Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jsem po druhem cisari, taky vas boli pred MS ta jizva a bricho a celkove tak divne???
@Janicka159 JJ, já jsem po císaři 3 měsíce a pravá strana jizvy stále bolí ![]()
Já jsem po CS 10 měsíců a stále mě jizva pobolívá, bohužel i při změně počasí.
@Janicka159 píše:
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jsem po druhem cisari, taky vas boli pred MS ta jizva a bricho a celkove tak divne???
nebolelo mě nic hned druhej den po operaci
.Hned sem šla po svích a ani sem nevěřila že mě někdo řezal.14 dní po císaři sem už skákala na naší trampolíně
.
Ty nekojíš?
Já jsem po císaři 8 měsíců a bolí mě také stále levá strana jizvy ale při MS není nic neobvyklého
Já jsme po třetim a tentokrát doktor říkal na vizitě že se bojí aby se nerozpadlo šití že už ta kůže nic moc a je teda fakt že stačí nějaká větší námaha a bolí to
ale zatim jsem měla první ms a ok ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
nebolelo mě nic hned druhej den po operaci.Hned sem šla po svích a ani sem nevěřila že mě někdo řezal.14 dní po císaři sem už skákala na naší trampolíně
.
Ty nekojíš?
Tak to si dobra
ne, ne nekojím od 2 měsíce..nebylo mlíko ![]()
Jsem po CS 18m a nic mě nebolí. Přestalo to bolet asi tak po 4 měsících.
Ahoj jsem po císaři cca 9,5 měsíce v levé staně mě občas jako by píchne ale nic co by mě omezovalo. U gynekologa jsem to hlásila asi dvakrát a pokaždé vše ok. Na venek jizva krásně zahojená tak to neřeším. ![]()
A kdyby ta jizva praskla nebo něco se stalo tak bych asi krvacela, ze jo
já sem po CS 3 měsíce..jizvu mam zahojenou pekne stejne jako tu prvni..Ale mě boli tak nak celkeove jako pred MS je pravda ze to taky muze byt zmenou pocasi ![]()
Jsem po sekci 20 měsíců a rozhodně mě bolí při MS a i v průběhu cyklu břicho víc než před otěhotněním, ale jizvu samotnou nijak bolestivě nevnímám
Ne že by přímo nolela, ale cítím ji při MS i při změnách počasí. A to jsem dnes po císaři přesně na den tři roky.
Tak já jsem po SC přes 2 roky a nic nebolí. Tu jizvu jsem cítila snad 14 dní a pak už to bylo dobrý ![]()
Já jsem po sekci 12 dní a víc než jizva mě bolí břicho nad ní. Jakoby svaly? Jizva sama o sobě mě jen táhne při neopatrném pohybu. Připadá mi to docela zvláštní - měly jste to některá taky tak?