Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, kdy se prosím snažit? Dnes dopoledne dělaný test ☺️️
Děkuji! No, my jsme na to vlitli hned po tom testu
chtěli jsme ještě vecer, ale zas nevím, jestli je dobrý hnedka takhle brzy po sobě. Na druhou stranu jsem si říkala, jestli bude stačit zítra navecer (jestli to zas už nebude pozdě
)… 🙉 🙈
@Amalka244 zítra večer úplně v pohodě si myslím
. Já jsem otěhotněla ze snažení v den, kdy jsem měla téměř pozitivní ovu test, pak už nic nebylo
. Takže teoreticky by ti klidně mohl stačit jenom ten dnešek
.
Jeee, tak super! Moc děkuji
akorát se ještě zeptám, první měsíc si měřit i bazalni teplotu a dnes ráno 36,4. Vůbec se nezvyšovala, ba nakopla mi spis prijde.. 🤨 Neměla by náhodou spis vyslovit nahoru? 🙈
@Amalka244 s teplotou ti asi úplně neporadím, tu jsem nikdy neměřila, ale mám pocit, že vyskočí až jak je po ovu. A jestli si to dobře pamatuju, tak v den ovu je někde hodně dole a hned potom vyletí. Ale 100% si tím jistá nejsem.
@Puggie jooo, tak ráno byla 36,4 a ted odpoledne 37,2. To je jako celkem rozdíl, ale jestli je to tedy tak, ze vyletí až po ovu, tak už mám asi po ovu, ze? ![]()
@Amalka244 to mi někdo vysvětloval, že musíš měřit jenom ráno, každý den ve stejnou dobu než vstaneš z postele. Odpoledne to asi nemá smysl nějak měřit, protože to už jsi v pohybu a tam už ti to hodí teplotu jinou
. Tak uvidíš zase zítra ráno, pokud už bude vyšší, tak bys měla mít teda už po
. Ale jak říkám, nikdy jsem si ji takhle neměřila, píšu jenom, co jsem tady pochytila od holek
.
@Puggie ahaaa, no je to věda, Ty jo 😃 Tak já uvidím zítra ráno a dam vědět, jestli se něco změnilo ![]()
@Puggie Ahojky
Tak dnes ráno naměřeno 36,7. Tak úplně nevím, jestli teda už je po ovu nebo jak
mám totiž od doktorky napsaný i utrogestan, který si mám dat až den po ovulaci, ale když vlastně přesně nevím, kdy byla, tak těžko říct, kdy ho nasadit… 🤨 🙉