Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Holky jste tu některá?
Barčo,Barunko,Jani,Gabčo,Hawaiko,Anuško,Lucko???????????????????Digi??a už nevím jestli sme někoho zapoměla omlouvám se jen to zkouším zda to jde sem psát!!!!!!!!!!!!!!pa pa napište
Já tu jsem - jen pod jiným nickem
Čekám až se mi ozve Lesina ohledně zamčené diskuse ![]()
jé ahojky aspon jedna došla ti zpráva registrace?
jdu hajat je mi zle ale sem ráda že sem se tu zněkým potkala:)
Lesina má doma kupu dětí svých i cizích, k tomu jedny miminkovské narozeniny a taky výročí svatby ![]()
Holky, budu až pozdě večer nebo až ráno, ju?
L.
Lesi - v pohodě, den ještě vydržíme
Jen prosím tě máš ode mě SZ, tak až budeš mít chvilku, prosím tě, čti ![]()
No jo, koukám na metřík - tak to velká gratulace a k výročí taky - kolikáté už? ![]()
Svatební výročí bylo letos osmé a krásné.
Loni se Elinka i přes sliby Dr. zase flákala (stejně jako starší Kunhůtky) a nechtělo se jí na svět - měla být 18.7. podle MS nebo 1.8. podle prvního UZ - od začátku jsme si dělali srandu, že bude na sedmé výročí, ale Dr. sliboval, že bude tentokrát určitě dřív - a tak u nás celý červenec někdo hlídal, abychom mohli do porodnice… A ona se rozhodla přijít na svět o víkendu, kdy jsme byli poprvé po měsíci sami… Ale kamarádi byli na telefonu a přijeli nám pohlídat starší spící Kuhůtky, abychom mohli odjet. Manžel byl ráno zpátky ještě než se probudily, takže pohoda… A odpoledne už byly s tátou na návštěvě ![]()
No a vaše zamčeno je hotovo, ju?
L.
Jééé Lesi, velká gratulace Elince, ale teda to to letí, mám žově v paměti ještě tvůj těhu metřík ![]()
Lesi - díky, díky, díky. A taky jsem si hezky zavzpomínala. Sakra ale že to utíká ![]()