Holky mohu analgetika

Anonymní
12.5.19 14:42

Holky mohu analgetika

Holky šíleně mě táhne krční páteř a bolest hlavy žaludek jak na vodě :zed: ráno jsem si vzala migralgin, ale palela mě žaha. O půl dvanácté jsem si vzala guajacuran mohu něco proti bolesti :zed: :zed: :zed: děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
12.5.19 14:55

Jo, můžeš cokoli, co snese tvůj žaludek. paralenů maximálně 8/d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 15:08

@Pudloslava Děkuji a nevíš co na pálení žáhy? Dnes mě pálí hodně a to už mě dlouhou nepalila. Může to být stresem?

• Citovat
  • Upravit
339
12.5.19 15:12

Na pálení žáhy pomáhá mléko. Jinak v lékárně třeba ANACID volně prodejný myslím. Na bolest si můžeš vzít klidně, znám lidi co to polykaji po dvou tabletách. Mě zabírá dobře ibalgin na vše ale né na lačno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 15:32

@Tamara86 Děkuji moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
6445
12.5.19 15:40

Anacid už se nějakou dobu nedělá, ten asi neseženeš, ale přípravků je kvanta, jen je problém, že narušují vstřebávání ostatních léků, a chce to nějaký časový odstup. Paralenu můžeš 2 tablety najednou, nebo dobře zabírá Dexoket i Nalgesin, ale oba žaludek dráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42000
12.5.19 15:47
@Anonymní píše:
@Pudloslava Děkuji a nevíš co na pálení žáhy? Dnes mě pálí hodně a to už mě dlouhou nepalila. Může to být stresem?

Pokud nemáš nic na pálení žáhy, zkus ve vodě rozpustit lžičku jedlé sody, nebo jestli máš doma Vincentku, tak tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 15:47

@Ijen Děkuji mám doma lék na pálení žáhy jsem zjistila, ale musím počkat dvě hodiny. Jen nevím z čeho mě pálí? Cítím horko v krku 8o 8o léta jsem to neměla.

• Citovat
  • Upravit
1079
12.5.19 15:59

Na paleni zahy je vybornej rennie nebo jak se to pise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.5.19 16:05

Taky doporučuju Rennie na pálení žáhy. Nikdy mě nepálila, v těhotenství ale strašně a tohle mi hrozně pomáhalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11729
12.5.19 17:11

Dodám jen zkušenost - pokud mi je nevolno, tak mi lék na bolest nezabere (kolikrát ani čípek). Zaberou až mne přejde nevolnost, což v mé kombinaci čím silnější bolest, tím větší nevolnost nejde dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 17:14

@Evkad Trochu zabral Paralen, ale žaludek mám stále jako na vodě a pořád pálí v krku je možné že jsem si podráždila krk při ranim zvracení?

• Citovat
  • Upravit
11729
12.5.19 17:15
@Anonymní píše:
@Evkad Trochu zabral Paralen, ale žaludek mám stále jako na vodě a pořád pálí v krku je možné že jsem si podráždila krk při ranim zvracení?

Ano, někdy mne také po zvracení bolí v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.19 20:35
@Anonymní píše:

A nezapomnela jsi treba zminit „co si muzu vzit na bolest, KDYZ JSEM TEHOTNA“? ze ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 07:15

@malytlustyhroch Ne n těhotná nejsem :P děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat