Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já mám taky indukci a mám sadu nerez hrnců Steinbach - moc spokojená. Mám je 6 let, vypadají jako nové a cena byla +- taky v pohodě. A na smažení normální teflonové pánve Tescoma.
@slavuska1 tos měla určitě smůlu na vadný kus, já ji mám už několik let a dělám na ní všechno i bez oleje
teflon od té doby nepoužívám
@Tate máma má hrnce od zepteru a taky se dá poklička zachytit za ucho, po odstěhovýní mi to na mých obyčejných celkem chybělo, pak člověk neví kam ji rychle položit a akorát je všechno špinavý
mám zatím jeden z billy, ale do budoucna chystám koupit celou sadu ![]()
@Nikki5 Naši mají taky Zeptery, to jsou skvělé hrnce, ale na mě jsou hrozně těžké a takové mohutné…
Ja mam obyc hrnce z Lidlu za par korun ( asi tak podobne hrncum z Ikey), panev z Ikey a na peceni mam litinovy hrnec. Ty jsem mela driv na vsechno, ale jsou hrozne tezke a mycka je za chvili odrovnala.
Já vařím v nerezu, do trouby mám sklo a hodně využívám i tlakac. A na co nedám dopustit je titan, vzhledem k ceně mam dva, jsou hodně tezke ale super.
Já mám nerez sadu od tescomy, už asi 10 let a hrnce pořád vypadají jako nové. Pánve keramické, nepřichytí se na nic, i když vařím úplně bez tuku. Od té doby, co jsem je prvně zkusila, jsem přestala používat jiné.
Ahojky, já to mám tak nějak posbírané odevšad - mamka, babičky, apod., ale teď v létě jsem si koupila takový menší set hrnců Banquet a ty taky vůbec nejsou špatné. Pánev za mě určitě litinovou nebo teflonku - nic se ti na to nepřipeče. Zkus když tak mrknout na 4home, mají tam teď hrozné slevy.. já tam ještě využívám i cashback přes Tipli, se kterým na tom ještě ušetřím skoro 5 %.