak mi pomáhalo,když se synek mazlil s bříškem a povídal sestřičce, co všechno dělal atd. to bylo krásný v tu chvíli jsem zapomněla na všechno.
@Pipet píše:
Je to asi blbost, ale když mám špatnou náladu, sjíždím na netu PartičkuMě to vždycky rozesměje…
Nebo pomazlit nějaké zvířátko a vybrečet se mu do kožichu…
partička je uplně v pohodě ![]()
@Gituš píše:
Když jsem byla těhotná já, tak mi pomáhala, horká vana, čokoláda, troška vínka, nějaká hezká písnička na uklidnění, popovídání s prďolkou v bříšku. Nebo mi třeba pomáhalo mazlení se psem. Manžel celý týden pracoval, takže jsem byla přes týden samaAle pak mi to vždy vynahradil
![]()
Nalož se do vany, pusť si něco uklidňujícího a běž spát. Ono tě to zase brzy přejde. Zažiješ to ještě mockrát
Když jsem čekala druhý mimčo, tak mi pomáhalo,když se synek mazlil s bříškem a povídal sestřičce, co všechno dělal atd. to bylo krásný v tu chvíli jsem zapomněla na všechno.
je to je hezky
no když si vezmu se že mi okolí říká že hormony se budou ještě stupnovat tak už abych je ted pripravila asi
sem z toho taková vykolejená no jak sem ted byla dlouho v pohodě.. ![]()
ty jo, patička, to je skvělý nápad
u toho nejde se nesmát, to zkus, já obdivuju tu jejich bravurní improvizaci, já vidím, jak Igor poulí očima a už se tlemím
![]()
jo, o ten 3D se asi musí říct, alespoň u nás na genetice.
Mně rozveselila spousta jídla (to platí doteď) a asijské online seriály
Ony jsou tak přímočaře seriálovité ![]()
Hele, a znáte americkou Partičku ? Můj favorit je Nic než otázky č. 1 .
Taky bych se potřebovala nějak rozveselit, ale asi to nijak nepůjde ![]()
Tak mě dneska naprosto rozveselila a udělala celej den dokonalým zpráva od sestřičky, že čeká prosím pěkně páté miminko
dokonalá zpráva dokonalé rodince ![]()
tak mám v sobě ovocnej caj,chleba se sunkou,nektarinku,zrmzlinu,a kousek tvrdyho sejru a cekam kdy se pos…
jak vidno je mi lépe dík dekuji vám kolegyně
člověk se cejtí hned líp když v tom není sám a někdo mu rozumí ani se nečekala že mi to pomůže …
me pomaha hlavne cokolada. A jednou mi uzasne zabrala pisnicka Relax od Miky. Jinak kdyz mam spatnou naladu, mam chut nekam utect. ale nikdy jsem to nevyzkousela, tak nevim, jak to zabira ![]()