Holky, v čem vaříte?

239
18.2.16 10:52

holky, v čem vaříte?

Ahoj holky, chci si koupit nové nádobí do kuchyně a pořád si nemůžu vybrat materiál. Litina, smalt, nerez? v čem vaříte vy a jak jste spokojené? moje požadavky jsou : musí být na indukci, nesmí se připalovat, musí vydržet.

děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
18.2.16 10:53

Já nedám dopustit na hrnce Kolimax. A na pečení mám nejradši sklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.2.16 10:55

Na omáčky a polévky tlakáč, pak klasické nerez hrnce - mám Home Profi od Tescoma, pánev už jen keramickou a do trouby sklo a keramiku. Teflon mi nevyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
74217
18.2.16 10:56

Ikea, tescoma nádobí na indukci.
Pak máme crisp talíř do mikrovlnky (tj.na vaření bez tuku)
rovněž i parni hrnec do mikrovlnky na to nedam dopustit.
Na crispu varim nejčastěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.2.16 10:57
@Bebepe píše:
Ahoj holky, chci si koupit nové nádobí do kuchyně a pořád si nemůžu vybrat materiál. Litina, smalt, nerez? v čem vaříte vy a jak jste spokojené? moje požadavky jsou : musí být na indukci, nesmí se připalovat, musí vydržet.děkuji za odpověď

Tefal, tuším inovation nebo tak nějak… Stačí mi jen ta sada a dokoupila jsem 2 Tefal pánve, mám indukci i hrnce od prosince a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
6605
18.2.16 10:59
@Aries6 píše:
Já nedám dopustit na hrnce Kolimax. A na pečení mám nejradši sklo.

taky mám a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.2.16 11:03

Do trouby sklo a keramiku, nemůžu si vynachválit hrnce Ultima od Tescomy. Neobejdu se taky bez remosky. A do trouby jedině sklo a keramiku. Stejně tak pánev keramickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.2.16 11:07

Já indukci nemám. Ale mamina ano a vaří na ní ve smaltových hrncích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.2.16 11:18

Nádobí Tescoma Home Profi. Nechtěla jsem kvůli dětem skleněné poklice a jsem zvyklá mít celkem dost hrnců od pidi po obří. Jinak mám i pár starých smalťáků. Přežívají neuvěřitelné věci. Ty novější daly v naší domácnosti tak rok.

Pánve mám takovou všehochuť, ale většinou keramické se dnem na indukci.

Do trouby mám od skla po keramiku. Na větší a delší pečení mám obyč smaltované pekáče. Keramika mi už několikrát porupala, ale fakt se suprově drbe, a sklo musím držet ve výšinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.2.16 11:24

@Tate také jsem pro ultimu, je to super věc, konečně nemusím cedit přes prkýnko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
18.2.16 11:28

@Bebepe ja mam obycejny smaltaky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
18.2.16 11:29

Já můžu také doporučit Home Profi od Tescomy a ještě kameninovou pánev od Tescom. Je sice těžší, ale přijde mi nezničitelná na rozdíl od teflonové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.2.16 11:35

@Nikki5 Že? To cezení je naprostá bomba. I to, že se dá na hrnci poklička „zaháknout“. Navíc mi přijde, že v těch hrncích opravdu vydrží jídlo teplé delší dobu, což je fajn, když se nám přes týden nedaří jíst pohromadě ve stejnou dobu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
18.2.16 11:44

Hrnce mám nerezové a pánev litinovou, oboje z Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.2.16 11:58

Hrnce nějaký nerezový, a pánev nejlepší je litinová, ale i teflonka. hlavně ne keramickou, koupila jsem keramickou od tescomy kdysi, a na tom se mi přilepí úplně všechno, i ten bramborák :zed: takže tu fakt používám max na osmažení cibulky, tu to teda zvládne.
A pořád koukám, jak keramiku každej chválí…to jsme měla asi smůlu na blbej kus..ale nemám odvahu zkoušet jinou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí