Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím, dámy. Je mi to trochu trapné, ale dala jsem se do vaření hovězích nudliček a netuším, jak dlouho je vařit.
U vepřového to poznám, ale hovězí je hovězí. Nemůžete mi poradit? Nudličky jsou tak 1cm silné. ![]()
@rowynka Orestovala jsi je před vařením? Hovězí se dělá obecně dlouho…
@1996aja No ono je měkké i syrové, takže pojem měkké mi na chytrosti moc nepřidal ![]()
Záleží jestli máš hovězí z mladého nebo starého kusu, já ho vařím cca 3h ale je to v kuse a mladý maso a hovězí vařený poznáš změkne když do něj píchneš nožem ![]()
@rowynka píše:
@1996aja No ono je měkké i syrové, takže pojem měkké mi na chytrosti moc nepřidal
Po 3/4 hodině vyndej jednu nudličku rozkroj, koukni, jak to vypadá, ochutnej, požvýkej a uvidíš ![]()
Já hovězí delam v papinaku a tam je za dvacet minut tak měkké že se úplně rozpadá… ![]()
Když vyndáš tu nudličku a „řizneš“ do ni stranou vidličkou, tak by se ti mělo samo rozpadnout. Nemělo by být žvýkací.
Já tlakáči cca 35min a v normálním hrnci 2-3 hodiny, ale záleží na druhu a stáří hovězího. Jak píšou holky, když do masa bodneš vidličkou, mělo by se rozpadnout.
@rowynka ty a nejsou nudlicky minutkove? to tak orestovat trochu podlit a za 20 min je hotovo. jine hovezi napr. na gulas bez tlakace mi zabere tak 2,5 hodky. obecne lze uvarit jakekoli maso, proste az je mekke ![]()