Holky prodavačky, kolik berete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, půjdu na pohovor prodavačky v obchodě s oblečením. Něco jako Takko, C&A… A nevím, kolik si říct. Prodávala jsem před mateřskou, ale za těch několik let šly výplaty výrazně nahoru. Mám praxi, maturitu a všechny předpoklady, aby mě vzali. Kolik máte vy?
Díky
Ahojky, delala jsem pred rokem v Takko- mela jsem kolem 14tis+stravenky. Predtim jsem delala v sekaci za 18tis. Anonym nebo smazat
- Citovat
- Upravit
Moc děkuji anonyme.
Jsem zvědavá na další reakce.
Ještě doplním, že se NEjedná o práci v Praze.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Moc děkuji anonyme.Jsem zvědavá na další reakce.Ještě doplním, že se NEjedná o práci v Praze.
Aha, tak ja z Prahy jsem a jak jsou na tom jinde uz nevim. Drzim palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak nic…meli by to udelat, ze das jednou anonym a uz to bude v tematu vzdycky anonym
no nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jihlava, prodavačka v obchodě s oblečením v nákupním centru, spíš menší řetězec, dvanáctky, krátký-dlouhý týden, rok 2009, měla jsem 15 tis. hrubého. Podle info od známé se to o zrovna moc nezlepšilo.
Kamarádka dělá manažerku v jednom řetězci, který jsi jmenovala, a bere buď mladinké holky a nebo stylové skoro důchodkyně, nikdo jiný mu to za ty peníze a 12 hod na nohou dělat nechce..
- Citovat
- Upravit
Nastupuju zítra do Tesca ve městě 12000 obyvatel, střední Čechy, od sedmi do tří. Nástupní plat 15800, po třech měsících 17000 ![]()
Jinak mám maturitu v oboru Analytický chemik, ale s malýma dětma… ![]()
- Citovat
- Upravit
Zajímavé téma. A co lidl? Sice to všude transparentně píšou ale jaká je pravda? Jaká je práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ségra pracovala v jedno větším řetězci a dělala i čtrnáctky, protože lidi přišli i 19:58 a začali si nakupovat a potom spočítat kasu, předat, uklidit, doplnit zboží, tak občas přišla fakt otrávená s tím, že končí. Nejhorší je to před Vánoci. Plat : 14tis čistého + stravenky, které mohli vybrat jen u nich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U retezce typu c&a bych si rekla 15 tisic cisteho nastupni plat (pokud umis anglicky a uz mas praxi)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé město, řetězec cca 120 prodejen, 14 čistého včetně placených povinných přesčasů + víkendy, prémie 0,– Za mě almužna, a hrozné chování z vedení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@catchthem píše:
Zajímavé téma. A co lidl? Sice to všude transparentně píšou ale jaká je pravda? Jaká je práce?
Lidl platí peníze pěkné, ale je to vykoupeno časem a těžkou prací celkem. Nejhorší je, že si nemůžeš nic naplánovat. Nejede se tam krátký dlouhý, ale osmičky ranní, mezisměna a odpolední. Směny víš tak týden dopředu. Jedeš třeba 4 -5 dní pak dva dny volna, někdy tři dny jedeš, dva dny volna a někdy taky jenom jeden den.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, je tu někdo, kdo pracuje/prodává v menší firmě? Jdu na pohovor o místo ve specializovaném obchodě - prodej prádla…odborné poradenství zákaznicím, příjem zboží, eshop, komunikace na fcb…Kamenná prodejna, ne obchoďák. Praxi v oboru mám víc jak deset let, maturitu, řidičák… Vůbec netuším, kolik si mám říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, půjdu na pohovor prodavačky v obchodě s oblečením. Něco jako Takko, C&A… A nevím, kolik si říct. Prodávala jsem před mateřskou, ale za těch několik let šly výplaty výrazně nahoru. Mám praxi, maturitu a všechny předpoklady, aby mě vzali. Kolik máte vy?
Díky