Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jo, můžeš cokoli, co snese tvůj žaludek. paralenů maximálně 8/d
@Pudloslava Děkuji a nevíš co na pálení žáhy? Dnes mě pálí hodně a to už mě dlouhou nepalila. Může to být stresem?
Na pálení žáhy pomáhá mléko. Jinak v lékárně třeba ANACID volně prodejný myslím. Na bolest si můžeš vzít klidně, znám lidi co to polykaji po dvou tabletách. Mě zabírá dobře ibalgin na vše ale né na lačno.
Anacid už se nějakou dobu nedělá, ten asi neseženeš, ale přípravků je kvanta, jen je problém, že narušují vstřebávání ostatních léků, a chce to nějaký časový odstup. Paralenu můžeš 2 tablety najednou, nebo dobře zabírá Dexoket i Nalgesin, ale oba žaludek dráždí.
@Anonymní píše:
@Pudloslava Děkuji a nevíš co na pálení žáhy? Dnes mě pálí hodně a to už mě dlouhou nepalila. Může to být stresem?
Pokud nemáš nic na pálení žáhy, zkus ve vodě rozpustit lžičku jedlé sody, nebo jestli máš doma Vincentku, tak tu.
@Ijen Děkuji mám doma lék na pálení žáhy jsem zjistila, ale musím počkat dvě hodiny. Jen nevím z čeho mě pálí? Cítím horko v krku
léta jsem to neměla.
Taky doporučuju Rennie na pálení žáhy. Nikdy mě nepálila, v těhotenství ale strašně a tohle mi hrozně pomáhalo
Dodám jen zkušenost - pokud mi je nevolno, tak mi lék na bolest nezabere (kolikrát ani čípek). Zaberou až mne přejde nevolnost, což v mé kombinaci čím silnější bolest, tím větší nevolnost nejde dohromady.
@Evkad Trochu zabral Paralen, ale žaludek mám stále jako na vodě a pořád pálí v krku je možné že jsem si podráždila krk při ranim zvracení?
@Anonymní píše:
@Evkad Trochu zabral Paralen, ale žaludek mám stále jako na vodě a pořád pálí v krku je možné že jsem si podráždila krk při ranim zvracení?
Ano, někdy mne také po zvracení bolí v krku.
@Anonymní píše:
A nezapomnela jsi treba zminit „co si muzu vzit na bolest, KDYZ JSEM TEHOTNA“? ze ne?
Holky šíleně mě táhne krční páteř a bolest hlavy žaludek jak na vodě
ráno jsem si vzala migralgin, ale palela mě žaha. O půl dvanácté jsem si vzala guajacuran mohu něco proti bolesti
děkuji moc