Holky prodavačky, kolik berete?

Anonymní
10.10.17 09:53

Holky prodavačky, kolik berete?

Ahoj, půjdu na pohovor prodavačky v obchodě s oblečením. Něco jako Takko, C&A… A nevím, kolik si říct. Prodávala jsem před mateřskou, ale za těch několik let šly výplaty výrazně nahoru. Mám praxi, maturitu a všechny předpoklady, aby mě vzali. Kolik máte vy?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.10.17 09:59
@Anonymní píše:
Ahoj, půjdu na pohovor prodavačky v obchodě s oblečením. Něco jako Takko, C&A… A nevím, kolik si říct. Prodávala jsem před mateřskou, ale za těch několik let šly výplaty výrazně nahoru. Mám praxi, maturitu a všechny předpoklady, aby mě vzali. Kolik máte vy?
Díky

Ahojky, delala jsem pred rokem v Takko- mela jsem kolem 14tis+stravenky. Predtim jsem delala v sekaci za 18tis. Anonym nebo smazat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.17 10:10

Moc děkuji anonyme. :) Jsem zvědavá na další reakce.

Ještě doplním, že se NEjedná o práci v Praze.

• Citovat
  • Upravit
441
10.10.17 10:15
@Anonymní píše:
Moc děkuji anonyme. :) Jsem zvědavá na další reakce.Ještě doplním, že se NEjedná o práci v Praze.

Aha, tak ja z Prahy jsem a jak jsou na tom jinde uz nevim. Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.10.17 10:16

Aha, tak nic…meli by to udelat, ze das jednou anonym a uz to bude v tematu vzdycky anonym :roll: no nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.17 10:17

Jihlava, prodavačka v obchodě s oblečením v nákupním centru, spíš menší řetězec, dvanáctky, krátký-dlouhý týden, rok 2009, měla jsem 15 tis. hrubého. Podle info od známé se to o zrovna moc nezlepšilo. :( Kamarádka dělá manažerku v jednom řetězci, který jsi jmenovala, a bere buď mladinké holky a nebo stylové skoro důchodkyně, nikdo jiný mu to za ty peníze a 12 hod na nohou dělat nechce..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.17 10:20

Nastupuju zítra do Tesca ve městě 12000 obyvatel, střední Čechy, od sedmi do tří. Nástupní plat 15800, po třech měsících 17000 :?
Jinak mám maturitu v oboru Analytický chemik, ale s malýma dětma… :,(

• Citovat
  • Upravit
831
10.10.17 10:46

Zajímavé téma. A co lidl? Sice to všude transparentně píšou ale jaká je pravda? Jaká je práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
10.10.17 10:56

Ségra pracovala v jedno větším řetězci a dělala i čtrnáctky, protože lidi přišli i 19:58 a začali si nakupovat a potom spočítat kasu, předat, uklidit, doplnit zboží, tak občas přišla fakt otrávená s tím, že končí. Nejhorší je to před Vánoci. Plat : 14tis čistého + stravenky, které mohli vybrat jen u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.10.17 10:59

U retezce typu c&a bych si rekla 15 tisic cisteho nastupni plat (pokud umis anglicky a uz mas praxi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
10.10.17 11:30

Malé město, řetězec cca 120 prodejen, 14 čistého včetně placených povinných přesčasů + víkendy, prémie 0,– Za mě almužna, a hrozné chování z vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.17 12:24
@catchthem píše:
Zajímavé téma. A co lidl? Sice to všude transparentně píšou ale jaká je pravda? Jaká je práce?

Lidl platí peníze pěkné, ale je to vykoupeno časem a těžkou prací celkem. Nejhorší je, že si nemůžeš nic naplánovat. Nejede se tam krátký dlouhý, ale osmičky ranní, mezisměna a odpolední. Směny víš tak týden dopředu. Jedeš třeba 4 -5 dní pak dva dny volna, někdy tři dny jedeš, dva dny volna a někdy taky jenom jeden den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.17 12:26

Řetězec trafik, Praha 16-17000,– čistého + stravenky.

• Citovat
  • Upravit
1
1.1.18 01:52

Ahoj, je tu někdo, kdo pracuje/prodává v menší firmě? Jdu na pohovor o místo ve specializovaném obchodě - prodej prádla…odborné poradenství zákaznicím, příjem zboží, eshop, komunikace na fcb…Kamenná prodejna, ne obchoďák. Praxi v oboru mám víc jak deset let, maturitu, řidičák… Vůbec netuším, kolik si mám říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.1.18 09:10

Největší almužnu prý dává Albert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie