Nevím, jakou práci vybrat

Anonymní
9.10.17 21:23

Nevím jakou práci vybrat

Omluva za anonym - soukromé téma a chodí sem známý..i z práce 8)
Zakládám ani nevím proč.. možná mě nakopnete k rozhodnutí. Za 1. Mám nabídku práce od 1.11. na plný úvazek - prac doba od 7:30-16:00 - dojíždím busem - takže v přes 7 h z domova a před 17h zpět. Nebyl by problém vodění dětí do školy/školky a zpět. Jde o administrativu a nové zkušenosti..
za 2. mám teď brigádu do konce roku - přes ulici - na 5h denně s tím že by mě EVENTUALNE mohl zaměstnat po novém roce naplno - sama bych vodila děti když to mám vše kousek od bydliště - prac. doba od 8-16h - též administrativa + občas balení objednávek -
a za 3. po rodičáku který mám od února se vrátit do původního zaměstnání - dojíždění s přestupem, prac. doba od 7-15:30. ale nechce se mi tam vracet..
Co by jste zvolili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
9.10.17 21:26

A finance v tom nehraji zadnou roli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.10.17 21:27

Se dvěma dětma už se mě osobně nikam dojíždět nechce..člověk než se dopatlá domů, už pak moc čas na ty děti nemá, když udělá večeři, je téměř večer a co pak když třeba mají nějaký kroužek, tak je celý den nevidí..
asi bych zustala tam kde ji brigádně, ale chtělo by to mít nějaké potvrzení, že tě fakt zaměstná na plný no..o to bych měla až do konce roku strach.. :think:

• Citovat
  • Upravit
luccifera
9.10.17 21:28

Volila bych podle jistoty plneho uvazku, penez + benefitu(odpocet za dojizdeni a vode i deti), kolektivu a vedeni a zajimavosti prace… tak nevim jestli jsem poradila :lol:

• Citovat
  • Upravit
15074
9.10.17 21:41

Dojíždění je opruz.-) Ale volila bych co je nejpraktičtější, na prvním místě asi podle časových plánů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.10.17 22:48

Zůstala bych na brigádě a vsadila na to, že mě pak zaměstná. Pokud ne, tak naštěstí v téhle době není problém práci najít a při nejhorším máš kam se vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
9.10.17 22:54

Ta druha varianta se mi zda nejlepsi :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
9.10.17 23:05

Pokud peníze nejsou rozhodující, volila bych druhou možnost - brigádu kousek od domu na málo hodin. Nevím, jak máte vyřešeno hlídání dětí v případě první varianty, ale napadá mě hned několik možností, co se může pokazit a jak nakonec hlídání nebude a práce v tu chvíli bude velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
9.10.17 23:07

Nejlíp mi zní práce č. 2, ale zase tam nemáš jistotu, že tě skutečně pak vezmou na plný úvazek :think: Nepíšeš, z jakého důvodu se nechceš vracet do bývalého zaměstnání, ale pokud bys tam aspoň nějaký čas vydržela v případě, že ti brigádu neprodlouží, taková zadní vrátka, tak bych to riskla a počkala si do nového roku, jak se to vyvrbí se smlouvou u č. 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.17 09:36

Rozhodnuto, beru zaměstnání od 1.11. Soused se ukázal jako nefér šéf a dal mi okamžitého padáka. Jen jsem se ho zeptala zda by mi mohl nabídnout dlouhodobou spolupráci nebo jestli mám vzít práci od listopadu. Naštval se 8o Tak jsem poděkovala za to že mi usnadnil situaci v rozhodování..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat