Holky, co vás rozveselí? :-(

2521
24.3.12 19:42

Holky co vás rozveselí?:-(

Ahoj holčiny chci se zeptat co vás takhle když je hooodně špatnej den ..co vám zlepší náladu já už si nevim rady nemůžu zastavit brečení a už to bolí :,( pořád myslim na hnusný věci a nechci :,( a navodil mi to dneska jeden člověk co mě sjel ve městě.nic mi nepomáhá kopla sem do sebe malý pivko to na chvilku pomohlo jenomže to dál nemůžu páč bych se opila,jídlo mi hořkne v puse a jediný na co ted myslim sou hnusný věci co se mi kdy staly ..chtěla sem usnout ale nejde to :( nevim no…od tý doby co jsem těhotná jsem byla uplně v pohode proste mi bylo krasne ale dneska trpim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.3.12 19:44

Já se v těžké chvíli podívám na svoje sluníčko,ona se usměje a já hned taju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
24.3.12 19:45

chce to si odpočinout. vanu a usnout.

• Citovat
  • Upravit
2901
24.3.12 19:47

Judynko, pohlaď bříško, vezmi si nějakou dobrotu - třeba čokoládu, a pusť si nějakou romantickou slaďárnu. Mě osobně i pomáhá uvědomit si, jak jsou na tom někteří lidé bídně se zdravím, se vztahem, s penězi apod. - a že vlastně moje problémy jsou prkotinka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.3.12 19:47
@rezetovad píše:
Já se v těžké chvíli podívám na svoje sluníčko,ona se usměje a já hned taju :)

tak to já se jen zatím tešim že se na něj(nebo na ní) v září taky podívám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.3.12 19:48

pUSŤ SI qUEENY DO SLUCHÁTEK, VLEZ SI DO VANY S PĚNOU. ježiš, pardon za caps. Mně stačí obejmout a přitisknout se k dětem, popřípadě se nechat pevně obejmout od manžela. A poslouchat Queen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.3.12 19:49
@Lenkaamimi píše:
chce to si odpočinout. vanu a usnout.

tu vanu asi zkusím už mě taky napadla akorát asi musi vlažžnou páč sem celá horká :oops: -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.3.12 19:49

Judynko a nechceš si povídat? Třeba by ti nebylo smutno :hug: Na nějakýho… se vykašli. Co miminko, tak to už jsi někde na konci třetího měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.3.12 19:50

Taky jsme měla takové chvíle, když jsem byla těhu. Prostě to pak odeznělo, šla jsem spát a ráno bylo zase lepší. To jsou ty hormony :-) Neboj, bude líp, držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
24.3.12 19:52

To ti ted asi nepomuze, ale me vzdycky rozesmeje prohlidnuti tehle knizky.. A jeste jsem nevidela nikoho, kdo by to prohlizel a nezacal se u toho smat… http://knihy.abz.cz/…e-nic-nedari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Judynka píše:
tak to já se jen zatím tešim že se na něj(nebo na ní) v září taky podívám:-)

Tak to si pohlaď bříško a moc se nenervuj kvůli někomu kto za to určitě nestojí..jak již bylo řečeno,dej si vanu a zavolej kamarátce,vypovídej se jí,přitul se k partnerovi a ráno bude určutě líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
@baghira píše:
Judynko, pohlaď bříško, vezmi si nějakou dobrotu - třeba čokoládu, a pusť si nějakou romantickou slaďárnu. Mě osobně i pomáhá uvědomit si, jak jsou na tom někteří lidé bídně se zdravím, se vztahem, s penězi apod. - a že vlastně moje problémy jsou prkotinka. :kytka:

už mi ten můj letěl pro zmrzlinu je to ted muj nej dezertik ale já jak sem ted chvilku bez nej tak je mi smuuutno hej a to sem driv byla rada ze na chvilku vypadne :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.3.12 19:53

spánek určitě spánek zlepší náladu a zažene deprese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
24.3.12 19:55
@baghira píše:
Judynko, pohlaď bříško, vezmi si nějakou dobrotu - třeba čokoládu, a pusť si nějakou romantickou slaďárnu. Mě osobně i pomáhá uvědomit si, jak jsou na tom někteří lidé bídně se zdravím, se vztahem, s penězi apod. - a že vlastně moje problémy jsou prkotinka. :kytka:

plně souhlasím :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2521
24.3.12 19:57
@terinka4444 píše:
Judynko a nechceš si povídat? Třeba by ti nebylo smutno :hug: Na nějakýho… se vykašli. Co miminko, tak to už jsi někde na konci třetího měsíce?

no dneska jsem 13+2?jo asi jo já se vždy o den seknu no :) v pondělí jdu na druhé vyšetření screenu.jdu tam s tim mojim tak to konecne uvidi no doufam ze je prdola v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí