Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jsem úplně blbá. Zařídila jsem si nový pracovní email, jenže s debilním složitým názvem a teď se do něj nemůžu dostat, protože si prostě nevzpomenu, jak přesně jsem ho založila
. Jelikož, se mi u počítače střídá víc lidí, tak mažu historii a tím pádem prostě ten email nemůžu zjistit. Teď mi na něj chodí pracovní věci a já jsem úplně namydlená
.
Dá se prosím vás ještě nějak jinak než přes historii zjistit, co mám v počítači, co jsem do něj zadávala? Moc děkuji
Trochu tomu nerozumím.
Máš založený pracovní mail - takže přihlašovací jméno víš. A chybí ti heslo, že?
Na jakém serveru je ten mail založený?
L.
Lesi, to je právě to, že já nějak popletla to přihlašovací jméno
a teď se tam nemůžu dostat. Mám to na seznam.cz, ale pomalu se začínám smiřovat s tím, že se tam asi nedostanu ![]()
Píšeš, že ti na něj chodí pracovní věci. Odkud? Dávala jsi ten mail někomu? Pokud ano, tak se jen stačí zeptat toho,komu jsi ho dávala.
Přihlašovací jméno je stejné jako začátek tvýho e-mailu (bez zavináče a seznam.cz ) ![]()
no prihlasovaci jmeno je ten email, ne? to co je pred @
takze pokud si nekomu hlasila, jaky mas novy email, a ten nekdo ti ho sdeli, tak vis i prihlasovaci jmeno
napr. kdyby muj email byl terezka@seznam.cz, tak prihlasovaci jmeno je terezka
urcite jsi ten email hlasila nekomu, koho znas a muzes se zeptat, ne?
a pokud nevis heslo, tak ti ho po vyplneni kontrolni otazky typu - prijmeni tve matky za svobodna zaslou na nejaky jiny email (zalezi, co jsi vyplnila pri zakladani emailu)
No, když já si právě založila ten email, a pak jsem všechny kontaktovala přes něj
, takže všechny lidičky které potřebuji mám v tom emailu
. No nic, budu to muset nějak vymyslet, kontaktovat pár lidiček a získat ty emaily zpátky. JJ, hold, asi mám vykojený mozek
. Spousta práce zbytečně navíc, chjo…
Ale i tak vám moc děkuji. Já myslela, jestli třeba není v počítači nějaká paměť, která se nesmaže tak jako historie ![]()
No, to právě není
Není zbytí, ale musíš zjistit, jaký máš mail ![]()
L.
Lesi , moc děkuji. To je tak, když s člověk myslí, že si bude všechno pamatovat, a pak má najednou okno
(Né z alkoholu, prosím
)
tterko - no to je tedy situace
jasne, stane se. však si vyber nekoho z tech „pracovnich“ lidi, který je ti nejsympatičtejší - jsou to všechno uplne cizi pracovni kontakty? nebyl mezi nimi nejaký kámoš? a jejich emaily případně telefoní císla, adresy, musíš mít i jinde než jen v tom „ztracenem“ mailu. Však jak jinak bys je do toho mailu dostala????
Napis nebo zavolej jen jednomu cloveku a popros ho o ten email… neni treba vysvetlovat to všem ![]()
ahoj, muzes napsat technicke podpore na seznamu, oni ti to vyhledaji, zadej treba podobne jmeno, cas, den zalozeni. Zjistit se to da, neboj.
Radka