Holky, radu, už nemůžu - bolesti zad v těhotenství

Gabb_ell
25.9.23 22:55

Holky, radu, už nemůžu

Holky prosím
2.těhotenstvî, 39tt
Mám šílený bolesti v kříži. Budu brzy rodit?
Vystřeluje mi to až do hýždí a boků stehen. Kolikrát mi to i nohy jakoby vypne. Bez přidržení se stěny či nábytku nikam nedojdu. Sedět na záchodě je pro mě za trest. V noci při přetáčení mi přijde, že mám na zádech závaží, hrozná bolest, tupá, bodavá..

U prvního těhotenství se mi nic takového, krom bolesti nohou, nedělo.
Už se jenom modlim, aby byl malý venku
Pomohlo vám na to něco? Nebo vám takto začal porod? Zabral třeba sex? Už fakt nevim..nájemníkovi se snad ven ani nechce.. :zed: :zed:
Je to fakt děs..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16292
25.9.23 23:07
@Gabb_ell píše:
Holky prosím
2.těhotenstvî, 39tt
Mám šílený bolesti v kříži. Budu brzy rodit?
Vystřeluje mi to až do hýždí a boků stehen. Kolikrát mi to i nohy jakoby vypne. Bez přidržení se stěny či nábytku nikam nedojdu. Sedět na záchodě je pro mě za trest. V noci při přetáčení mi přijde, že mám na zádech závaží, hrozná bolest, tupá, bodavá..U prvního těhotenství se mi nic takového, krom bolesti nohou, nedělo.
Už se jenom modlim, aby byl malý venku
Pomohlo vám na to něco? Nebo vám takto začal porod? Zabral třeba sex? Už fakt nevim..nájemníkovi se snad ven ani nechce.. :zed: :zed:
Je to fakt děs..

Zkus teplou sprchu, zda se bolesti zmírní. Pokud se ti to nezdá, raději jeď do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
26.9.23 03:44

Jo jo, taky jsem pokaždé měla křížové bolesti do zad a do nohou. Trochu pomáhala ta teplá sprcha. I když v prvním těhotenství mi po ní bylo spíš na zvracení. Tam pomohlo jen porodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
26.9.23 05:19

Vypadá to, ze se to rozjelo. A ja vam to zavidim. Jsem 40+5 po Hamiltonu a stale nic a uz nemuzu🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabb_ell
26.9.23 05:20

Já si dala včera večer teplou vanu. Bylo mi fajn, dokud jsem z ní nevylezla. Trošku jsem i doufala, že to třeba rozjede porod. A ono prdlajs.. Přísahám, že až bude pinďa venku, budu ten nejšťastnější člověk :lol: Protože u prvního syna mi bylo špatně první dva týdny a pak do konce těhotenství mi bylo dobře, žádný nevolnosti, bolesti, nic.. za to teď? 1.trimestr mi bylo jenom zle.. 2.trimestr jakš takš dobrý.. a o tom 3. Ani nemluvim.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Gabb_ell
26.9.23 05:21

@majuska852 u prvního mi Hamilton třeba vůbec nezabral.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1210
26.9.23 08:27
@Gabb_ell píše:
@majuska852 u prvního mi Hamilton třeba vůbec nezabral.. :nevim:

Akorat mi po něm vytekla aspon ta hlenova zatka ale rodit ne a ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabb_ell
26.9.23 08:49

@majuska852 to mně ani ta zátka neodplula.. :lol:
Kromě dvoudenní bolesti břicha se nic nestalo, malej se nosil v břiše ještě další týden :D

• Citovat
  • Upravit
8
5.10.23 15:40

Ahoj, jak si nakonec dopadla? :) Já teď narazila na tuhle diskuzi a mám ty bolesti podobně, ale není to nonstop celý den, ale z toho se prostě najednou nemůžu zvednout, přetočit a nebo přesně jak píšeš, že noha vypne a nevím jestli mě udrží 🙈 Akorát já jsem teď 28tt, takže rozjíždějící porod by to snad nemel být 🙈 Byla sem dneska i na kontrole u doktorky a vše v pořádku a na bolesti mi řekla, že bude hůř, že ani furt nemám žádný velký pupek 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabb_ell
5.10.23 16:35

@Týna08 Ahoj
No dopadla jsem tak, že v úterý mi doktorka udělala Hamiltona, od včerejška mi odchází hlenová zátka, občas cítím slabé bolesti v podbřišku. Záda bolí pořád a kyčel.. o tý ani nemluvim :mrgreen: Takže doufám, že brzy porodim, už bych se ráda dala dohromady :andel:

• Citovat
  • Upravit
1
8.2.24 21:28

Ahojky holky jsem 39+2 a také mám šílené bolesti do nohou i zad skoro už i nespím jen čekám kdy to přijde už se těším až prcek přijde ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí